Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Witam - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Witam

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   jarko Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 1
  • Rejestracja 19-listopad 10

Napisano 20 listopad 2010 - 08:20

Witam ,
Mam na imię Jarek , pochodzę z Trójmiasta , cieszę się , że znalazłem Wasze (teraz już chyba i moje) forum .

Pozdrawiam.

---
dom i wnętrze

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
paragraf

DZIAŁ III - Budynki i pomieszczenia

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA INFRASTRUKTURY
w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie - DZIAŁ III: Budynki i pomieszczenia
Kwiat narcyza

Pędzenie narcyzów

Chcąc uzyskać wcześniejsze kwitnienie narcyzów wypróbujmy ich pędzenie. Wszystkie odmiany grupy narcyzów trąbkowych nadają się do pędzenia różnymi metodami. Cebule sadzimy do doniczek tak, by wierzchołki ich wystawały lekko ponad krawędź doniczki. Doniczki ustawmy w ciemnej i chłodnej piwnicy. Mniej więcej, co dwa tygodnie umiarkowanie podlewajmy. W styczniu doniczki z cebulami przenieśmy do mieszkania i obficie podlejmy.
paragraf

Prawo budowlane: Rozdział 8 - Organy administracji i nadzoru budowlanego

Rozdział 8 Prawa budowlanego o organach administracji architektoniczno-budowlanej i nadzoru budowlanego...
Jałowiec łuskowaty 'Blue Star'

Krzewy iglaste - na balkon i do domu

Zima nie musi oznaczać, że na naszym balkonie bądź tarasie będzie ponuro i szaro. Jest wiele roślin zimozielonych, a szczególnie iglaków, które mogą ożywić nasz balkon, nawet przy ostrych mrozach. Sprawdzają się nawet w miejscach wystawionych na wiatr, gdzie typowe rośliny balkonowe nie mają większych szans na wegetację.
Drzewo trawiaste

Drzewo trawiaste

Drzewo trawiaste (Xanthorrhoea preissii) to wieczniezielona, wolnorosnąca roślina wysokości do 5m w ojczyźnie, z bardzo wąskimi, trawiastymi liśćmi długości do 1,5m. Kwiaty drobne, białe, zebrane w kwiatostany.
Nasiona przed wysiewem nie wymagają żadnego przygotowania.