Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Schody - stylowy element dekoracyjny - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2

Schody - stylowy element dekoracyjny Komentarze do artykułu Schody - stylowy element dekoracyjny

#21 Gość_Dawid

• Grupa Guests

Napisano 05 styczeń 2012 - 15:54

Wyświetl postUżytkownik Jacek dnia 14 grudzień 2011 - 08:18 napisał

Jestem wlasnie na etapie poszukiwania jakichs konkretnych schodów i z tych firm co mnie odwiedzily to raczej najpowazniej wygladalo schodosystem.pl Dobrze doradzaja widac ze wiedza o co chodzi. Mam nadzieje ze sie nie zawiode.

#22 Gość_Dawid

• Grupa Guests

Napisano 05 styczeń 2012 - 16:01

Proponuję jeździć bezpośrednio do producentów.

Ceny schodów są naprawdę różne.
Polecam przejrzeć galerie zdjęć:

Drewpol II - www.Drewpol2.pl
Schody Marchewka
Schody Domański
Schody Trąbczyński

Z tych firm byli u nas ludzie do pomiarów i wycen.

My braliśmy z Drewpolu i jesteśmy zadowoleni. Płaciliśmy ok. 25 000 zł.
Mamy schody z Sapelli. Dodatkowo u nich zamawialiśmy drzwi firmy Dewro i udało się sporo zaoszczędzić, mamy ten sam kolor i odcień na drzwiach i schodach :).
Pozostała trójka chciała powyżej 45 000 zł !

Pozdrawiam Dawid.

#23 Gość_Ania

• Grupa Guests

Napisano 15 styczeń 2012 - 02:03

Ja zamówiłem schody w stolarni www.kukorowski.pl Idealna sprawa. zero problemów. fachowe doradztwo. Polecam.

#24 Gość_Wojtek

• Grupa Guests

Napisano 24 styczeń 2012 - 14:03

Wyświetl postUżytkownik mrtn dnia 26 listopad 2009 - 23:07 napisał

Hmm dobre schody dębowe za 10 000 zł.
poproszę o namiary :)

Polecam firmę AZH usługi stolarskie z Poznania. Schody drewniane w ich wykonaniu to moim zdaniem dzieła. Na ich stronie internetowej http://www.azh-schody.eu znaleźć można galerię z przykładami jak również wszelkie namiary.

#25 Gość_Artur

• Grupa Guests

Napisano 04 luty 2012 - 08:37

Ja, osobiście polecam mała firma koło Słupska, schody piękne, solidnie wykonane :rolleyes: . Strona ze zdjęciami http://schody-drewniane.fotosik.pl/ . Naprawdę polecam

#26 Gość_paweł

• Grupa Guests

Napisano 10 luty 2012 - 12:15

Wyświetl postUżytkownik tadeusz dnia 21 lipiec 2011 - 22:15 napisał

zapraszam na schody ERNITAL wykonamy wszelkiego rodzaju schody drewniane

#27 Gość_PAWEŁ

• Grupa Guests

Napisano 10 luty 2012 - 12:17

ERNITAL TO WIELKIE OSZUSTWO,NIE POLECAM NIKOMU ,SCHODY PO 4 MIESIACACH OPADŁY I USZKODZIŁY MI PODWIESZANY SUFIT,PORAŻKA TA FIRMA I ZERO GWARANCJI

#28 Gość_Wojciech

• Grupa Guests

Napisano 15 luty 2012 - 11:27

Wyświetl postUżytkownik Dawid dnia 05 styczeń 2012 - 16:01 napisał

Proponuję jeździć bezpośrednio do producentów.

Ceny schodów są naprawdę różne.
Polecam przejrzeć galerie zdjęć:

Drewpol II - www.Drewpol2.pl
Schody Marchewka
Schody Domański
Schody Trąbczyński

Z tych firm byli u nas ludzie do pomiarów i wycen.

My braliśmy z Drewpolu i jesteśmy zadowoleni. Płaciliśmy ok. 25 000 zł.
Mamy schody z Sapelli. Dodatkowo u nich zamawialiśmy drzwi firmy Dewro i udało się sporo zaoszczędzić, mamy ten sam kolor i odcień na drzwiach i schodach :).
Pozostała trójka chciała powyżej 45 000 zł !

Pozdrawiam Dawid.

Zgadzam się z przedmówcą. Najlepiej szukać rozwiązań odrazu u producenta. Wówczas pomijamy koszta niepotrzebnych prowizji.

My naszą inwestycję zrealizowaliśmy z firmą AZH Usługi stolarskie. Schody drewniane w ich wykonaniu to solidne rozwiązanie.

Zlecenie wykonali od początku do końca (pomiar, projekt, wykonanie). Wszystko terminowo i porównując ceny rynkowe - niedrogo.

Polecam.

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
rodzina

Limity cenowe RnS – II kwartał 2012

Zmiany limitów cenowych nieruchomości, które można nabyć przy udziale kredytu preferencyjnego Rodzina na Swoim, określane są mianem zmian „korekcyjnych”. Nie wszędzie jednak progi cenowe zostały obniżone. Jakie zmiany przyniosły limity cenowe na II kwartał 2012 roku?
Hortensja

Hortensja - piękny kwiat do naszego ogrodu

Hortensja jest bardzo efektowną rośliną ogrodową, która zaczyna kwitnąć w momencie gdy większość roślin już przekwita. Łacińską nazwę Hydrangea można przetłumaczyć jako wodny krzew. Jest to trafne określenie ponieważ hortensje wymagają częstego i obfitego podlewania. Roślina ta pochodzi z Dalekiego Wschodu. Jej hodowlą zajmowano się już parę tysięcy lat temu.
Hortensje doskonale nadaje się do nasadzeń półcienistych i cienistych.
Fototapety   pojazdy

Fototapety – Pojazdy

Fototapety w tej kategorii przypadną do gustu fanom motoryzacji, ale nie tylko.. Oprócz różnych modeli aut (często tych już nieprodukowanych), znajdziemy także zdjęcia żaglówek czy samolotów. Taka tematyka fototapet znajdzie swoje zaszczytne miejsce w kawalerce każdego prawdziwego mężczyzny.

szafa wnękowa

Szafa wnękowa - ekonomiczne wykorzystanie zakamarków

W dobie nowoczesnych aranżacji panuje moda na minimum mebli i maksimum przestrzeni. Wiadomo jednak, że wszystkie rzeczy, które posiadamy lub zapragniemy posiadać muszą mieć swoje miejsce.
Agrest

Wegetatywne rozmnażanie agrestu

Odmiany uprawne krzewów owocowych rozmnażane z nasion dają potomstwo zróżnicowane pod względem cech i właściwości, dziedziczące w niewielkim stopniu zalety rośliny matczynej. Chcąc otrzymać w krótkim czasie osobniki identyczne z rośliną macierzystą powinniśmy zastosować rozmnażanie wegetatywne. Rośliny otrzymane z sadzonek i odkładów będą wierną kopią rośliny matczynej.