Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: dachy - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

dachy

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Piękny Dach Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 2
  • Rejestracja 01-luty 11

Napisano 01 luty 2011 - 12:30

Jesteśmy firmą remontowo-budowlaną. Zajmujemy się głównie kryciem dachów lub budowaniem całych hal.Mamy wykwalifikowaną ekipę, która zajmie się Twoim dachem w profesjonalny sposób. Prowadzimy okresowe sprawdzenie stanu technicznego dachu, usunięcie wszelkich istniejących usterek i przygotowanie do sezonu, udrożnienie, oczyszczenie rynien i rur spustowych, umocowanie obróbek blacharskich, poprawienie dachówek, oczyszczenie wraz z zabezpieczeniem powstałych korozji oraz niezbędne naprawy do prawidłowego funkcjonowania dachu. Zajmujemy się również myciem dachów, robieniem płotków przeciwśniegowych i ich montażem, zrywaniem eternitu. Chcesz dowiedzieć się jak załatać dziurę lub naprawić dach samemu? Zadzwoń! 504-08-08-43 lub wejdź na naszą stronkę www.serwisdachowy.pl

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   kinga90000 Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 5
  • Rejestracja 02-grudzień 11

Napisano 03 grudzień 2011 - 23:39

Jeśli chodzi o dach, skorzystałam z internetu, kiedy szukałam specjalisty od dachu i ocieplenia go.
Znalazłam ten serwis ktozbuduje.pl i ofertę specjalisty, który był niedrogi i świetny w swoim fachu.
Byłam zaskoczona efektem i jestem zadowolona.
Mam nadzieję, że pomogłam innym, którzy szukają specjalistów od dachu.

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   PeBe Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 5
  • Rejestracja 30-listopad 11

Napisano 17 grudzień 2011 - 21:49

Przed wyborem fachowca warto samemu trochę poczytać i poszerzyć swoją wiedzę. Takie artykuły jak ten http://www.najciekaw...ch-bez-tajemnic zawierają wiele informacji które pomogą podczas rozmowy z fachowcem.

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
dekoracje

Jesienne aranżacje wnętrz: salon

Jesienny krajobraz za oknami zaklina magią ciepłych kolorów. Wielobarwne liście jak dywan ścielą się na parkowe i ogrodowe ścieżki, w spiżarni pachnie jabłkami i suszonymi grzybami. Dlaczego by nie przenieść odrobiny tego magicznego nastroju także do salonu?
paragraf

Prawo budowlane: Rozdział 1 - Przepisy Ogólne

Rozdział 1 Prawa budowlanego to 11 artykułów o znaczeniu ogólnym. Określa przedmioty normowane i nienormowane ustawą, wyjaśnienie pojęć, podstawowe wymogi dla obiektów budowlanych i liniowych...
Płytki wielkoformatowe Terra del Fuoco firmy Tubądzin

Płytki wielkoformatowe

Płytki ceramiczne to nadal jeden z najbardziej popularnych sposobów na wykończenie ściany lub podłogi. Niektóre z nich można także stosować poza budynkiem - na tarasach lub schodach. Formaty płytek są różne, jednak w ostatnim czasie dużym zainteresowaniem cieszą się płytki wielkoformatowe, zwane także megapłytkami.
Tynk dekoracyjny

Tynki na całe lata

Decyzja na temat doboru właściwej warstwy wykończeniowej ściany – tynku, jest jedną z ważniejszych podejmowanych przez inwestora i projektanta, nie tylko ze względu na niepodważalny wpływ na estetykę budynku ale także pełnioną przez niego funkcję ochronną i termoizolacyjną...
Płyty stolarskie

Płyty meblowe, stolarskie

Płyty meblowe lub stolarskie stosowane są nie tylko w przemyśle meblowym. Dzięki nowoczesnej technologii, która zapewnia niektórym drewnopochodnym płytom konstrukcyjną wytrzymałość używa się ich także w budownictwie...