WITAM JA JUŻ MAM TE SCHODY W DOMU ZAMONTOWANE,A WY DOPIERO O NICH PISZECIE,ALE NIE BĘDĘ UKRYWAŁ ŻE SĄ SUPER,PO PROSTU BAJKA.ZA BARDZO NIE CHIAŁEM ICH KUPIĆ ALE ŻONA MNIE PRZEKONAŁA I TERAZ WIEM ŻE TO DOBRY WYBÓR.ROBIĄ NIESAMOWITE WRAŻENIE A MYŚLĘ ŻE CENA 9,5 TYŚ Z MONTAŻEM NIE JEST WYGÓROWANA ,TYLE CHCIAŁ STOLARZ KTÓRY ROBI W GARAŻU SCHODY JAKIE MAJĄ JUŻ WSZYSCY,POLECAMY
Witam... mam mały problem za schodami.... a mianowicie chciałbym schody dwuzabiegowe betonowe na mokro dwuzabiegowe w kształcie litery u ale o kontach prostych jest dość wysoko bo 302 cm i nie wiem czy stopnie nie wyjdą za małe i za wysokie licząc od góry ściana ma dł 195 cm druga 213 i schodzące schody mają się zmieścić na ścianie o dł 175. schodek ma 106 cm. Czy ktoś mi może powiedzieć czy zmieszczą mi się te schody (czy nie będą za wysokie i stopień nie będzie za krótki) dzięki z góry...
Oświetlenie wnętrza stanowi o jego charakterze. To właśnie odpowiednio dobrane lampy nadają pomieszczeniom konkretny charakter. Rynek krajowy jest przepełniony firmami zajmującymi się produkcją elementów oświetlenia. Żyrandole, kinkiety, plafony, lampy stojące. W dowolnych kolorach. Z dowolnych materiałów. Obok standardowej oferty na rynku dostępne są jeszcze lampy nietypowe. Często ze względu na swoja cenę lub awangardowy design nie są jednak popularne.
Obwieszczenie Komitetu Wykonawczego UEFA, 13 maja 2009r. wytypowało cztery, spośród sześciu polskich miast do turnieju UEFA EURO 2012. Są to miasta, które podpisały umowę z UEFA w 2007r. : Warszawa, Wrocław, Gdańsk i Poznań. To nie tylko lokalizacje mistrzostw ale i oficjalni gospodarze imprezy...
Jednym z najszlachetniejszych, a zarazem wymagającym specjalnej pielęgnacji drzewem owocowym jest brzoskwinia. Wybór doskonałej odmiany jest zaledwie pierwszym krokiem, kolejne to umiejętne jej przycinanie. Piękne i obficie rodzące drzewo, to efekt prawidłowo wykonywanych zabiegów. Brzoskwinie są jednak bardzo często uszkadzane przez mrozy. W zależności od roku, różny bywa stopień uszkodzeń.
Biuro architektoniczne mgr inż.arch. Marka Dąbrowskiego zajmuje się zarówno projektowaniem domów jednorodzinnych, jak i obiektów użyteczności publicznej i budynków wielorodzinnych.
Rabaty w ogrodzie, to najpopularniejszy sposób wykorzystania bylin, z jakim możemy zetknąć się w przydomowych ogrodach. Projekty rabat bylinowych to pełna gama barw różnego rodzaju kwiatów, którą dopełnia soczysta zieleń liści. Do stworzenia pięknej rabaty nie jest potrzebne doświadczenie ani też wieloletnia wiedza. Zakładając rabaty ogrodowe możemy kierować się wyczuciem i sadzić rośliny obok siebie.