Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Kostka brukowa czy granitowa? - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Kostka brukowa czy granitowa? Komentarze do artykułu Kostka brukowa czy granitowa?

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1225
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 27 styczeń 2011 - 00:19

Kostka brukowa jest trwałym, stosunkowo niedrogim oraz powszechnie stosowanym materiałem na nawierzchnie w ogrodzie.

Dołączona grafika
Link do artykułu: Kostka brukowa czy granitowa?
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_Andrzej

• Grupa Guests

Napisano 27 styczeń 2011 - 00:19

Bardzo ciekawy artykuł, ja osobiście preferuje kostkę granitową - jest trwalsza, i ładniejsza (ale to już kwestia gustu). Jeśli mógłbym polecić jakąś firmę specjalizującą się w układaniu kostki granitowej to poleciłbym firmę brukers.com - wykonywali plac przed moim domem i jestem naprawdę zadowolony z ich usług.

#3 Gość_ja

• Grupa Guests

Napisano 16 luty 2011 - 12:22

ja również jestem zwolennikiem kostki granitowej ze względu na jej trwałość. Przed domem mam ułożoną kostkę w odcieniu czerwonym a zamawiałam ją na www.luxury-house.pl

#4 Gość_Andrzej

• Grupa Guests

Napisano 17 kwiecień 2012 - 00:36

Zdecydowanie kostka granitowa! Pomijając walory estetyczne, bo gust każdy ma inny to jej wytrzymałość i długowiecznośc jest nieporównywalna z betownową. Osobiście jako dostawcę poleceam firmę Euro-Bruk http://www.euro-bruk.com kostka pierwszorzędnej jakości. Zwłasza bruarze byli zadowoleni, że nie muszą bawić sie dopasowywanie kostek.

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Salon meblowy

Gdzie? Co? Za ile? Kupujemy meble.

Jeszcze parę lat temu planując kupno nowych mebli do domu, zazwyczaj udawaliśmy się na okoliczny rynek i tam wybieraliśmy z tego co akurat stało. Wiadomo, wybór był słaby, jakość tych produktów również pozostawiała wiele do życzenia. Często będąc w odwiedzinach u sąsiadki dostrzegaliśmy, że ma taką samą kanapę czy szafę co my. Na szczęście w obecnych czasach nie jesteśmy skazani na to, co akurat stoi na placu targowiska. Powstało wiele dużych i bardzo dobrze zaopatrzonych sklepów (chociaż biorąc pod uwagę ich rozmiary lepsze będzie określenie salonów) meblowych. Wybór w nich jest naprawdę imponujący, a każdy na pewno znajdzie coś unikatowego dla siebie. Liderami w sprzedaży mebli na pewno należy uznać: Forte, Abra, Vox, Agata Meble czy Bodzio.
Wino koralowe

Wino koralowe

Wino koralowe (Antigonon leptopus) to pnącze bardzo popularne w Meksyku, gdzie można go spotkać praktycznie w każdej zagrodzie. Pochodzi z tej samej rodziny co nasz rdest Auberta i tak samo kwitnie długo i bardzo obficie - musimy mu tylko zapewnić dużą ilość światła i ciepła.
Wino koralowe bardzo często uprawiane jest w pojemniku, jako roślina tarasowa.
długopis

Umowa Pośrednictwa Sprzedaży Nieruchomości

Podstawą prawną umowy pośrednictwa sprzedaży nieruchomości są art. 179 – 183a ustawy o gospodarce nieruchomościami. Reguluje ona większość aspektów. Pozostałe, nie regulowane ustawą rozstrzyga się w oparciu o przepisy dotyczące umów podobnych, zawarte w Kodeksie Cywilnym...
dworzec

Beton architektoniczny

Beton architektoniczny to produkt służący, przede wszystkim, do wykonywania elementów monolitycznych i prefabrykowanych. Wykorzystuje się go nie tylko jako materiał wykończeniowy elewacyjny. Beton coraz częściej występuje w roli materiału dekoracyjnego do wnętrz.
dom

Kredyt hipoteczny "Rodzina na swoim"

Rodzina na Swoim” to rządowy program dopłat do kredytów hipotecznych.
W myśl ustawy z dnia 8 września 2006 r. o finansowym wsparciu rodzin w nabywaniu własnego mieszkania, Rodzina na Swoim rozumiana jest jako małżeństwo lub samotny rodzic...