Zastanawiam się nad kupnem oczyszczacza powietrza... Syn ma dość silne reakcje alergiczne (m.in. na kurz) i słyszałam, że takie urządzonko rozbija tego typu alergeny, a przy okazji nie przesusza powietrza (jak na przykład klima). Myślałam o takim sprzęcie: oczyszczacz Daikin. Myślicie że to coś pomoże?
Strona 1 z 1
Czy ktoś używa uczyszczacza powietrza?
#2 Gość_Enigma
Napisano 15 grudzień 2010 - 16:29
Użytkownik bulabata dnia 15 grudzień 2010 - 09:05 napisał
Zastanawiam się nad kupnem oczyszczacza powietrza... Syn ma dość silne reakcje alergiczne (m.in. na kurz) i słyszałam, że takie urządzonko rozbija tego typu alergeny, a przy okazji nie przesusza powietrza (jak na przykład klima). Myślałam o takim sprzęcie: oczyszczacz Daikin. Myślicie że to coś pomoże?
Słyszałam, że fajniejszymi urządzeniami są oczyszczacze z wbudowanymi jonizatorami powietrza. Oczyszczają i ładują powietrze pozytywnymi dla zdrowia jonami.
Napisano 16 grudzień 2010 - 13:10
Użytkownik Enigma dnia 15 grudzień 2010 - 16:29 napisał
Słyszałam, że fajniejszymi urządzeniami są oczyszczacze z wbudowanymi jonizatorami powietrza. Oczyszczają i ładują powietrze pozytywnymi dla zdrowia jonami. 
Dokładnie, mój znajomy ze wzgledu na dzieci zakupił coś takiego i jest bardzo zadowolony.
Napisano 22 grudzień 2010 - 09:57
Jeżeli decydujesz się na zakup oczyszczacza powietrza,to zainwestuj również w nawilżacz. Sprawdza się bardzo fajnie szczególnie jeśli w domu sa małe dzieci. Wiem to z własnego doświadczenia. Szukaj w dobrych sklepach internetowych.
www.jmd.com.pl - kołki rozporowe, wkręty.
Strona 1 z 1

Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź
Logowanie