Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Czy wiesz, czym oddychasz? - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Czy wiesz, czym oddychasz? Komentarze do artykułu Czy wiesz, czym oddychasz?

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1225
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 01 luty 2011 - 13:22

Proces oddychania stanowi podstawową funkcję organizmu ludzkiego. Wielu z nas nie zdaje sobie jednak sprawy z tego, czym oddycha.

Dołączona grafika
Link do artykułu: Czy wiesz, czym oddychasz?
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_Teresa

• Grupa Guests

Napisano 01 luty 2011 - 13:22

Przeraził mnie temat tego artykułu. Zastanawiam się nad chodzeniem w masce jak Michael Jackson. Kupiłam dokładnie ten model Daikin. Mam małe dziecko. Czytałam, że najlepszym sposobem na uniknięcie alergii jest zahartowanie młodego organizmu. Jednak nie jesteśmy w stanie uniknąć takich procesów, jak odgazowywanie, dlatego zainwestowaliśmy w oczyszczacz, to spory wydatek, ale sądzę, że wart ceny.

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Tayberry

Malinojeżyna Tayberry - urodziwa szkocka krzyżówka

Tayberry to niezwykła, wieloletnia krzyżówka jeżyny i maliny wyhodowana w Szkockim Instytucie Produkcji Roślinnej w Dundee. Jej duże, cylindryczne, ciemno bordowe, długości do około 4-6 centymetrów owoce, mogą poszczycić się wyśmienitym słodkim, smakiem. Te deserowe, odznaczające się przyjemnym aromatem owoce, doskonałe będą również na przetwory.
ARCHIPORTAL – Biuro Projektowe

Biuro Projektowe ARCHIPORTAL

Pracownia architektoniczna Archiportal jest prężnie rozwijającą się firmą, która specjalizuje się w budownictwie jednorodzinnym. Archiportal skoncentrował się właśnie na tego rodzaju projektach, stąd doskonale zna wszelkie znaczące detale i najbardziej funkcjonalne rozwiązania w budownictwie jednorodzinnym.
Poziomki

Uprawa poziomek

Poziomka jest rośliną leśną, która wyglądem przypomina truskawkę. Najczęściej można ją spotkać w lasach oraz na ich obrzeżach. Można także ją spotkać na leśnych polanach, a także tam gdzie ma dostęp do światła - również w przydomowym ogródku.
piec

Piece na ekogroszek

Ekogroszek to paliwo stałe, które przez wzgląd na małą zawartość siarki, substancji palnych i wody zostało zakwalifikowane do grupy paliw ekologicznych. Produkcja na bazie wysokokalorycznego węgla kamiennego decyduje o ekonomiczności produktu, porównywalnej do oleju czy gazu.
luksfery

Luksfery, pustaki szklane

Wykończenie domu, bądź mieszkania to nie lada wyzwanie. Chcąc ergonomicznie zagospodarować wnętrze, warto zastanowić się nad przyszłym sposobem użytkowania pomieszczeń. Umeblowanie i strefowanie pozwala trafnie zaplanować dodatkowe podziały...