Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Gdzie kupować? - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Gdzie kupować?

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   kamilek Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 19
  • Rejestracja 17-sierpień 10

Napisano 04 luty 2011 - 09:04

Zastanawiam się gdzie Wy kupujecie, aby oszczędzić przy urządzaniu8 swojego mieszkania. Czy korzystacie z zakupów internetowych i portali takich jak: http://www.delibo.pl/

#2 Gość_Mania

• Grupa Guests

Napisano 06 luty 2011 - 21:42

W takim portalu (a raczej serwisie aukcyjnym) jest "mydło i powidło". Lepszym rozwiązaniem są ciekawe serwisy z drobiazgami typu pakamera.pl lub NaLudowo.pl

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   dukla11 Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 4
  • Rejestracja 07-luty 11

Napisano 09 luty 2011 - 15:24

http://www.naklejkidladzieci.pl/ moze tutaj wybierzecie cos ciekawe

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   kamilek Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 19
  • Rejestracja 17-sierpień 10

Napisano 11 luty 2011 - 14:42

Serwisy z drobiazgami może i owszem, naklejki też niczego sobie, ale trochę drogie, ja narazie pozostaję przy Delibo.

#5 Gość_janek12345

• Grupa Guests

Napisano 02 czerwiec 2011 - 14:10

jeżeli chodzi o drzwi to polecam Gerdę

#6 Gość_Ania

• Grupa Guests

Napisano 29 marzec 2012 - 10:26

Coś ta strona nie działa. Ja na początku przeczytałam debilo :) a to się źle kojarzy.
Ja kupuje w necie, stacjonarnych. A jeśli w sklepie jest 'mydło i powidło' to dobrze, bo w takim to na pewno znajdę coś dla siebie :). Niedawno kupiłam wieszak do przedpokoju http://www.yourhome2...ania.venus.html w sklepie gdzie właśnie są i takie bardzo nowoczesne rzeczy ale i takie zykłe, proste. To dorze jesli są różne style.

#7 Gość_Alex

• Grupa Guests

Napisano 19 kwiecień 2012 - 22:47

Jeśli chodzi zaś o elektonikę to ze swojej strony mógłbym polecić CSEiE. Zajmują się co prawda profesjonalną działalnością w zakresie elektrotechniki, ale można tam znaleźć coś do domu, przykładowo różne rodzaje domowego oświetlenia, albo wszystko co jest związane z komputerami i notebookami. Co najważniejsze: bardzo duży wybór i przystępna cena. No i profesjonalna strona internetowa, co dla mnie przykładowo jest bardzo ważne.

Pozdrawiam.

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   zyzzia Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 4
  • Rejestracja 14-marzec 12

Napisano 30 kwiecień 2012 - 14:12

a jeśli o meble to polecam meble sosnowe :) ponadczasowe..

#9 Gość_Anita

• Grupa Guests

Napisano 02 maj 2012 - 12:17

Ja zamawiałam stół i krzesła w sklepie internetowym Mirat.pl - www.mirat.eu.
Duzy wybór, przystepne ceny, miła obsługa.

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   zbigmeks Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 7
  • Rejestracja 06-grudzień 11

Napisano 18 maj 2012 - 13:43

Ja polecam sklep Kolory Maroka

http://www.kolorymaroka.pl/index.php

Marokańskie umywalki ceramiczne i miedziane, arabskie płytki oraz baterie retro

#11 Gość_Agata

• Grupa Guests

Napisano 21 maj 2012 - 13:37

JA polecam www.splendid.pl - mają sporo fajnych firan i zasłon, a do tego (co mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło) przesyłka kosztuje 5 zł :) POLECAM!

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Wizualizacja projektu.

Kosztorysy budowlane lipiec 2009

Kosztorys budowlany to dokument finansowy, który sporządza się w rożnym stopniu szczegółowości dla kolejnych etapów realizacji inwestycji budowlanej.
Śliwa

Szarka śliw

Szarka śliw to wirusowa choroba przenoszona w czasie okulizacji i szczepienia. Szarkę przenoszą także mszyce. Liczba drzew ulegająca infekcji zależy w dużej mierze od liczby uskrzydlonych mszyc. Największą niechlubną rolę odgrywa mszyca śliwkowo-kocankowa – zielono zabarwiona mszyca, powodująca skręcanie liści.
Fototapety do salonu

Fototapety do salonu

Pokój dzienny jest wyjątkowym miejscem w domu. Aby stworzyć odpowiedni klimat, pomogą Ci w tym fototapety z galerii pixers.pl specjalnie przeznaczone do salonu. Dzięki nim przeniesiesz się w świat fauny, flory, zabytków lub przeniesiesz się w wymarzone miejsce na świecie.
nowoczesna kuchnia

Blaty kuchenne

Blaty kuchenne to elementy robocze, najbardziej narażone na uszkodzenia mechaniczne. Ciężki tłuczek do mięsa, plamy organiczne i ostre noże mogą zostawić trwały ślad. Ponadto poza właściwościami funkcjonalnymi nie można zapomnieć o walorach estetycznych. Wytrzymały i piękny blat, dobrany zgodnie z zamysłem aranżacyjnym, będzie nam służył przez długie lata...
komoda

Stare meble - druga młodość

Praktycznie każdy z nas ma w swoim domu stary, wysłużony i zniszczony mebel, który przestał nam się podobać. Często są to okazyjnie kupione pod wpływem chwili sprzęty, które po wstawieniu do domu przestały budzić nasz zachwyt.. W takim wypadku wyjścia mamy dwa.. Albo mebla pozbywamy się, albo wyczarowujemy za pomocą paru narzędzi, naszych rąk i oczywiście fantazji prawdziwe cudeńko, które zachwycać nas będzie przez kilka następnych lat.