Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Szafy wnękowe - ekonomiczne wykorzystanie zakamarków - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Szafy wnękowe - ekonomiczne wykorzystanie zakamarków Komentarze do artykułu Szafy wnękowe - ekonomiczne wykorzystanie zakam

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1236
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 03 grudzień 2009 - 16:39

W dobie nowoczesnych aranżacji panuje moda na minimum mebli i maksimum przestrzeni. Rozwiązaniem są systemy zabudowy wnęk i innych zakamarków.

Dołączona grafika
Link do artykułu: Szafy wnękowe - ekonomiczne wykorzystanie zakamarków
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_andrewks

• Grupa Guests

Napisano 03 grudzień 2009 - 16:39

szafy wnekowe warszawa 506469319

#3 Gość_Julia_w

• Grupa Guests

Napisano 23 marzec 2011 - 13:03

Zdecydowałam się na szafę wnękową po tym jak trafiłam do jednej z firm (Indeco). Tam przygotowano dla mnie projekt szafy, która w 100% odpowiada moim wymaganiom i potrzebom. Cały środek zaprojektowany jest po to żeby zagospodarować jak najwięcej tak potrzebnego w szafie miejsca. Polecam szafy wnękowe tej firmy.

#4 Gość_Beata

• Grupa Guests

Napisano 01 kwiecień 2011 - 09:52

niedawno zamontowali mi moją wymarząno szafę wnękową:) jest taka jaką chciałam, super wykonanie, szybki montaż. mają niesamowity wybór wyposażenia do szaf - Galeria Indeco Gdańsk -polecam. mają za darmo pomiar wycenę i projekt!

#5 Gość_HENRYK

• Grupa Guests

Napisano 03 kwiecień 2011 - 13:05

Wyświetl postUżytkownik Julia_w dnia 23 marzec 2011 - 13:03 napisał

Zdecydowałam się na szafę wnękową po tym jak trafiłam do jednej z firm (Indeco). Tam przygotowano dla mnie projekt szafy, która w 100% odpowiada moim wymaganiom i potrzebom. Cały środek zaprojektowany jest po to żeby zagospodarować jak najwięcej tak potrzebnego w szafie miejsca. Polecam szafy wnękowe tej firmy.

a cena jak się kształtowała

#6 Gość_Gość

• Grupa Guests

Napisano 03 kwiecień 2011 - 13:06

Wyświetl postUżytkownik Beata dnia 01 kwiecień 2011 - 09:52 napisał

niedawno zamontowali mi moją wymarząno szafę wnękową:) jest taka jaką chciałam, super wykonanie, szybki montaż. mają niesamowity wybór wyposażenia do szaf - Galeria Indeco Gdańsk -polecam. mają za darmo pomiar wycenę i projekt!

a cena

#7 Gość_zezol

• Grupa Guests

Napisano 29 luty 2012 - 23:22

A mnie nie płacą za pisanie na forach i nic nie napiszę.

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Boazeria drewniana

Boazeria - pokrycie ścienne wracające do łask

Wybierając pokrycia ścian mało komu w obecnych czasach przychodzi na myśl boazeria. Masowo montowana w czasach PRLu, kojarzy nam się z tandetą. Jednak dziś wolnym krokiem zmierza na zaszczytne miejsce jakim są ściany w naszym domu. Projektanci wykorzystują ją jako wyrafinowany element wykończeniowy wnętrz.
Melon gruszkowy

Pepino gold

Pepino gold (Solanum muricatum) to pochodząca z Chile i Peru wieloletnia roślina. Zadomowiła się na dobre w okolicach Florydy. W Polsce wciąż jest zbyt mało znana, zasługuje jednak na naszą uwagę. A doskonały smak jej ciekawych owoców niech będzie dodatkową zachętą.
Pepino gold zwane również melonem gruszkowym, czy też gruszką melonową to wieloletnia, efektowna roślina, o niebiesko-fioletowych, pachnących kwiatach.
Te ciekawe, dorastające rozmiarami do wielkości dużego jabłka, wadze nawet do 400 gram owoce, o złocistej, pokrytej fioletowymi pasami skórce, kryją w sobie jasnożółty, soczysty, słodki miąższ. Jego smak to połączenie ananasów, cytryn, gruszki i melona.
Uszczelnianie okien

Uszczelnianie okien

Hermetyczność okien to bardzo istotna kwestia. Przede wszystkim w okresie jesienno – zimowym wpływa na temperaturę panująca w naszym domu a co za tym idzie także na rachunek za jego ogrzewanie. Prawidłowo wykonane uszczelnienie stanowi osłonę dla naszego domu nie tylko przed zimnym powietrzem, ale także trwałą barierę dla wody deszczowej. Jego zadaniem jest też odpowiednia izolacja akustyczna.
styropian

Polistyren ekstrudowany

Polisteryn ekstradowany (XPS), zwany inaczej styrodurem, jest izolacją cieplną, która powstaje w wyniku dodania środka pianotwórczego do masy polistyrenowej i sprasowania jej do pożądanej grubości. Materiał ten jest twardszy i mniej nasiąkliwy niż zwyczajny styropian.
Styrodur ze względu na swoje liczne zalety, jest chętnie używany do izolacji i ocieplania budynków. Dobra jakość tego materiału niestety sprawia, że koszt ocieplenia domu polistyrenem ekstrudowanym jest wyższy niż przy zastosowaniu innych materiałów.
Cantedeskie

Cantedeskie

Cantedeskie to wytworne, eleganckie i bardzo trwałe kwiaty, znane również pod nazwą kalla, bądź kalia. Łacińska nazwa Calla należy do spokrewnionej z nim czermieni błotnej - rośliny rosnącej dziko na podmokłych terenach w całej Polsce, niemniej jednak potoczny język i określenie kalla najczęściej opisuje nam właśnie Cantedeskie.
Te przepiękne przypominające kształtem trąbki, czy serca kwiaty warto mieć w swoim ogrodzie. Zapewnimy sobie tym samym odrobinę egzotyki, cantedeskie pochodzą, bowiem z południa Afryki.