Witam,
pytanie tytułowe brzmi dziwnie, ale ma sens. Nie znam się na wszystkim, nie kładłem gładzi ani podłóg kamiennych itp, ale mam chęci, trochę doświadczeń (stolarka) i muszę oszczędzać, więc postanowiłem wykończyć mieszkanie sam, przy minimalnym wsparciu fachowców. Problem w tym, że nie wiem jak się zabrać do szukania fachowca, bo praca nietypowa (przyjść rano pokazać, jak i co wykonać, przyjść wieczorem i sprawdzić, nie zapłacę tyle co za normalną robotę).
Możecie mi poradzić jak znaleźć takiego fachowca? Jakimi kryteriami się kierować?
Strona 1 z 1
Jak znaleźć fachowca do wykończenia mieszkania?
Napisano 02 kwiecień 2011 - 14:50
Witam,
Problem opisany wyżej doskwiera chyba wszystkich osobom które planują remont lub budowę. Najprościej pytać znajomych którzy mogą polecić fachowców lub inną metodą jest wynajęcie np swojego inspektora do kontroli fachowców który pomoże wybrać fachowca i będzie kontrolował jakość jego wykonania
Pozdrawiam
Problem opisany wyżej doskwiera chyba wszystkich osobom które planują remont lub budowę. Najprościej pytać znajomych którzy mogą polecić fachowców lub inną metodą jest wynajęcie np swojego inspektora do kontroli fachowców który pomoże wybrać fachowca i będzie kontrolował jakość jego wykonania
Pozdrawiam
Napisano 26 lipiec 2011 - 19:20
Hmm możesz skorzystać z takich serwisów jak np fachman24. Oni zajmują się wyszukiwaniem fachowców do różnych zleceń. Ważne byś przy przesyłaniu im zlecenia wyraźnie zaznaczył kogo szukasz i na jakich zasadach. Na pewno Ci kogoś znajdą i co najważniejsze nic za to nie będziesz musiał zapłacić
Napisano 11 październik 2011 - 15:35
tak jak pisali wyżej, najprostsza metoda to fachowiec z polecenia...byle nie rodzina
Zapraszam do zapoznania się z ofertą - Ogrodzenia Drewniane, Meble Ogrodowe.
Strona 1 z 1

Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź
Logowanie