Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: pomoc do szkoły - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

pomoc do szkoły szukam kogoś kto mi pomoże przy projekcie ośrodka chirurgii plastyczne

#1 Gość_Arek

• Grupa Guests

Napisano 17 luty 2011 - 12:39

Siemka jestem uczniem Zespołu Szkół Budowlanych i mam za zadanie wykonać projekt Ośrodka Chirurgii Plastycznej. Może ktoś byłby mi wstanie pomóc w jakiś sposób?? Ogólnie potrzebuje rzut parteru i elewacje. Wasza pomóc mogła by sprawić że uzyskam lepszą ocenę. Byłbym bardzo wdzięczny jeśli ktoś pomoże i z góry bardzo serdecznie dziękuje.

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   wikamaria Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 23
  • Rejestracja 30-marzec 11

Napisano 18 maj 2011 - 13:01

nie licz na to ze ktos za Ciebie odrobi zadanie domowe ;)) tutaj juz wszyscy sie swoje naodrabiali...

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   orzechowe_oczy Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 44
  • Rejestracja 24-styczeń 11

Napisano 19 maj 2011 - 16:02

a czemu akurat projekt ośrodka chirurgi plastycznej?

- ja mogę poradzić to pójść do takiego ośrodka i ściągnąć już z gotowca jakiejś rozwiązania

#4 Gość_HaloHaloFranq

• Grupa Guests

Napisano 10 czerwiec 2011 - 22:58

Ciekawe. Masz wykonać projekt budynku, czyli coś co potwierdzi Twoje umiejętności a Ty chcesz żeby Ci taki projekt podesłać? To po co uczysz się w tej szkole?

---
http://omieszkaniu.blogspot.com

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Męczennica

Egzotyczny ogród

Wiadomo, że w naszych warunkach ciężko stworzyć ogród pełen egzotycznych roślin. Jednak istnieje wiele roślin, które przypominają tropikalne piękności i mogą rosnąć w naszym przydomowym ogrodzie.
Najważniejszym elementem egzotycznego ogrodu jest oczywiście roślinność. Okazy, które do niego wybierzemy powinny charakteryzować się wyrazistą, a nawet jaskrawą barwą, pokaźnymi rozmiarami i dużymi liśćmi. Efekt dżungli osiągniemy sadząc bujnie rozrastające się rośliny, charakterystyczne dla gorących regionów świata.
Żaluzje drewniane

Rolety i żaluzje - czyli czym zasłonić okna

Prywatność życia codziennego ludzi była przez nich chroniona od zawsze. Granicą między nią, a światem zewnętrznym są między innymi okna. Stanowią one element ochrony domu, ale są jednocześnie fragment wystroju wnętrza.
Przed wzrokiem niepożądanych osób chroniły nas różnego rodzaju zasłony. Jednak w miarę rozwoju technologii i mody ich rolę zaczęły przejmować rolety i żaluzje.
salon

Aranżacje wnętrz - jaki styl wybrać?

Trendy są wszechobecne, wpływają na kształt życia i codzienny nastrój. Style ewoluowały przez wieki, w zależności od okresu historycznego, nastrojów i warunków społecznych. Epoki przenikały się nawzajem, a dzięki umownym granicom zamknięto je w ramach czasowych - tzw. kierunkach.
stoły

Ławy szklane

Szkło i pleksi, to materiały neutralne, ponieważ są niemal niedostrzegalne. Tak naprawdę można je harmonijnie wpleść w każdy typ aranżacji, w dowolnej stylistyce i kształcie. To istne meble duchy.
Róża ogrodowa

Róże

Róże uchodzą za najstarsze rośliny uprawiane przez człowieka. Pierwsze ich krzewy sadzone były w Chinach ponad 5 tysięcy lat temu. Już w starożytności uchodziły za najpiękniejsze rośliny ozdobne. Dziś róże są jednymi z najbardziej popularnych krzewów ogrodowych, występującymi niemal w każdym ogrodzie.