Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Oczyszczacz powietrza dla alergików - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Oczyszczacz powietrza dla alergików Komentarze do artykułu Oczyszczacz powietrza dla alergików

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1225
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 30 grudzień 2010 - 12:13

Problemy z oddychaniem, duszności, uciążliwy katar - to tylko niektóre z dolegliwości, z którymi na co dzień borykają się alergicy.

Dołączona grafika
Link do artykułu: Oczyszczacz powietrza dla alergików
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_gruszkaa

• Grupa Guests

Napisano 30 grudzień 2010 - 12:13

Jeśli takie urządzenie rzeczywiście usuwa kurz tak że nie ma potrzeby codziennego biegania ze ścierką, to ja jestem pierwsza, która sobie sprawi takie cacuszko! :-))

#3 Gość_mihau

• Grupa Guests

Napisano 31 grudzień 2010 - 09:41

Podobno rzeczywiście tak jest :-) Dane techniczne tego oczyszczacza można znaleźć tutaj: Oczyszczacz powietrza

#4 Gość_Łukasz

• Grupa Guests

Napisano 01 czerwiec 2011 - 08:00

wszystko ok, tylko po co przepłacać? Temat oczyszczaczy jest faktycznie bardzo atrakcyjnym, ale można poczytać i kupić dużo taniej oczyszczacz z filtrami (HEPA itd) oraz jonizatorem. Ja nabyłem KJG200 i bardzo sobie ten zakup chwalę!

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Owoce czereśni

Czeska odmiana czereśni

Owoce czereśni są owocami niezwykle cenionymi na polskich stołach. Zawierając najwięcej cukrów spośród uprawianych w Polsce owoców, a także witaminy C, A, B2, B1, duże ilości ryboflawiny oraz sole mineralne bardzo korzystnie wpływają na pracę serca.
makieta

Urbanistyka

Pojęcie urbanistyki wywodzi się z języka łacińskiego. Słowo „urbs” oznacza miasto. Na przełomie XIX i XX w zyskało największą popularność. Sama urbanistyka to nauka badająca struktury miejskie i zmiany jakie w niej zachodzą...
Deska badi

Drewno egzotyczne

Podłogi wykonane z drewna egzotycznego szturmem wdarły się na polskie salony. Ta moda na egzotykę nie powinna nikogo dziwić.. Kolory, trwałość, usłojenie i mnogość zastosowań zdominowały krajowe gatunki. Aby jednak taka egzotyczna podłoga służyła nam na lata, musimy się z nią zapoznać.
dworki

Projekty dworków

Styl dworkowy został wykreowany przez architektów polskich na przełomie XIX i XX wieku. Dworek stał się jednym z ważnych symboli narodowych, kiedy Polska utraciła niepodległość. W okresie dwudziestolecia międzywojennego, budynki o cechach charakteryzujących dwory wiejskie, zaczęto wznosić także w miastach.
cegły

Budowa domu w 2012 roku

Od początku 2011 roku przeciętny koszt budowy domu wzrósł o kilka procent. Producenci materiałów budowlanych przewidują dalszy wzrost. Urosły ceny: produkcji, surowców, robocizny transportu i energii. Koszt budowy domu w 2012 roku będzie jeszcze większy.