Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Schody - stylowy element dekoracyjny - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2

Schody - stylowy element dekoracyjny Komentarze do artykułu Schody - stylowy element dekoracyjny

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1225
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 26 listopad 2009 - 14:10

Minęły czasy, w których schody miały pełnić jedynie funkcję użytkową. Dzisiaj stanowią niezwykle stylowy element dekoracyjny podno

Dołączona grafika
Link do artykułu: Schody - stylowy element dekoracyjny
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_Uszatek

• Grupa Guests

Napisano 26 listopad 2009 - 14:10

No tak, wszystko pięknie, ale za schody np. dębowe trzeba dać jakieś 10 tyś. zł i na tym zachwyt się kończy.

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   mrtn Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Wyświetl blog
  • Grupa Members
  • Postów 100
  • Rejestracja 20-październik 09

Napisano 26 listopad 2009 - 23:07

Hmm dobre schody dębowe za 10 000 zł.
poproszę o namiary :)

#4 Gość_magda

• Grupa Guests

Napisano 10 grudzień 2009 - 20:51

wejdz na strone sks.pl i moze tam ci toś pomoże słyszałam że mogą dać jakies promocje na schody kręcone

#5 Gość_tomek

• Grupa Guests

Napisano 21 czerwiec 2010 - 11:24

Witam wszystkich,

Polecam firmę Kamex schody mają piękną galerię oraz atrakcyjne ceny, podaje stronę www.kamex-schody.pl

#6 Gość_Jerzy

• Grupa Guests

Napisano 15 wrzesień 2010 - 22:37

Serdecznie polecam strone www.schodyprojekt.pl , szybki termin realizacji zamowienia. Wycene otrzymalem w 1.5 godziny droga mailowa. Ceny przystepne. Szczerze polecam. Bardzo mila obsluga. Znaja sie na rzeczy. Jest to jedna z najwiekszych firm w Polsce.

#7 Gość_forumpost

• Grupa Guests

Napisano 21 grudzień 2010 - 10:25

Witam

Jeżeli mogę się wtrącić w temat: osobiście polecam schody stalowe z elementami drewnianymi. Bajecznie wyglądają:) Sam zaprojektowałem sobie takie do domu a pewna firma mi je tylko wykonała. Dla zainteresowanych: schody stalowe troszkę więcej informacji i sami zobaczcie jak to wygląda.

#8 Gość_mmm

• Grupa Guests

Napisano 12 styczeń 2011 - 10:58

dla mnie pięknie prezentują się schody marmurowe. Warto przejrzeć sobie stronę www.luxury-house.pl maja tam bogatą ofertę kamienia i galerię zdjęć

#9 Gość_jarilitmanen

• Grupa Guests

Napisano 11 luty 2011 - 10:38

ja na swoje schody sprowadziłem specjalne drewno z azji, trochę mnie to kosztowało ale jestem ogromnie zadowolony

#10 Gość_Bartek

• Grupa Guests

Napisano 16 maj 2011 - 21:38

POLECAM SCHODY DYWANOWE Z FIRMY WIR
STRONA www.schody-wir.pl ich galeria
przedstawiciel handlowy 514021429

mam ich schody są bardzo efektowne i nowoczesne.

Bartek

#11 Gość_Zbyszek

• Grupa Guests

Napisano 09 czerwiec 2011 - 16:38

Ja szczerze polecam firmę STRUG wykonywali mi piękne schody dębowe obkładane na beton zaś mojemu znajomemu robili schody samonośne też genialnie wyszły oto namiary STRUG są oni z małopolski

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   Marsch Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 3
  • Rejestracja 12-czerwiec 11

Napisano 12 czerwiec 2011 - 20:09

Zapraszam na: http://www.marsch.pl/

Załączone miniatury

• Załączona grafika
  • Załączona grafika
  • Załączona grafika

#13 Gość_tadeusz

• Grupa Guests

Napisano 21 lipiec 2011 - 22:15

Wyświetl postUżytkownik Marsch dnia 12 czerwiec 2011 - 20:09 napisał

Zapraszam na: http://www.marsch.pl/

zapraszam na schody ERNITAL wykonamy wszelkiego rodzaju schody drewniane

#14 Gość_tomek

• Grupa Guests

Napisano 22 lipiec 2011 - 12:25

na stronie www.feldmann.pl można kupić materiały i samemu sobie zmontować schody :)

#15 Gość_Bartek

• Grupa Guests

Napisano 25 lipiec 2011 - 14:58

Witam. Ja zakupiłem schody w firmie Grado z Krakowa. Mają salon w Opex na Roździeniu w Katowicach. Bardzo solidna firma, super obsługa. Produkty świetnej jakości za konkurencyjną cenę. Wszystko sprawnie i bezproblemowo. Polecam. grado.com.pl

#16 Gość_Daniel

• Grupa Guests

Napisano 26 lipiec 2011 - 10:45

Ja mogę polecić firmę Tralex z torunia www.tralex.com.pl/ 20 lat doświadczenia na rynku.Wystarczy obejrzeć produkty przez nas wykonywane.Pozdrawiam

#17 Gość_Alan

• Grupa Guests

Napisano 16 wrzesień 2011 - 06:47

Ja z kolei polecam firmę Brysch Treppen. Wprawdzie nie jest ona zbyt znana ale jakość wykonanych przez nich schodów naprawdę przerosła moje najśmielsze oczekiwania, a i cena nie jest jakaś wygórowana. :-)

#18 Gość_kastet

• Grupa Guests

Napisano 04 listopad 2011 - 13:40

Najładniejsze schody jakie widziałem na swoje oczy to te - http://www.schodyprudlik.pl/site/ Szczególnie te kręte ;-)

#19 Gość_adzio

• Grupa Guests

Napisano 11 grudzień 2011 - 21:48

Za dobre schody trzeba trochę zapłacić i nie mowie tu o 10tys. za tyle to pewnie jakieś najprostsze modele siś kupi
ja swoje schody zamawiałem na
www.gwajak.eu - super producent schodów z Białegostoku ale robią na całą Polskę
drewno sapeli wiec kosztowały trochę więcej... ale warto!!!

jak robić schody to tylko schody drewniane
nie wyobrażam sobie schodzić w nocy na bosaka po marmurowych albo metalowych stopniach.

#20 Gość_Jacek

• Grupa Guests

Napisano 14 grudzień 2011 - 08:18

Jestem wlasnie na etapie poszukiwania jakichs konkretnych schodów i z tych firm co mnie odwiedzily to raczej najpowazniej wygladalo schodosystem.pl Dobrze doradzaja widac ze wiedza o co chodzi. Mam nadzieje ze sie nie zawiode.

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
paragraf

DZIAŁ XI - Przepisy przejściowe i końcowe

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA INFRASTRUKTURY
w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie - DZIAŁ XI : Przepisy przejściowe i końcowe

długopis

Umowa najmu mieszkania i wezwanie do zapłaty czynszu

Przez umowę najmu lokalu mieszkalnego należy rozumieć zobowiązanie wynajęcia lokalu mieszkalnego na ściśle określonych warunkach, w zamian za umówioną opłatę czynszową.
Podstawą prawną kształtującą swobodę formowania jej treści określa Ustawa z dnia 21 czerwca 2001 r. ...
Wiertarka marki Bosch

Wydajność i precyzja nowych wiertarek

Optymalny rezultat wiercenia wymaga mocy i precyzji. Te dwie cechy posiadają nowe wiertarki GBM 6 RE Professional oraz GBM 10 RE Professional firmy Bosch, które pojawiły się na rynku w lipcu. Dzięki innowacyjnym funkcjom umożliwiają użytkownikom profesjonalnym bardziej efektywną pracę.
kolektory słoneczne

Jak szybko następuje zwrot kosztów inwestycji w kolektory słoneczne?

Producenci systemów solarnych twierdzą, że inwestycja w kolektory słoneczne jest opłacalna, ponieważ dzięki niej możemy zaoszczędzić rocznie nawet do 60% energii niezbędnej do podgrzewania c.w.u.* Czy opłacalność kolektorów słonecznych to mit? Ile kosztuje montaż kolektora słonecznego? Jak szybko nastąpi zwrot inwestycji?
Formowany żywopłot

Żywopłoty iglaste

Po kamiennych i ceglanych murach gęste żywopłoty są najbardziej szczelnym ogrodzeniem. I bez wątpienia najładniejszym. Idealne zarówno do formowania, jak i swobodne we wzroście pozwolą cieszyć swą odmiennością. Stanowiąc ochronę przed ruchem ulicznym, samochodami, pieszymi, czy sąsiadami będą stały na straży naszej prywatności. Wystarczy, że raz na jakiś czas poświęcimy im swoją uwagę. Żywopłot jest, bowiem inwestycją na lata.