Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Proszę o wypełnienie ankiety dotyczącej wpływu reklamy internetowej na zakup nowego mieszkania - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Proszę o wypełnienie ankiety dotyczącej wpływu reklamy internetowej na zakup nowego mieszkania

#1 Gość_Urszula Dąbrowska

• Grupa Guests

Napisano 08 luty 2011 - 11:40

Firma e-ffectica.pl prowadzi badania dotyczące wpływu reklamy internetowej na zakup nowego mieszkania. Uprzejmie proszę o wypełnienie poniższej ankiety:
http://moje-ankiety....spond-5893.html
Wyniki ankiety wkrótce dostępne na http://e-ffectica.pl/blog/
Dziękuję i pozdrawiam.

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   orzechowe_oczy Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 44
  • Rejestracja 24-styczeń 11

Napisano 15 luty 2011 - 19:28

:>

wiadomo że reklama nie ma za wiele wpływu na zakup mieszkania - mnie zachęcają te wszystkie informacje, chętnie kupię mieszkanie

tylko nie mam za co
ani nie mam zdolności kredytowej...

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   wikamaria Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 23
  • Rejestracja 30-marzec 11

Napisano 30 marzec 2011 - 15:41

to tak jakbym miala odpowiedziec czy dzialaja na mnie reklamy. pewnie dzialaja ale co z tego? to nie jest rzetelne zrodlo informacji...

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości

Księgi wieczyste online

Ministerstwo Sprawiedliwości udostępniło księgi wieczyste do wglądu przez internet. Zapotrzebowanie na usługę jest ogromne, o czym świadczą statystyki odwiedzin na stronie. W pierwszym dniu liczba użytkowników przeglądarki przekroczyła 100 000...
Mirt

Mirt pospolity, zwyczajny, mirt panny młodej - uprawa, choroby i pielęgnacja

Mirt (Myrtus) jest jedną z najstarszych roślin doniczkowych uprawianych w pomieszczeniach. Należy on do rodziny mirowatych. Do europy roślina została sprowadzona z Azji Mniejszej i basenu Morza Śródziemnego. W naturalnych warunkach osiąga nawet do 5 metrów wysokości. Najczęściej uprawiany jest Mirt pospolity.
studnia

Jaka studnia? Czyli własne ujęcie wody na działce budowlanej

Jednym z obowiązków inwestorów zgłaszających dom do odbioru, jest podłączenie do sieci wodociągowej. W przypadku, gdy takiej możliwości nie ma, warto sprawdzić stosunki wodne na działce budowlanej w celu wyznaczenia lokalizacji pod studnię. Jaki rodzaj studni wybrać? Jakie warunki należy spełnić i ile kosztuje wiercenie studni na działce?
Logo Lipińscy

Biuro Projektowe M.&L. Lipińscy

Biuro Projektowe M.&L. Lipińscy tworzy wysokiej klasy zespół specjalistów architektów, konstruktorów, grafików, planistów. Projekty cechuje bardzo dobry poziom architektury, funkcji i technologii.
Sassafras

Sassafras

Sassafras (Sassafras albidum) pochodzi z tego samego obszaru co popularniejszy u nas tulipanowiec. Najczęściej uprawiane jest jako drzewo soliterowe. Posiada bardzo ładny pokrój, ciekawe są również polimorficzne liście o niepowtarzalnym pokroju. Pachną one aromatycznie, jesienią przebarwiając się na żółto lub pomarańczowo.