Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Projekt Murator D29a - Z cokołem - wariant II z pracowni Kolekcja Muratora - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Projekt Murator D29a - Z cokołem - wariant II z pracowni Kolekcja Muratora Komentarze do Projekt Murator D29a - Z cokołem - wariant II z pracowni

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1225
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 11 styczeń 2011 - 11:09

Projekt Murator D29a - Z cokołem - wariant II z pracowni Kolekcja Muratora...
Dołączona grafika

Link do projektu: Projekt Murator D29a - Z cokołem - wariant II z pracowni Kolekcja Muratora
Komentarze do projektu:

#2 Gość_Adam i Monika

• Grupa Guests

Napisano 11 styczeń 2011 - 11:09

Jest ktoś kto buduje D29A - z cokołem - wariant II

#3 Gość_Adam i Monika

• Grupa Guests

Napisano 11 styczeń 2011 - 11:11

mój adres: adam@kijewski.org

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
salon

Meble stylowe

Urządzanie wnętrz w wybranym stylu wymaga zastosowania symboli, kolorów, dekoracji i umeblowania, odpowiadającym danej epoce. Obecnie, meble stylowe stanowią jedynie uzupełnienie, bądź akcent nowoczesnej aranżacji.
Winobluszcz pięcioklapowy

Kolory jesieni

Jesień to szczególna pora roku, kiedy przyroda zachwyca pięknem i różnorodnością kolorów. To pora, która często inspiruje właścicieli ogrodów do tworzenia pięknych, barwnych przestrzeni.
Gdy lato powoli odchodzi w dal, w ogrodach zaczynają królować rośliny o ciepłych odcieniach żółci, pomarańczy, czerwieni, miedzi i brązu. Nadchodzi jesień. Wiele bylin zdobiących nasz ogród późnym latem rozkwita także jesienią. Wiele z nich kwitnie także po pierwszych przymrozkach. Od września kolorystykę ogrodów uzupełniają przebarwiające się jesienne liście bylin, drzew i krzewów. Bogactwo przepięknych roślin jest ogromne.
Wełna mineralna

Ocieplamy dom - wełna mineralna

Wełna mineralna jest jednym z najbardziej znanych materiałów izolacyjnych. Jest stosowana nie tylko jako materiał ocieplający, ale coraz częściej wykorzystywana jest do wyciszenia pomieszczeń lub zabezpieczenia konstrukcji przed ogniem.

salon

Modne kolory ścian 2012

Przemalowanie ścian jest najprostszą i najtańszą zmianą aranżacyjną, jaką można wykonać samodzielnie we wnętrzu. Miłośnicy designu i obowiązujących trendów, śledzą zapowiedzi i przemalowują ściany z nadejściem większych przełomów. Jakie są modne kolory ścian 2012?
Przenośny grill

Grill w ogrodzie

Ciepłe letnie wieczory sprzyjają ogrodowym spotkaniom przy ogniu. Posiłek nigdy przecież nie smakuje tak dobrze, jak wtedy, gdy przyrządzamy go na świeżym powietrzu.
Wyznaczenie dobrego miejsca pod budowę grilla nie jest tak łatwe, jak może nam się wydawać. Miejsce pod budowę grilla powinno być podobnie jak miejsce pod ognisko, na tyle blisko domu, by przyniesienie czegokolwiek nie stało się wyprawą, ale jednak i na tyle daleko, by dym nie dostał się do domu. Nigdy nie powinniśmy lokalizować grilla blisko drzew, krzewów lub jakichkolwiek materiałów łatwopalnych.