Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: pomysł na kuchnię? - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2

pomysł na kuchnię?

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 364
  • Rejestracja 08-kwiecień 11

Napisano 18 kwiecień 2012 - 11:33

Wyświetl postUżytkownik Kiulik dnia 17 kwiecień 2012 - 15:28 napisał

No jak są wybrane w fajnym kolorze, na pewno będą dopełnieniem wnętrza:) w sumie jakby na to nie patrzeć drzwi są bardzo istotnym elementem wystroju wnętrza:)

żebyś wiedział, tym bardziej, że u mnie są dosyć szerokie, prowadnica obudowana jest w tym samym kolorze, co drzwi, kolor wenge, dlatego to się bardzo dobrze komponuje;)

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   Kiulik Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 36
  • Rejestracja 29-luty 12

Napisano 18 kwiecień 2012 - 16:59

ja się jeszcze zastanawiam, czy nie zaszaleć i nie zrobić ościeżnicy w innym kolorze:)tylko nie mogę sobie w sumie jakoś tego wyobraźić;P

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 364

Napisano 19 kwiecień 2012 - 11:09

Wyświetl postUżytkownik Kiulik dnia 18 kwiecień 2012 - 16:59 napisał

ja się jeszcze zastanawiam, czy nie zaszaleć i nie zrobić ościeżnicy w innym kolorze:)tylko nie mogę sobie w sumie jakoś tego wyobraźić;P

a czemu nie, tlyko, żeby miały jakiś wspólny mianownik, w sensie na przykład dwa odcienie drewna, a nie drzwi drewniane a ościeznica cala czerwona

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   Kiulik Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 36
  • Rejestracja 29-luty 12

Napisano 19 kwiecień 2012 - 11:31

nie no jasne:) bez przesady:) ale może oscieżnica w kolorze np wenge a skrzydło powiedzmy w jakimś kasztanie, albo vogu:) oczywiście kolory wybrałam z katalogu:);P

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 364

Napisano 20 kwiecień 2012 - 14:04

tak, tak o to mi chodzi...fajnie jest też, jak na przykład drzwi są w odcieniu mebli a ościeżnica w odcieniu paneli na podłodze jak ktoś ma;)

#26 Użytkownik nie jest zalogowany   maciejas Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 3
  • Rejestracja 26-kwiecień 12

Napisano 26 kwiecień 2012 - 10:57

ta pierwsza spoko, ale te dwie ostatnie ze zdjęcia to porażka - za nowoczesne i nie w moim guście, ale oczywiście każdy może mieć na ten temat zgoła odnmienne zdanie :P

#27 Gość_malina

• Grupa Guests

Napisano 29 kwiecień 2012 - 09:52

Ma ktoś z was kuchnie zrobioną na biały, wysoki połysk, z wstawkami jasnego drewna? Bardzo mi się podoba kuchnia w takich kolorach, bo widziałam taką w Atlas Meble, ale nie wiem jak to będzie u mnie wyglądać, bo mam trochę mniejsze pomieszczenie. Mam ktoś jakieś doświadczenie w tym temacie?http://www.atlas-kuchnie.com.pl/pl/oferta/NELA/ Dołączona grafika

#28 Gość_gosia

• Grupa Guests

Napisano 04 maj 2012 - 14:45

Jesli chcecie kuchnie ktora wam sie marzy wyslijcie fotke do tej firmy
www.mkmeblenawymiar.pl
podajac projekt lub wymiary pomieszczenia, a wykonaja ja identycznie i bedzie o niebo tansza niz w salonach atlas, heacker, nobilia itp.
Super firma, bardzo rzetelna i dokladna.
Polecam.

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
kask

Ocena stanu technicznego budynku: ekspertyza, czy opinia?

O obowiązku przeprowadzania kontroli stanu technicznego budynku stanowi art. 62 ust. 1 ustawy z dnia 7 lipca 1994 r. Prawa budowlanego. Zobowiązanie ciąży na właścicielu bądź zarządcy obiektu. Kontrola powinna się odbyć raz w roku lub raz na pięć lat.
Mur ceglany

Wyroby ceramiczne do budowy domu

Wybór materiałów zarówno do budowy jak i wykończenia domu jest ogromny. Wśród nich pokaźną grupę stanowią materiały ceramiczne. Oprócz najbardziej znanej cegły, znajdziemy także dachówki, okładziny czy płytki ceramiczne.
Rośliny w pojemnikach

Uprawa i pielęgnacja roślin w pojemnikach

Hodowanie roślin w pojemnikach jest idealną formą szczególnie dla miłośników ogrodnictwa mieszkających w mieście, którzy nie mogą wygospodarować dużego zaplecza w postaci domowego ogródka, czy sadu. Szczególnie chętnie hodują rośliny doniczkowe umieszczając je na balkonach, parapetach, schodach. Jednak również zagorzali ogrodnicy, posiadający wielkie przestrzenie, często są zwolennikami donic.
kuchnia

Panele ażurowe – subtelny podział przestrzeni

Aranżacje wnętrz w stylu nowoczesnym charakteryzuje oszczędność formy i wyjątkowa dbałość w kwestii doboru harmonijnych elementów wyposażenia. Na takim tle odważne i nieregularne formy wychodzą na pierwszy plan, stając się przewodnim motywem dekoracyjnym.
paragraf

DZIAŁ IX - Ochrona przed hałasem i drganiami

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA INFRASTRUKTURY
w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie - DZIAŁ IX : Ochrona przed hałasem i drganiami