Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: www.lightandhouse.pl - oświetlenie - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

www.lightandhouse.pl - oświetlenie żyrandole, plafony, kinkiety, lampy wiszące i lampy stojące, lampki ga

#1 Gość_LightAndHouse

• Grupa Guests

Napisano 20 grudzień 2010 - 09:25

Witam,

Zapraszam Państwa do skorzystania z oferty sklepu internetowego:

Dołączona grafika

http://www.lightandhouse.pl/

W ofercie znajdziecie Państwo takie artykuły jak:
żyrandole, plafony, kinkiety, lampy wiszące i lampy stojące, lampki gabinetowe, lampki nocne, biurkowe i wiele innych.

Z naszej strony gwarantujemy profesjonalną obsługę.

Zespół Light & House

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   JMD Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 50
  • Rejestracja 02-wrzesień 10

Napisano 22 grudzień 2010 - 09:58

Dzięki za informację na temat Waszego sklepu:) Na pewno przyda się nie tylko mi,ale także pozostałym forumowiczom. Może ktoś już u nich kupował i napisze swoja opinię?
www.jmd.com.pl - kołki rozporowe, wkręty.

#3 Gość_misiaczek1412

• Grupa Guests

Napisano 30 maj 2011 - 11:08

Ja mogę polecić www.lampy-kinkiet.pl/ . Jest tam mnóstwo lamp oraz firan. I wszystkie świetne. Od razu zakupiłam i szczerze jestem bardzo zadowolona

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
łazienka

Lustra łazienkowe

Pod zdaniem, że lustro jest jednym z najważniejszych elementów łazienki podpisze się praktycznie każda kobieta. Aby widzieć w nim tylko to co piękne musimy zadbać o jego odpowiednią oprawę, oświetlenie i otoczenie.
malina

Choroby malin i jeżyn i ich zapobieganie

Wśród najczęstszych chorób atakujących maliny i jeżyny znajdziemy choroby wywoływane przez grzyby, bakterie i wirusy. Na początku omówimy największą grupę chorób – wywoływane przez grzyby. Zamieranie pędów malin to najgroźniejsza choroba malin, a zakażeniu nią pędy ulegają już w pierwszym roku rozwoju.
Świąteczna choinka

Choinka żywa czy sztuczna?

Święta Bożego Narodzenia to czas odpoczynku, refleksji i rodzinnych spotkań. Nieodzownym elementem tych świątecznych dni jest choinka. Co roku większość z nas zastanawia się nad wyborem, jakie drzewko udekorować w Wigilię, prawdziwe czy może sztuczne?
pokój dziecięcy

Dekoracje ścian

Pokój marzeń to odzwierciedlenie dziecięcych fantazji. Wspólne projektowanie pozwala pobudzić wyobraźnię i kreatywność. Rodzic ma okazję poznać ulubione postacie z bajek i zainteresowania swojej pociechy.

Aranżując pokój dziecka należy zadbać o każdy szczegół, począwszy od materiałów budowlanych, mebli, po elementy wykończeniowe i dekoracyjne, tak by stał się komfortowy i bezpieczny. Aby przebywanie w takim pokoju niosło maksimum radości, warto urządzić go wspólnie z pociechą...
Śliwa

Śliwy japońskie

Nazwa śliwa japońska była uprzednio przypisywana jedynie gatunkowi Prunus salicina. Teraz używa się jej w szerszym pojęciu. Nazwa ta dotyczy więc również mieszańców tego gatunku z innymi śliwami. Prunus salicina wywodzi się z Chin, znaczenie gospodarcze nadali jej jednak Japończycy, a twórcą odmian śliwy japońskiej był kalifornijski sadownik Luter Burbank.