Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Gdzie kupować? - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Gdzie kupować?

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   kamilek Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 19
  • Rejestracja 17-sierpień 10

Napisano 04 luty 2011 - 09:04

Zastanawiam się gdzie Wy kupujecie, aby oszczędzić przy urządzaniu8 swojego mieszkania. Czy korzystacie z zakupów internetowych i portali takich jak: http://www.delibo.pl/

#2 Gość_Mania

• Grupa Guests

Napisano 06 luty 2011 - 21:42

W takim portalu (a raczej serwisie aukcyjnym) jest "mydło i powidło". Lepszym rozwiązaniem są ciekawe serwisy z drobiazgami typu pakamera.pl lub NaLudowo.pl

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   dukla11 Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 4
  • Rejestracja 07-luty 11

Napisano 09 luty 2011 - 15:24

http://www.naklejkidladzieci.pl/ moze tutaj wybierzecie cos ciekawe

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   kamilek Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 19
  • Rejestracja 17-sierpień 10

Napisano 11 luty 2011 - 14:42

Serwisy z drobiazgami może i owszem, naklejki też niczego sobie, ale trochę drogie, ja narazie pozostaję przy Delibo.

#5 Gość_janek12345

• Grupa Guests

Napisano 02 czerwiec 2011 - 14:10

jeżeli chodzi o drzwi to polecam Gerdę

#6 Gość_Ania

• Grupa Guests

Napisano 29 marzec 2012 - 10:26

Coś ta strona nie działa. Ja na początku przeczytałam debilo :) a to się źle kojarzy.
Ja kupuje w necie, stacjonarnych. A jeśli w sklepie jest 'mydło i powidło' to dobrze, bo w takim to na pewno znajdę coś dla siebie :). Niedawno kupiłam wieszak do przedpokoju http://www.yourhome2...ania.venus.html w sklepie gdzie właśnie są i takie bardzo nowoczesne rzeczy ale i takie zykłe, proste. To dorze jesli są różne style.

#7 Gość_Alex

• Grupa Guests

Napisano 19 kwiecień 2012 - 22:47

Jeśli chodzi zaś o elektonikę to ze swojej strony mógłbym polecić CSEiE. Zajmują się co prawda profesjonalną działalnością w zakresie elektrotechniki, ale można tam znaleźć coś do domu, przykładowo różne rodzaje domowego oświetlenia, albo wszystko co jest związane z komputerami i notebookami. Co najważniejsze: bardzo duży wybór i przystępna cena. No i profesjonalna strona internetowa, co dla mnie przykładowo jest bardzo ważne.

Pozdrawiam.

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   zyzzia Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 4
  • Rejestracja 14-marzec 12

Napisano 30 kwiecień 2012 - 14:12

a jeśli o meble to polecam meble sosnowe :) ponadczasowe..

#9 Gość_Anita

• Grupa Guests

Napisano 02 maj 2012 - 12:17

Ja zamawiałam stół i krzesła w sklepie internetowym Mirat.pl - www.mirat.eu.
Duzy wybór, przystepne ceny, miła obsługa.

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   zbigmeks Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 7
  • Rejestracja 06-grudzień 11

Napisano 18 maj 2012 - 13:43

Ja polecam sklep Kolory Maroka

http://www.kolorymaroka.pl/index.php

Marokańskie umywalki ceramiczne i miedziane, arabskie płytki oraz baterie retro

#11 Gość_Agata

• Grupa Guests

Napisano 21 maj 2012 - 13:37

JA polecam www.splendid.pl - mają sporo fajnych firan i zasłon, a do tego (co mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło) przesyłka kosztuje 5 zł :) POLECAM!

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   Vanessa Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 9
  • Rejestracja 10-styczeń 12

Napisano wczoraj, 08:56

A ja myślę, że takie sklepy z mydło i powidło najlepsze są stacjonarne, bo można odkryć dużo fajnych rozwiązań o których istnieniu się nie wiedziało. W internetowych ciężko znaleźć jeśli nie wie się czego dokładnie się szuka.

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
rzut parteru

Studia na architekturze

Architektura uważana jest za elitarny i bardzo trudny kierunek studiów technicznych. Z roku na rok cieszy się coraz większym powodzeniem. Liczba studentów przyjmowana w drodze rekrutacji jest niewielka. Studenci architektury przygotowują się do pracy odpowiedzialnej i twórczej. Nabywają wiedzę z różnych dziedzin technicznych, humanistycznych przyrodniczych, plastycznych i ekonomicznych...
Altana ogrodowa

Altany ogrodowe

Altany ogrodowe są bardzo ciekawymi elementami małej architektury. Coraz częściej pojawiają się w naszym ogrodowym pejzażu. Mogą przybierać różne formy – od zielonej altany utworzonej z drzew i krzewów posadzonych blisko siebie aż po konstrukcję z dachem, drzwiami i oknami.
Owoce czereśni

Czeska odmiana czereśni

Owoce czereśni są owocami niezwykle cenionymi na polskich stołach. Zawierając najwięcej cukrów spośród uprawianych w Polsce owoców, a także witaminy C, A, B2, B1, duże ilości ryboflawiny oraz sole mineralne bardzo korzystnie wpływają na pracę serca.
Wykładziny dywanowe

Wykładziny

Jeszcze parę lat temu podłoga była niedocenianą częścią naszego domu. Wykładziny kojarzone były z mało wyszukanym dywanem lub linoleum. Obecnie podłogi w domach stanowią jego wizytówkę.
regulator temperatury

Regulacja ogrzewania w domu

Energooszczędność stała się bardzo ważna ze względu na ciągły wzrost cen paliw. „Darmowe ciepło” produkowane przez urządzenia grzewcze, zasilane alternatywnymi i odnawialnymi źródłami energii, to kosztowna inwestycja, która w konsekwencji wspomagana jest kotłem CO.