Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: rozliczenie vat-u - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

rozliczenie vat-u

#1 Gość_Alina

• Grupa Guests

Napisano 11 styczeń 2011 - 11:31

Czy ktoś mógłby mi polecić firmę, która profesjonalne zajmuję się rozliczaniem VAT za materiały budowlane? :rolleyes:

#2 Gość_Gabriel

• Grupa Guests

Napisano 13 styczeń 2011 - 13:33

Ja korzystam z usług budvat.pl. Serdecznie ich polecam – wnioski przygotowują szybko, tanio ale zawsze dostawałam zwrot!

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Glony w oczku wodnym

Glony w oczku wodnym

Zazwyczaj już w trzy tygodnie po napełnieniu naszego oczka wodnego świeżą wodą i pozostawieniu go bez opieki woda staje się zielonkawa. Wszystko to za sprawą jednokomórkowych glonów, z rodzaju zielenic. Glony zaliczają się do niewielkich roślin będących naturalną częścią biotopu. Jeśli jednak mają okazję do namarzania się w sposób masowy – korzystają z tego, stwarzając dla nas poważny problem.
Storczykowiec purpurowy

Storczykowiec purpurowy

Jeden z najwcześniej kwitnących storczykowców, storczykowiec purpurowy (Bauhinia purpurea), bardzo często kwitnie już wczesną wiosną, jeszcze przed rozwojem liści. Kwiaty bardzo duże, intensywnie purpurowe, podobne do storczyków. Bardzo ciekawe są również liście o niespotykanym kształcie przypominającym motyle. Zarówno kwiaty, jak i liście wprowadzają atmosferę prawdziwej egzotyki. Bardzo dobrze czuje się w ogrodzie zimowym, na tarasie, w szklarni.
Pistolet natryskowy

Tapety natryskowe

Tapety natryskowe są to coraz popularniejsze, nietypowe okładziny ścienne, nanoszone na ścianę za pomocą pistoletu. Decydując się na tego rodzaju dekorację warto zatrudnić ekipę malarską, ponieważ posługiwanie się pistoletem natryskowym z kompresorem wymaga umiejętności.
drzwi tarasowe

Okna i drzwi balkonowe

Okna i drzwi balkonowe powinny zapewnić nam nie tylko swobodne wyjście na zewnątrz, ale także muszą być bezpieczne, funkcjonalne oraz estetycznie wykonane. Warto zwrócić uwagę także na ilość skrzydeł oraz możliwość otwierania ich od zewnątrz. Właściwy i starannie wykonany montaż okien sprawi, że elewacja naszego domu będzie elegancka.
Dom szkieletowy

Domy szkieletowe

Domy szkieletowe cieszą się coraz większą popularnością ze względu swoje właściwości oraz duży komfort użytkowania, który jest porównywalny z tradycyjną technologią. Moda na konstrukcje szkieletowe przywędrowała do naszego kraju zza oceanu - Kanady i USA. W tej technologii stawiane są przede wszystkim małe i średnie budynki, a podstawowym materiałem konstrukcyjnym są deski.