Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Dolnośląska Grupa Budowlana - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Dolnośląska Grupa Budowlana

#1 Gość_DGB

• Grupa Guests

Napisano 18 styczeń 2011 - 12:24

Od 1995 roku dbamy o jakość naszej pracy oraz zadowolenie każdego klienta. Dzięki dotychczasowym realizacjom możemy pochwalić się solidnym doświadczeniem oraz zaufaniem ze strony wciąż rozszerzającej się grupy klientów. Dokładamy wszelkich starań aby Państwa marzenia o własnym i komfortowym domu błyskawicznie doczekały się spełnienia.

Efekty naszej pracy to nie domki z kart. Wysoko wykwalifikowana kadra kierownicza oraz pracownicy o ugruntowanych w praktyce umiejętnościach czuwają nad wysoką jakością wykonywanych usług budowlanych. Projekty realizowane przez naszą firmę są w pełni profesjonalne.

Zapraszamy na nasza stronę http://www.grupadolnoslaska.pl/

#2 Gość_Kuba

• Grupa Guests

Napisano 16 luty 2011 - 17:08

Szkoda że firma nie potrafi kilku faktur zapłacić :)
Pozdrawiamy.

Wierzyciele

#3 Gość_wierzyciel

• Grupa Guests

Napisano 21 luty 2011 - 19:35

Wyświetl postUżytkownik DGB dnia 18 styczeń 2011 - 12:24 napisał

Od 1995 roku dbamy o jakość naszej pracy oraz zadowolenie każdego klienta. Dzięki dotychczasowym realizacjom możemy pochwalić się solidnym doświadczeniem oraz zaufaniem ze strony wciąż rozszerzającej się grupy klientów. Dokładamy wszelkich starań aby Państwa marzenia o własnym i komfortowym domu błyskawicznie doczekały się spełnienia.

Efekty naszej pracy to nie domki z kart. Wysoko wykwalifikowana kadra kierownicza oraz pracownicy o ugruntowanych w praktyce umiejętnościach czuwają nad wysoką jakością wykonywanych usług budowlanych. Projekty realizowane przez naszą firmę są w pełni profesjonalne.

Zapraszamy na nasza stronę http://www.grupadolnoslaska.pl/

Rzeczywiście zaczyna się od niesłowności i zwodzenia a kończy na niezapłaconych fakturach

#4 Gość_Malina

• Grupa Guests

Napisano 02 marzec 2011 - 10:03

Bardzo dziwią mnie te opinie, a to pewnie dlatego, że ja byłam bardzo zadowolona ze współpracy z DGB. Zleciłam im budowę domu i wszystko odbyło się jak najbardziej ok. Skąd takie zmiany? trudno uwierzyć...

#5 Gość_Prezes

• Grupa Guests

Napisano 05 marzec 2011 - 18:20

Witam zyczliwa konkurencje...Wszystkich zainteresowanych wspolpraca zapraszam do kontaktu na stronie. Na zyczenie klienta wysylamy pisemne referencje.

Pozdrawiam,
B.A.

#6 Gość_Dominika

• Grupa Guests

Napisano 30 marzec 2011 - 17:28

a ktoś ma do nich aktualne telefony, albo zna adresy, gdzie można Panów uchwycić?

Wierzyciel

#7 Gość_Podwykonawca

• Grupa Guests

Napisano 08 kwiecień 2011 - 19:02

wpis usunięty

Proszę o wyrażanie swoich opinii w bardziej kulturalny sposób. Jeżeli ma Pan jakieś "ale" proszę się przedstawić i napisać o co chodzi.
Na przyszłość, nie będę akceptował chamstwa i wulgaryzmów na forum, posty będą usuwane, a użytkownik blokowany.
Redaktor

#8 Gość_sołtys

• Grupa Guests

Napisano 10 kwiecień 2011 - 10:31

post usunięty

jw.

#9 Gość_Tomek

• Grupa Guests

Napisano 12 kwiecień 2011 - 10:00

A co z klientami? Czy ktoś jeszcze ma jakieś doświadczenia z tą firmą jako klient? Jestem ciekaw opinii, bo zacząłem z nimi rozmawiac na temat budowy domu no i teraz nie wiem...

#10 Gość_Dominika

• Grupa Guests

Napisano 12 kwiecień 2011 - 18:50

Nie radzę korzystać z ich usług a tym bardziej dawać coś na kredyt lub wpłacać zaliczki. Stracone pieniądze. zmieniaja telefony, adresy,sa "nieuchwytni"

#11 Gość_marek

• Grupa Guests

Napisano 12 kwiecień 2011 - 20:03

Jak najdalej od tej firmy.Nie płacą , nie odbierają telefonów .

#12 Gość_Zadowolona

• Grupa Guests

Napisano 13 kwiecień 2011 - 20:20

A ja tam jestem zadowolona. Zaliczke dalam i chlopaki poziom zero postawili w tydzien. Teraz trwaja prace nad parterem a moj tato (wieloletni budowlaniec) twierdzi ze firma w porzadku. Nawet nie wiedza ze moj ojciec im na rece patrzy :D

#13 Gość_wiki

• Grupa Guests

Napisano 13 kwiecień 2011 - 20:43

Najwidoczniej jakość pracy podwykonawcy pozostawiała wiele do życzenia....pozdrawiam.

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   Kelebrian Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 13
  • Rejestracja 29-lipiec 10

Napisano 06 maj 2011 - 10:04

Uuups, szkoda! A już myślałem, że jakaś dobra firma wykonawcza się trafiła...szkoda. Mało teraz dobrych firm, niestety. Ale też często bywa tak, że jednej firmie budowy się ładnie toczą, a trafi się czasem gorszy temat/klient (bez obrazy) i wtedy już opinia leci niestety, niepochlebna.
Osobiście znam tylko jedną firmę (nazwy nie podam, żeby nie było, że szerzę reklamę), której zależy na kliencie. Do tego stopnia, że nie chcą rozszerzyć swej działalności poza swój rejon, bo nie mają zaufania do lokalnych podwykonawców, którzy mogliby im opinię zepsuć. No i żałuję bardzo, bo gdyby byli bliżej, to od razu bym ich wziął do budowy swojego domu.
Zastanawiam się, czy nie założyć wątku z polecanymi firmami wykonawczymi, ale boję się, że same będą się reklamować...hiehie

#15 Gość_Rodan

• Grupa Guests

Napisano 12 maj 2011 - 09:04

Kilka lat temu zdecydowałem się na budowę domu pod Wrocławiem, znalazłem Dolnośląską Grupę Budowlaną i zaufałem im. Dzisiaj mieszkam w swoim domu i cieszę się, że udało mi się trafić tak solidnego wykonawcę jak oni, bo o to dzisiaj baaardzo trudno. Nie wiem skąd te negatywne opinie. Może ktoś się pomylił, albo sam nie do końca był uczciwy. Pozdrawiam.

#16 Gość_Podwykonawca

• Grupa Guests

Napisano 20 maj 2011 - 19:28

post usunięty

jw.

Redaktor

#17 Gość_znajomy

• Grupa Guests

Napisano 20 maj 2011 - 19:31

post usunięty

jw.

Redaktor

#18 Gość_gosc

• Grupa Guests

Napisano 20 maj 2011 - 19:35

post usunięty

jw.

Redaktor

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   Redaktor Ikona

• Redaktor
  • Ikona
  • Grupa Administrators
  • Postów 20
  • Rejestracja 29-październik 09

Napisano 26 maj 2011 - 07:54

W związku z wielokrotnym naruszeniem regulaminu, użytkownik Podwykonawca, znajomy, gość (to samo IP) dostaje bana na forum. Temat zostaje zamknięty.

Strona 1 z 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
salon

Projekty domów z dużym salonem

Pokój dzienny to integralne miejsce w każdym domu. Służy do wypoczynku, spędzania wolnego czasu z bliskimi i przyjmowania gości. Salon powinien być duży, gdyż najlepiej wypoczywa się w otwartej przestrzeni. Wyposażony w wygodny zestaw wypoczynkowy, kominek, wyjście na taras lub do ogrodu, stanie się ulubionym miejscem każdego domownika.
Psianka słodkogórz

Psianki

Psianka to roślina pochodząca z Ameryki Południowej. Ten wiecznie zielony krzak jest blisko spokrewniony z pomidorem. Posiada niewielkie owoce przypominające wyglądem małe pomidorki, które mają kolor pomarańczowy lub czerwony. Odpowiednie zabiegi pielęgnacyjne pozwolą uzyskać formę pienną, która może osiągnąć nawet metr wysokości.
Antyczne meble

Antyczne meble - moda czy pasja?

Meble antyczne są doskonałym dopełnieniem stylowych i eleganckich wnętrz. Stare bogato zdobione szafy czy sofy będą doskonale komponowały się w eleganckich salonach, sypialniach, bibliotekach, jadalniach oraz kuchniach. Nie są to tylko ciężkie kredensy, wielkie szafy czy masywne stoły i toaletki, ale także lustra, dzieła sztuki, lampy czy stare zegary.
Winogrona na tarasie

Winogrona na tarasie

Przepyszne wino własnej roboty na 10 piętrze wysokiego bloku? Czy brak hektarów pod budowę winnicy może stanąć nam na przeszkodzie w posiadaniu smacznych owoców? Z całą pewnością nie! Wystarczą chęci i nasłoneczniony balkon lub taras. Każdy z nas może stać się właścicielem winnicy, nawet małej, jednodoniczkowej.
budynek gospodarczy

Budynki gospodarcze

Budynki gospodarcze to budynki o funkcji niemieszkalnej, służące zwykle do przechowywania, magazynowania lub hodowli. Należą do nich: altany, wiaty, szklarnie.

Budowa budynku gospodarczego nie wymaga pozwolenia na budowę...