Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Relaks w domowym SPA - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Relaks w domowym SPA Komentarze do artykułu Relaks w domowym SPA

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1225
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 27 grudzień 2010 - 09:48

Pieszczota ciała i zmysłów w wannie wypełnionej gorącą wodą - czy może być coś przyjemniejszego w chłodny zimowy wieczór?

Dołączona grafika
Link do artykułu: Relaks w domowym SPA
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_pokemoniasta

• Grupa Guests

Napisano 27 grudzień 2010 - 09:48

Achh nie ma nic lepszego na poświąteczne lenistwo niż takie wanny! :-) Na razie niestety barierą dla mnie jest... cena :/

#3 Gość_Kalina

• Grupa Guests

Napisano 29 grudzień 2010 - 10:28

Wyświetl postUżytkownik pokemoniasta dnia 27 grudzień 2010 - 09:48 napisał

Achh nie ma nic lepszego na poświąteczne lenistwo niż takie wanny! :-) Na razie niestety barierą dla mnie jest... cena :/

jak tylko odłożę trochę kasy to kupuje od razu. To wszytko się zwróci w perpektywie...:) i jakie odpręzenie...

#4 Gość_http://massagethai.info kurs mas

• Grupa Guests

Napisano 21 luty 2011 - 07:02

Kursy masaży orientalnych
Serdecznie zapraszamy na kolejne, cykliczne warsztaty masaży z Azji południowo-wschodniej: http://massagethai.info

Kampinos k Warszawy:
- 19-21.4 masaz indonezyjski 800zl
- 22-25.04 masaz tajski 900zl (Wielkanoc)
- 26-27.04 tajski stemplami ziolowymi 500zl
- 28-29.04 tajski masaz stop 500zl
- 30.4-3.5 tajski zaawansowany 800zl (Majowka)

Koszalin
- 7-8.05 tajski masaz stop 400zl
- 3-5.06 tajski 800zl

Jelenia Gora
- 12-13.5 tajski masaz stop 400zl

Poznan
- 20-22.5 tajski 800zl

Kielce
- 27-29.5 tajski 800zl
- 30.5 tajski stemplami ziolowymi 400zl
- 31.5 tajski masaz stop 400zl

Wkrótce dojdą terminy wiosenne w Nowym Targu, Gdansku i moze Wrocławiu - jakkolwiek, mogą być przekładane na poźniej/odwoływane, jeśli nie zbierze się odpowiednio liczna grupa. Najpewniejsze są daty w Kampinosie, bo tu organizuję je sama.

Kurs masażu tajskiego, indonezyjskiego, stemplami i stop w Kampinosie - 50% zniżki dla drugiej i każdej kolejnej osoby.

Dla 3 osob przychodzacych razem na wszystkie 5 kursow w Kampinosie 19.4-3.5 (104 h zegarowe nauki) jest znizka 35%, tj 2275/osoba - do uzyskania certyfikatu z kazdego z kursow potrzebna obecnosc 75% na kazdym.

W przypadku kursów prowadzonych w pozostałych miejscowościach jest zniżka dla dwóch i więcej osób zapisujących się razem: tajski i indonezyjski, zniżka po 100zł za osobe, masaż stemplami ziołowymi i tajski masaż stóp - zniżka po 50zł za osobę.

Powtórka kursów w Kampinosie bezpłatnie (jeśli przychodzisz na inny kurs) lub 50zł/dzień. W innych miastach 100zł/dzień.

http://massagethai.info

#5 Gość_elenka

• Grupa Guests

Napisano 15 luty 2012 - 15:22

Mam nadzieję, że kiedyś będzie mnie wreszcie stać na porządny salon kąpielowy z taką wanną właśnie. :)

#6 Gość_shila

• Grupa Guests

Napisano 19 kwiecień 2012 - 11:02

Marzy mi się salon kąpielowy, wygląda to po prostu wspaniale. Póki co nie jestem w stanie sobie na to pozwolić ale mam nadzieję, że niedługo już będę. Tym bardziej, że chciałabym wolnostojącą wannę w tylu retro, a na to potrzeba miejsca. Podoba mi się coś takiego Dołączona grafika

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
rekuperator

Rekuperacja ciepła w domu

Źle działająca wentylacja w domu może być bardzo niebezpieczna dla Nas – domowników. Może ona spowodować przesuszenie śluzówki dróg oddechowych, co w konsekwencji objawia się bólem gardła, nieżytem nosa oraz stanami zapalnymi. Przy złej wentylacji zmuszeni jesteśmy do częstego otwierania lub rozszczelnienia okien, co naraża nas na kurz i hałas z ulicy. Z drugiej strony dom w którym jest zbyt szczelnie, to dom w którym nadliczbowym domownikiem jest wilgoć powodująca powstawanie pleśni i grzybów.
Owoce irgi

Irga

Irga (Cotoneaster) to niski, pokładający się krzew występujący głównie w Azji. W Polsce, w stanie dzikim występują 3 gatunki. Pod nazwą irga (Cotoneaster) sklasyfikowane są rośliny z rodzaju należącego do bogatej i różnorodnej rodziny różowatych, a liczba gatunków irg jest niezwykle trudna do ustalenia. Rozpiętość w szacunkach wynosi od 50 do 400. Trudności z ustaleniem dokładnej ich liczby spowodowane są wegetatywnym rozmnażaniem i ogromnym wzajemnym podobieństwem.
Oświetlenie zewnętrzne budynku.

Oświetlenie zewnętrzne

Po zapadnięciu zmroku oświetlenie posesji ułatwi nie tylko bezpieczne dotarcie do domu, ale także odstraszy nieproszonych gości czyli złodziei. Dzięki takiemu oświetleniu wokół domu w każdej chwili możemy zobaczyć co się dzieje na zewnątrz. Dobrze dobrane oświetlenie zewnętrzne może stworzyć pełne blasku i uroku efekty wokół budynku, elementów małej architektury oraz ogrodu.
Drzewo butelkowe

Drzewo ogniste

Drzewo ogniste (Delonix regia) o parasolowatej koronie o średnicy nawet do 18 m. W czasie kwitnienia całe obsypane jest wielkimi (do 15cm) intesywnie czerwonymi kwiatami. Zarówno nazwa angielska - Flame Tree, jak i niemiecka - Flammenbaum trafnie oddają jego charakter. Liście są długie, podwójnie złożone, w ładnym, ciemnozielonym odcieniu. W czasie suszy może okresowo zrzucać liście.

Śliwa

Śliwy japońskie

Nazwa śliwa japońska była uprzednio przypisywana jedynie gatunkowi Prunus salicina. Teraz używa się jej w szerszym pojęciu. Nazwa ta dotyczy więc również mieszańców tego gatunku z innymi śliwami. Prunus salicina wywodzi się z Chin, znaczenie gospodarcze nadali jej jednak Japończycy, a twórcą odmian śliwy japońskiej był kalifornijski sadownik Luter Burbank.