Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Relaks w domowym SPA - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Relaks w domowym SPA Komentarze do artykułu Relaks w domowym SPA

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1225
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 27 grudzień 2010 - 09:48

Pieszczota ciała i zmysłów w wannie wypełnionej gorącą wodą - czy może być coś przyjemniejszego w chłodny zimowy wieczór?

Dołączona grafika
Link do artykułu: Relaks w domowym SPA
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_pokemoniasta

• Grupa Guests

Napisano 27 grudzień 2010 - 09:48

Achh nie ma nic lepszego na poświąteczne lenistwo niż takie wanny! :-) Na razie niestety barierą dla mnie jest... cena :/

#3 Gość_Kalina

• Grupa Guests

Napisano 29 grudzień 2010 - 10:28

Wyświetl postUżytkownik pokemoniasta dnia 27 grudzień 2010 - 09:48 napisał

Achh nie ma nic lepszego na poświąteczne lenistwo niż takie wanny! :-) Na razie niestety barierą dla mnie jest... cena :/

jak tylko odłożę trochę kasy to kupuje od razu. To wszytko się zwróci w perpektywie...:) i jakie odpręzenie...

#4 Gość_http://massagethai.info kurs mas

• Grupa Guests

Napisano 21 luty 2011 - 07:02

Kursy masaży orientalnych
Serdecznie zapraszamy na kolejne, cykliczne warsztaty masaży z Azji południowo-wschodniej: http://massagethai.info

Kampinos k Warszawy:
- 19-21.4 masaz indonezyjski 800zl
- 22-25.04 masaz tajski 900zl (Wielkanoc)
- 26-27.04 tajski stemplami ziolowymi 500zl
- 28-29.04 tajski masaz stop 500zl
- 30.4-3.5 tajski zaawansowany 800zl (Majowka)

Koszalin
- 7-8.05 tajski masaz stop 400zl
- 3-5.06 tajski 800zl

Jelenia Gora
- 12-13.5 tajski masaz stop 400zl

Poznan
- 20-22.5 tajski 800zl

Kielce
- 27-29.5 tajski 800zl
- 30.5 tajski stemplami ziolowymi 400zl
- 31.5 tajski masaz stop 400zl

Wkrótce dojdą terminy wiosenne w Nowym Targu, Gdansku i moze Wrocławiu - jakkolwiek, mogą być przekładane na poźniej/odwoływane, jeśli nie zbierze się odpowiednio liczna grupa. Najpewniejsze są daty w Kampinosie, bo tu organizuję je sama.

Kurs masażu tajskiego, indonezyjskiego, stemplami i stop w Kampinosie - 50% zniżki dla drugiej i każdej kolejnej osoby.

Dla 3 osob przychodzacych razem na wszystkie 5 kursow w Kampinosie 19.4-3.5 (104 h zegarowe nauki) jest znizka 35%, tj 2275/osoba - do uzyskania certyfikatu z kazdego z kursow potrzebna obecnosc 75% na kazdym.

W przypadku kursów prowadzonych w pozostałych miejscowościach jest zniżka dla dwóch i więcej osób zapisujących się razem: tajski i indonezyjski, zniżka po 100zł za osobe, masaż stemplami ziołowymi i tajski masaż stóp - zniżka po 50zł za osobę.

Powtórka kursów w Kampinosie bezpłatnie (jeśli przychodzisz na inny kurs) lub 50zł/dzień. W innych miastach 100zł/dzień.

http://massagethai.info

#5 Gość_elenka

• Grupa Guests

Napisano 15 luty 2012 - 15:22

Mam nadzieję, że kiedyś będzie mnie wreszcie stać na porządny salon kąpielowy z taką wanną właśnie. :)

#6 Gość_shila

• Grupa Guests

Napisano 19 kwiecień 2012 - 11:02

Marzy mi się salon kąpielowy, wygląda to po prostu wspaniale. Póki co nie jestem w stanie sobie na to pozwolić ale mam nadzieję, że niedługo już będę. Tym bardziej, że chciałabym wolnostojącą wannę w tylu retro, a na to potrzeba miejsca. Podoba mi się coś takiego Dołączona grafika

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Lato w naszym ogrodzie

Lato w ogrodzie

Przed nami lato. Dziś, kiedy wokoło przepięknie rozkwitają łąki i ogrody powinniśmy pomyśleć o nadchodzących miesiącach.
Być może lato da nam popalić... nie powinniśmy więc zapomnieć o podlewaniu naszych roślin. Właśnie latem, w pełni okresu wegetacyjnego nasze drzewa, krzewy i inne rośliny będą potrzebować systematycznego podlewania. W okresie suszy najszybciej wysychają gleby lekkie i piaszczyste. Pamiętajmy, więc o częstym nawadnianiu takich gleb.
narzędzia

Wyposażenie warsztatu

Warsztat i garaż to pomieszczenia, które szczególnie upodobali sobie mężczyźni. Majsterkowanie lub „grzebanie w samochodzie” przy piwku i transmisji meczu w radiu to bardzo męskie zajęcia. Aby czas spędzony pożytecznie, był także miły, wszystkie niezbędne gadżety i narzędzia powinny mieć swoje stałe miejsca...
Walka z chwastami

Walka z chwastami

Problem chwastów zna zapewne każdy właściciel przydomowego ogrodu lub działki. Większość z nich jest uciążliwa zarówno dla uprawy roślin warzywnych jak i tych ozdobnych. Uporczywie wyrastają na rabatach pomiędzy kwiatami, warzywami, a także na trawniku. Doskonale potrafią zagłuszyć uprawiane rośliny, osłabiając je, ograniczając ich wzrost i kwitnienie oraz utrudniając im dostęp do substancji odżywczych. Chwasty w ogródku mogą nawet zagłuszyć inne uprawiane rośliny.
Tulipanowiec afrykański

Tulipanowiec afrykański

Tulipanowiec afrykański (Spathodea campanullata) to jedno z najładniejszych drzew alejowych uprawianych w tropikach, kwitnące praktycznie cały rok. Wieczniezielone, szybkorosnące, kwiaty intensywnie pomarańczowoczerwone w kształcie tulipanów. Liście młode brązowe, w późniejszym okresie ciemnozielone, błyszczące.
Tulipanowiec afrykański jest bardzo szybko rosnącym drzewem, które rozpoczyna kwitnienie w bardzo młodym wieku.
klucze

Koniec programu Rodzina na Swoim

Program Rodzina na Swoim okazał się zbyt popularny i kosztowny dla państwa. Prawdopodobnie do końca 2012 r. rząd wycofa się z niego całkowicie. Każdy kto chce skorzystać z możliwości dopłaty musi się pospieszyć, ponieważ dotychczasowe warunki udzielania kredytu pozostaną niezmienione tylko do końca tego roku...