Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Wiklina - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Wiklina Komentarze do artykułu Wiklina

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1225
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 08 styczeń 2011 - 15:27

Styl bazujący na naturalnych materiałach od lat cieszy się nieprzemijającą popularnością.

Dołączona grafika
Link do artykułu: Wiklina
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_roman

• Grupa Guests

Napisano 08 styczeń 2011 - 15:27

mam ten stojak na wino z calvado i jest pierwsza klasa!

#3 Gość_mirka

• Grupa Guests

Napisano 18 maj 2012 - 10:38

A ja polecę w takim razie sklep z wiklinowymi wyrobami: http://http://www.wikcar.eu . Bardzo fajne mebelki ogrodowe mają i koszyki. Wiklina super jakości. Zamawiałam już wiele razy i jestem zadowolona. Mam tylko pytanie tego typu meble impregnować ? Da się w jakiś sposób to robić ?? Szkoda mi zniszczyć takie fajne meble wiklinowe ...

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Skrzynki na listy

Domowe skrzynki na listy

Każdy lubi otrzymywać paczki, pakuneczki i listy. Wracając do domu po dniu wypełnionym obowiązkami z ciekawością zaglądamy do skrzynki na listy wypatrując kartek okazjonalnych i wieści od najbliższych...
paragraf

Nowelizacja warunków technicznych użytkowania budynków

W dniu 19 grudnia 2009r. wchodzi w życie ROZPORZĄDZENIE MINISTRA INFRASTRUKTURY z dnia 27 listopada 2009r. Zmieniające Rozporządzenie Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 16 sierpnia 1999r. W sprawie warunków technicznych użytkowania budynków mieszkalnych (Dz. U. 1999 Nr 74 poz. 836)...
Altana ogrodowa

Altany ogrodowe

Altany ogrodowe są bardzo ciekawymi elementami małej architektury. Coraz częściej pojawiają się w naszym ogrodowym pejzażu. Mogą przybierać różne formy – od zielonej altany utworzonej z drzew i krzewów posadzonych blisko siebie aż po konstrukcję z dachem, drzwiami i oknami.
Nawadnianie kropelkowe

Nawadnianie kropelkowe

Codzienne podlewanie ogrodu, dla wielu miłośników przydomowej zieleni jest niczym innym jak uciążliwym obowiązkiem. W okresie letnim, nawet codziennie, trzeba dostarczyć roślinom odpowiednią ilość wody, a podlewanie przy użyciu węża ogrodowego zajmuje sporo czasu. Znacznym ułatwieniem dla niejednego ogrodnika może być montaż automatycznego systemu nawadniającego.
Archeton

Firma projektowa ARCHETON

ARCHETON jest firmą projektową działającą na rynku w Polsce od 1991 roku. Od początku działalności zajmują się opracowaniem i sprzedażą gotowych projektów domów jednorodzinnych.