Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Louis Vuitton na kanapie - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2

Louis Vuitton na kanapie

#1 Gość_milka876

• Grupa Guests

Napisano 17 luty 2011 - 12:36

jak wam się podobają takie projekty? http://luksusowy-dom...zerpane-z-mody/

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   lorakmor Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 21
  • Rejestracja 01-kwiecień 11

Napisano 01 kwiecień 2011 - 14:17

ciekawe, chociaz sam serwis nieprofesjonalny.

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   balinska_wnetrza Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 18
  • Rejestracja 13-kwiecień 11
  • MiejscowośćŁódź

Napisano 14 kwiecień 2011 - 15:27

link się nie wyświetla :/

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 364
  • Rejestracja 08-kwiecień 11

Napisano 21 lipiec 2011 - 09:30

o kurcze, nie wiedziałam, ze mozna sobie zamowic kanape w ten charakterystyczny wzór, ale nie uwazacie, ze to jest troche snobistyczne? ja osobiscie do takiej sciany dobrałabym srebrne sciany...

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Hardcorowy+Koksu Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 47
  • Rejestracja 17-czerwiec 11

Napisano 22 lipiec 2011 - 09:05

może i troche snobistyczne, ale ja w ogole nie rozumiem tej goraczki, czaję, ze to jest Louis vuitton, ale nic poza tym, bo płaci się za jego torebki, czy walizki, czy wlasnie kanapy spory majatek, a ten stary wzór jest po prostu PASKUDNY! i nie ma w nim nic ładnego, jakby to była zwykła kanapa z normalnego sklepu-to nikt by tego nie kupil, także dobry PR i kazdy chce cos takiego miec, świat schodzi na psy;D

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 364

Napisano 22 lipiec 2011 - 09:09

Wyświetl postUżytkownik Hardcorowy+Koksu dnia 22 lipiec 2011 - 09:05 napisał

może i troche snobistyczne, ale ja w ogole nie rozumiem tej goraczki, czaję, ze to jest Louis vuitton, ale nic poza tym, bo płaci się za jego torebki, czy walizki, czy wlasnie kanapy spory majatek, a ten stary wzór jest po prostu PASKUDNY! i nie ma w nim nic ładnego, jakby to była zwykła kanapa z normalnego sklepu-to nikt by tego nie kupil, także dobry PR i kazdy chce cos takiego miec, świat schodzi na psy;D

no tak, nie zrozumiesz kobiet, wiec moze nie roztrzasajmy tematu marek i wzorów kultowych, tylko zastanówmy się nad tym, co by do takiej kanapy pasowała, bo przecież jak juz wydamy na nią majatek, to powinna jako pierwsza rzucac sie w oczy i robic wrazenie, dlatego sadze, ze nie mozna wtedy dawac duzo mebli do pokoju, ani zbyt duzo dodatków, w tym przypadku trzeba urzadzic pokoj pod kanapę-dlatego zaproponowalam srebrne sciany np. dac okładzinę scienną na scianę i ją pomalować farbą jakąś metaliczna, zeby fakturka byla jakas

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   dawid.r Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 208
  • Rejestracja 22-listopad 10

Napisano 23 lipiec 2011 - 22:43

kto to jest w ogóle Louis vuitton?:P

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Hardcorowy+Koksu Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 47
  • Rejestracja 17-czerwiec 11

Napisano 26 lipiec 2011 - 11:48

google i wystarczy, nie kompromituj się dawid.r heheheh zartuję, projektant mody

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Annabella Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 96
  • Rejestracja 26-lipiec 11

Napisano 26 lipiec 2011 - 14:20

ciekawa ta kanapa, ja bym do niej dała srebrne sćiany na Twoim miejscu czerwone szpilki

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 364

Napisano 27 lipiec 2011 - 09:42

Wyświetl postUżytkownik Annabella dnia 26 lipiec 2011 - 14:20 napisał

ciekawa ta kanapa, ja bym do niej dała srebrne sćiany na Twoim miejscu czerwone szpilki

Annabella, ja takiej kanapy nie mam, tylko się zastanawiam, co by tu dobrać do takiego cudeńka, teoretycznie tylko;)...ale srebrne ściany to fajny pomysł;)

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   Annabella Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 96

Napisano 28 lipiec 2011 - 11:59

aha, to coś musiałam pomylić;) w ogóle, jakby tej kanapy nie bylo, to metaliczne farby, to teraz hit, przynajmniej według mnie, widzialam efekty, ale nie mam pojecia, gdzie taka farbe kupic, w decoralu nie mieli

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 364

Napisano 28 lipiec 2011 - 13:54

we fluggerze mają, bez problemu dostaniesz

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   dawid.r Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 208

Napisano 28 lipiec 2011 - 22:26

oj tam zaraz nie kompromituj:p Jedyna moda jaka mnie interesuje to co najwyżej moda we wnętrzarstwie:P Ale jak widać najnowsze trendy w modzie, że tak to nazwę "ubraniowe" przenikają nawet do trendów we wnętrzarstwie. Więc będę się chyba musiał trochę podszkolić:)

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   dawid.r Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 208

Napisano 30 lipiec 2011 - 17:17

a czy ściany pomalowane taką metaliczną farbą (srebrną) nie przypominają przez przypadek surowych tynków, albo co gorsza jakiejś blaszanej ściany:P Bo ja nigdy właśnie nie widziałem ściany w takim kolorze?

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 364

Napisano 31 lipiec 2011 - 15:12

nie no coś Ty...taką farbę nakładasz na okładzinę ścienną i ma wtedy ładną fakturkę, nie świeci, jak folia aluminiowa, ale też nie jest matowa, wyglada bardzo ładnie, ale raczej do nowoczesnych wnętrz

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   Annabella Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 96

Napisano 31 lipiec 2011 - 15:58

dokładnie, nie wiem tylko, czy łatwo się nią maluje i czy efekt zalezy od umiejetnosci malarza

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   dawid.r Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 208

Napisano 07 sierpień 2011 - 21:32

okładzinę? Pierwszy raz się spotykam z takim rozwiązaniem. Mam rozumieć, że się taką okładzinę przykleja jak tapetę do ściany i na to maluje tak? I się ma ścianę w jakieś wzorki? Dość ciekawa opcja.
Annabella - malowanie raczej nie jest dość skomplikowaną czynnością. Bez problemu dasz sobie radę sama, nie potrzebujesz fachowca.

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 364

Napisano 09 sierpień 2011 - 15:42

tak, dawid, to jest wlasnie okładzina, oczywiście mozesz wybrac okladzine z faktura lub bez, jest stosowana przede wszystkim do wzmocnienia scian, dopiero potem efekt wizualny, maluje się ją dlatego, ze zazwyczaj produkują je w kolorze białym lub kremowym

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   Annabella Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 96

Napisano 09 sierpień 2011 - 18:15

ooo przyznam szczerze, ze fajna taka okładzina, co znaczy, ze wzmacnia sie nia sciany?

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 364

Napisano 10 sierpień 2011 - 10:13

wiesz, wszelkie pęknięcia możesz zakleić i powoduje, ze nowe pęknięcia nie powstają, niektóre mają strukturę w jakiś wzór i jak je się pomaluje, to wychodzą ciekawe efekty na scianach;)

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Pergola

Budujemy pergole i arki

Arki i pergole swym pięknem i siłą swych konstrukcji dodają ogrodom charakteru, stanowiąc podporę dla dużej ilości pnączy. Umieszczone tuż przy wejściu do ogrodu nadadzą mu odrobinę tajemniczości i urozmaicą jego przestrzeń. Pergole i arki z powodzeniem pomogą również odizolować nieatrakcyjną część ogrodu czy stać się zasłoną dla nieestetycznych zabudowań gospodarczych. Nasza konstrukcja może być zarówno ozdobna, jak i prosta, skomplikowana i najzwyczajniejsza na świecie.
Deska badi

Drewno egzotyczne

Podłogi wykonane z drewna egzotycznego szturmem wdarły się na polskie salony. Ta moda na egzotykę nie powinna nikogo dziwić.. Kolory, trwałość, usłojenie i mnogość zastosowań zdominowały krajowe gatunki. Aby jednak taka egzotyczna podłoga służyła nam na lata, musimy się z nią zapoznać.
dekoracje świąteczne

Zimowe dekorowanie stołu

Dekorowanie stołu zimą wcale nie musi przywodzić na myśl aranżacji wigilijnych. Ciekawa aranżacja ożywi senną aurę chłodnej pory roku i umili codzienne posiłki...
Piękny dywan w kwiatowy wzór

Chodniki, maty i dywaniki

Nowoczesne wnętrza charakteryzują się maksymalną prostotą aranżacji. Prosta bryła mebli, najlepiej w jak najmniejszej ilości, minimum kolorów i dodatków. Efekt jest łatwy w odbiorze dla każdego, ale rzadko emanuje domowym ciepłem. Minimum dodatków nie zakłada, że nie ma być ich wcale.
sypialnia

Boazeria korkowa

Trendy ekologiczne na dobre zagościły w aranżacjach wnętrzarskich. Ciepłe elementy wykończenia, wykonane z drewna, lnianych i bawełnianych tkanin powszechnie zestawia się z surowymi elementami aranżacji i wyposażenia. Amatorzy aranżacji utrzymanych w ciepłych tonacjach z pewnością docenią urodę i właściwości korka, który wielkimi krokami wraca na salony.