Louis Vuitton na kanapie
Napisano 14 kwiecień 2011 - 15:27
link się nie wyświetla :/
Napisano 22 lipiec 2011 - 09:05
może i troche snobistyczne, ale ja w ogole nie rozumiem tej goraczki, czaję, ze to jest Louis vuitton, ale nic poza tym, bo płaci się za jego torebki, czy walizki, czy wlasnie kanapy spory majatek, a ten stary wzór jest po prostu PASKUDNY! i nie ma w nim nic ładnego, jakby to była zwykła kanapa z normalnego sklepu-to nikt by tego nie kupil, także dobry PR i kazdy chce cos takiego miec, świat schodzi na psy;D
Napisano 22 lipiec 2011 - 09:09
Użytkownik Hardcorowy+Koksu dnia 22 lipiec 2011 - 09:05 napisał
może i troche snobistyczne, ale ja w ogole nie rozumiem tej goraczki, czaję, ze to jest Louis vuitton, ale nic poza tym, bo płaci się za jego torebki, czy walizki, czy wlasnie kanapy spory majatek, a ten stary wzór jest po prostu PASKUDNY! i nie ma w nim nic ładnego, jakby to była zwykła kanapa z normalnego sklepu-to nikt by tego nie kupil, także dobry PR i kazdy chce cos takiego miec, świat schodzi na psy;D
no tak, nie zrozumiesz kobiet, wiec moze nie roztrzasajmy tematu marek i wzorów kultowych, tylko zastanówmy się nad tym, co by do takiej kanapy pasowała, bo przecież jak juz wydamy na nią majatek, to powinna jako pierwsza rzucac sie w oczy i robic wrazenie, dlatego sadze, ze nie mozna wtedy dawac duzo mebli do pokoju, ani zbyt duzo dodatków, w tym przypadku trzeba urzadzic pokoj pod kanapę-dlatego zaproponowalam srebrne sciany np. dac okładzinę scienną na scianę i ją pomalować farbą jakąś metaliczna, zeby fakturka byla jakas
Napisano 27 lipiec 2011 - 09:42
Napisano 28 lipiec 2011 - 22:26
oj tam zaraz nie kompromituj:p Jedyna moda jaka mnie interesuje to co najwyżej moda we wnętrzarstwie:P Ale jak widać najnowsze trendy w modzie, że tak to nazwę "ubraniowe" przenikają nawet do trendów we wnętrzarstwie. Więc będę się chyba musiał trochę podszkolić
Napisano 07 sierpień 2011 - 21:32
okładzinę? Pierwszy raz się spotykam z takim rozwiązaniem. Mam rozumieć, że się taką okładzinę przykleja jak tapetę do ściany i na to maluje tak? I się ma ścianę w jakieś wzorki? Dość ciekawa opcja.
Annabella - malowanie raczej nie jest dość skomplikowaną czynnością. Bez problemu dasz sobie radę sama, nie potrzebujesz fachowca.
Annabella - malowanie raczej nie jest dość skomplikowaną czynnością. Bez problemu dasz sobie radę sama, nie potrzebujesz fachowca.
Napisano 09 sierpień 2011 - 15:42
tak, dawid, to jest wlasnie okładzina, oczywiście mozesz wybrac okladzine z faktura lub bez, jest stosowana przede wszystkim do wzmocnienia scian, dopiero potem efekt wizualny, maluje się ją dlatego, ze zazwyczaj produkują je w kolorze białym lub kremowym

Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź

Logowanie