Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: rozliczenie vat-u - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

rozliczenie vat-u

#1 Gość_Alina

• Grupa Guests

Napisano 11 styczeń 2011 - 11:31

Czy ktoś mógłby mi polecić firmę, która profesjonalne zajmuję się rozliczaniem VAT za materiały budowlane? :rolleyes:

#2 Gość_Gabriel

• Grupa Guests

Napisano 13 styczeń 2011 - 13:33

Ja korzystam z usług budvat.pl. Serdecznie ich polecam – wnioski przygotowują szybko, tanio ale zawsze dostawałam zwrot!

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Psianka lulo

Psianka lulo

Psianka lulo to roślina często uprawiana w Andach - Indianie nazywają ją małą pomarańczą. Posiada ładne, ciemnozielone ulistnienie, jednak najcenniejsze są pomarańczowe owoce. Osiągają one wielkości dużego pomidora, w Kolumbii i Ekwadorze produkowany jest z nich egzotyczny napój. Jednak sok traci sporo swojego aromatu, dlatego eksportowane są również owoce.
Drzewo trawiaste

Drzewo trawiaste

Drzewo trawiaste (Xanthorrhoea preissii) to wieczniezielona, wolnorosnąca roślina wysokości do 5m w ojczyźnie, z bardzo wąskimi, trawiastymi liśćmi długości do 1,5m. Kwiaty drobne, białe, zebrane w kwiatostany.
Nasiona przed wysiewem nie wymagają żadnego przygotowania.
paragraf

Rozdział 10 - Użytkowanie instalacji kanalizacyjnej

Rozdział 10 reguluje prawidłowe działanie, użytkowanie i konserwację instalacji kanalizacyjnej...
Akebia pięciolistkowa

Akebia pięciolistkowa

Akebia pięciolistkowa Akebia quinata to delikatne i piękne, rzadko spotykane pnącze. Roślina ozdobna głownie z liści, posiadająca dość oryginalne, mało jednak widoczne kwiaty i owoce.
Kominki narożne

Kominki narożne

Wybór kominka do naszego domu w dużej mierze warunkuje to jaką powierzymy mu funkcję. Generator ciepła ogrzewający w ekonomiczny sposób nasz dom czy może otwarte palenisko dające nam możliwość delektowania się żywym ogniem? Nie należy zapominać jednak,że zawsze będzie on charakterystycznym elementem dekoracyjnym i warto zadbać o to by ciekawie komponował się z wnętrzem.