Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Projekt L-20 (tradycyjna) z pracowni Mój Dom - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Projekt L-20 (tradycyjna) z pracowni Mój Dom Komentarze do Projekt L-20 (tradycyjna) z pracowni Mój Dom

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1224
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 04 listopad 2010 - 09:26

Projekt L-20 (tradycyjna) z pracowni Mój DomFundamenty: żelbetowe, wylewane Ściany zewnetrzne: murowane, jednowarstwowe, beton komórkowy lub ceramika Strop:żelbetowy, prefabrykowany Schody: żelbetowe lub drewniane Pokrycie dachu: dachówka betonowa, nachylenie dachu 40° ...
Dołączona grafika

Link do projektu: Projekt L-20 (tradycyjna) z pracowni Mój Dom
Komentarze do projektu:

#2 Gość_Ania

• Grupa Guests

Napisano 04 listopad 2010 - 09:26

Fajny projekt. Tylko balkon groźnie wisi nad wejściem.

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
budynek gospodarczy

Budynki gospodarcze

Budynki gospodarcze to budynki o funkcji niemieszkalnej, służące zwykle do przechowywania, magazynowania lub hodowli. Należą do nich: altany, wiaty, szklarnie.

Budowa budynku gospodarczego nie wymaga pozwolenia na budowę...
Fototapety do salonu

Fototapety do salonu

Salon wyjątkowym i najbardziej reprezentatywnym miejscem w naszym domu. To właśnie w tym pomieszczeniu przyjmujemy gości, spędzamy czas z rodziną czy odpoczywamy po pracy. Wystrój pokoju dziennego nierzadko dyktowany jest przez panujące trendy, które dotyczą nie tylko mebli i dodatków, ale często także dekoracji ściennych.
paragraf

Rozdział 3 - Remont budynku

Rozdział 3 reguluje zasady i metody realizacji robót remontowych w budynku...
Ogrodowa ścieżka

Ogrodowe ścieżki

Ścieżki ogrodowe mają na celu poprowadzenie nas suchą stopą po ogrodzie. Mogą prowadzić w kierunku ciekawej grupy roślin, do domu, nad oczko wodne lub do miejsca wypoczynkowego z altanką. Nie powinno być ich wiele w naszym ogrodzie, ponieważ zbyt dużo powierzchni utwardzonej może zrobić przytłaczające wrażenie. Może także stać się problemem z odprowadzaniem wody deszczowej.
dziecko

Pokój dla chłopca

Otoczenie w którym przebywa dziecko powinno sprzyjać jego rozwojowi. Mały człowiek potrzebuje kreatywnych bodźców, które pobudzają wyobraźnię. Mądrze wyposażony i udekorowany pokój powinien zachęcić malucha do kreatywnej zabawy oraz nauki.