WITAM JA JUŻ MAM TE SCHODY W DOMU ZAMONTOWANE,A WY DOPIERO O NICH PISZECIE,ALE NIE BĘDĘ UKRYWAŁ ŻE SĄ SUPER,PO PROSTU BAJKA.ZA BARDZO NIE CHIAŁEM ICH KUPIĆ ALE ŻONA MNIE PRZEKONAŁA I TERAZ WIEM ŻE TO DOBRY WYBÓR.ROBIĄ NIESAMOWITE WRAŻENIE A MYŚLĘ ŻE CENA 9,5 TYŚ Z MONTAŻEM NIE JEST WYGÓROWANA ,TYLE CHCIAŁ STOLARZ KTÓRY ROBI W GARAŻU SCHODY JAKIE MAJĄ JUŻ WSZYSCY,POLECAMY
Witam... mam mały problem za schodami.... a mianowicie chciałbym schody dwuzabiegowe betonowe na mokro dwuzabiegowe w kształcie litery u ale o kontach prostych jest dość wysoko bo 302 cm i nie wiem czy stopnie nie wyjdą za małe i za wysokie licząc od góry ściana ma dł 195 cm druga 213 i schodzące schody mają się zmieścić na ścianie o dł 175. schodek ma 106 cm. Czy ktoś mi może powiedzieć czy zmieszczą mi się te schody (czy nie będą za wysokie i stopień nie będzie za krótki) dzięki z góry...
Biuro architektoniczne mgr inż.arch. Marka Dąbrowskiego zajmuje się zarówno projektowaniem domów jednorodzinnych, jak i obiektów użyteczności publicznej i budynków wielorodzinnych.
Mszyce to szkodniki atakujące najczęściej nasze rośliny ozdobne. Spotkamy je w wielu gatunkach, kolorach i kształtach. Bywają zielone, żółte, szare lub czarne. Mszyce osiedlają się w koloniach na końcach pędów oraz od spodu najmłodszych i najstarszych liści, w tych miejscach gdzie sok, którym się odżywiają ma najwięcej składników pokarmowych, a młode części roślin zawierają ich najwięcej.
Drewno jest najstarszym i najpopularniejszym materiałem budowlanym. Jest wykorzystywane nie tylko przy budowie, ale także przy wykańczaniu wnętrz. Jednak nie samo drewno jest ważne. Materiały drewnopochodne często będąc w ukryciu spełniają równie ważną rolę – tworzą konstrukcję zarówno całej budowli, jak i drobnych elementów, które nas otaczają.
Mieszkańcy dużych miast zwykle nie mogą pochwalić się pięknie zaprojektowanym ogrodem. Balkon, taras czy loggia jest często jedynym miejscem, gdzie mogą uprawiać rośliny i stworzyć namiastkę własnego, niewielkiego ogródka. Taki ciekawie urządzony „ogródek” będzie zapraszać mieszkańców blokowisk do odpoczynku na świeżym powietrzu.