Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Parawany nawannowe – podwójna przyjemność - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Parawany nawannowe – podwójna przyjemność Komentarze do artykułu Parawany nawannowe – podwójna przyjemność

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1236
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 03 marzec 2011 - 12:17

Wieczorna kąpiel czy poranny prysznic? Dzięki parawanom nawannowym oba rozwiązania są możliwe nawet w najmniejszej łazience.

Dołączona grafika
Link do artykułu: Parawany nawannowe – podwójna przyjemność
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_masala

• Grupa Guests

Napisano 03 marzec 2011 - 12:17

przyznaję, że mam problem z małą łazienką i chciałabym połączyć wannę z prysznicem, przede wszystkim brakuje mi porannych natrysków przed wyjściem do pracy

#3 Gość_maja

• Grupa Guests

Napisano 02 kwiecień 2011 - 19:47

w domu zawsze jest dylemat czy kupić prysznic czy wannę, to dobre rozwiązanie- w szczególności jak ktoś mieszka w bloku to nie ma możliwości wstawić i jednego i drugiego

#4 Gość_krystyna

• Grupa Guests

Napisano 07 kwiecień 2011 - 20:12

spokojnie mogę przyznać, że to dobre rozwiązanie mam coś takiego w domu i na prawdę jest ok

#5 Gość_

• Grupa Guests

Napisano 15 kwiecień 2011 - 19:59

wyjątkowo ekonomiczne wyjście pod względem zagospodarowania przestrzeni, a ponadto wygląda ładnie:)

#6 Gość_happy

• Grupa Guests

Napisano 22 kwiecień 2011 - 19:15

uwielbiam te parawany :D! ratuje mi to życie w domu, bo uwielbiam prysznic a reszta rodzinki wanne!

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Fototapety do sypialni

Fototapety do sypialni

Fototapeta w sypialni pomoże nam stworzyć odpowiedni klimat, który będzie sprzyjał relaksowi. To właśnie w tym pokoju pragniemy odzyskać spokój i odprężyć się po całym dniu pracy. Odpowiednio dobrana fototapeta do sypialni z pewnością będzie miała wpływ na to, aby pokój ten stał się miejscem spokojnym i zmysłowym.
Orzech włoski

Orzech włoski

Orzech włoski (Juglans regia L.) to drzewo pochodzące z Azji Środkowej i południowo-wschodniej Europy, które bardzo często można spotkać w przydomowych ogrodach i sadach. Uprawiany jest przede wszystkim ze względu na smaczne i zdrowe owoce. To długowieczne drzewo ma bardzo charakterystyczny pokrój, który dzięki swojej dużej posturze, dominuje pośród drzew owocowych.
Róża ogrodowa

Róże

Róże uchodzą za najstarsze rośliny uprawiane przez człowieka. Pierwsze ich krzewy sadzone były w Chinach ponad 5 tysięcy lat temu. Już w starożytności uchodziły za najpiękniejsze rośliny ozdobne. Dziś róże są jednymi z najbardziej popularnych krzewów ogrodowych, występującymi niemal w każdym ogrodzie.
Formowany żywopłot

Żywopłoty iglaste

Po kamiennych i ceglanych murach gęste żywopłoty są najbardziej szczelnym ogrodzeniem. I bez wątpienia najładniejszym. Idealne zarówno do formowania, jak i swobodne we wzroście pozwolą cieszyć swą odmiennością. Stanowiąc ochronę przed ruchem ulicznym, samochodami, pieszymi, czy sąsiadami będą stały na straży naszej prywatności. Wystarczy, że raz na jakiś czas poświęcimy im swoją uwagę. Żywopłot jest, bowiem inwestycją na lata.
fototapeta

Fototapety abstrakcja

Słowo abstrakcja, z języka łacińskiego, oznacza oderwanie. Owa forma plastyczna sięga aż do paleolitu. Jej znamiona można znaleźć także na starożytnych amuletach i w malunkach zdobiących prehistoryczne jaskinie.