Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Czy ktoś używa tych produktów? - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Czy ktoś używa tych produktów? prośba o opinię

#1 Gość_Marek

• Grupa Guests

Napisano 08 listopad 2010 - 00:04

Witam, mam pytanie czy ktoś używa produktów tej firmy www.magrim.pl - wyglądają na solidne i podobno wykonane są z mosiądzu.

Pozdrawiam

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   marekkat3 Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 2
  • Rejestracja 03-luty 11

Napisano 03 luty 2011 - 08:29

Wyświetl postUżytkownik Marek dnia 08 listopad 2010 - 00:04 napisał

Witam, mam pytanie czy ktoś używa produktów tej firmy www.magrim.pl - wyglądają na solidne i podobno wykonane są z mosiądzu.

Pozdrawiam

nie jestem przekonany do tego typu firm, jak już mam inwestować w jakiś dobre akcesoria to tylko znanych i sprawdzonych marek jak np tres czy villeroy&boch albo hansgrohe

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   depeyns Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 44
  • Rejestracja 08-grudzień 10

Napisano 28 luty 2011 - 10:32

zawsze musi byc ten pierwszy raz, trzeba dac im szanse, nie skreslal bym ich tak od razu

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Dach pokryty papą izolacyjną

Izolacja przed wodą

Zabezpieczenie budynku przed działaniem wody i wilgoci jest bardzo ważnym elementem technicznym budowy domu. Dzięki temu będziemy się czuć bezpiecznie i komfortowo w naszym domu przez długie lata. Hydroizolacje stosowane są w tych miejscach budynku, które są narażone na działanie wilgoci oraz wody.
Orzech włoski

Orzech włoski

Orzech włoski (Juglans regia L.) to drzewo pochodzące z Azji Środkowej i południowo-wschodniej Europy, które bardzo często można spotkać w przydomowych ogrodach i sadach. Uprawiany jest przede wszystkim ze względu na smaczne i zdrowe owoce. To długowieczne drzewo ma bardzo charakterystyczny pokrój, który dzięki swojej dużej posturze, dominuje pośród drzew owocowych.
logo_male_ZahirArt

Pracownia architektoniczna Zahir Art

Projekty oddawane przez pracownię architektoniczną Zahir Art są kwintesencją ponad dziesięcioletniego doświadczenia projektantów. Powstawały one stopniowo i są efektem konsultacji i oczekiwań klientów.
Przebiśniegi

Przebiśniegi zwiastunem nadchodzącej wiosny

Rośliny, które po długich, zimowych miesiącach pierwsze zakwitają i wzbudzają w nas szczególne emocje. Mimo panującego za oknem mrozu, dzielnie przebijają się przez zalegające płaty śniegu. Widok wschodzących kwiatów budzi nadzieję, że po srogiej i białej zimie, przyjdzie upragniona i długo wyczekiwana wiosna.
długopis

Protokół przekazania mieszkania

Według prawa lokal przechodzi na własność nabywcy z chwilą podpisania umowy. Sama czynność przekazania mieszkania oznacza fizyczne oddanie nieruchomości w ręce nabywcy, poprzez oddanie do użytku, czyli przekazanie kluczy.