Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Dziennik budowy - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Dziennik budowy Komentarze do artykułu Dziennik budowy

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1224
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 01 listopad 2010 - 05:31

Każdy inwestor, który otrzymał pozwolenie na budowę ma obowiązek złożyć wniosek o wydanie dziennika budowy...

Dołączona grafika
Link do artykułu: Dziennik budowy
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_Mariusz

• Grupa Guests

Napisano 01 listopad 2010 - 05:31

proszę o podanie następującej informacji: co podlega wpisowi do dziennika budowy? czy malowanie wewnątrz jakiegokolwiek obiektu podlega wpisowi do dziennika budowy?

#3 Gość_Kain

• Grupa Guests

Napisano 13 maj 2011 - 14:17

Jak prowadzić dziennik budowy:

http://www.eurobudow...nik-budowy.html

#4 Gość_arek

• Grupa Guests

Napisano 17 czerwiec 2011 - 21:37

co zrobić gdy pozwolenie wygasło a ja nie zacząłem budowy?

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
nowoczesna kuchnia

Blaty kuchenne

Blaty kuchenne to elementy robocze, najbardziej narażone na uszkodzenia mechaniczne. Ciężki tłuczek do mięsa, plamy organiczne i ostre noże mogą zostawić trwały ślad. Ponadto poza właściwościami funkcjonalnymi nie można zapomnieć o walorach estetycznych. Wytrzymały i piękny blat, dobrany zgodnie z zamysłem aranżacyjnym, będzie nam służył przez długie lata...
stoły

Ławy szklane

Szkło i pleksi, to materiały neutralne, ponieważ są niemal niedostrzegalne. Tak naprawdę można je harmonijnie wpleść w każdy typ aranżacji, w dowolnej stylistyce i kształcie. To istne meble duchy.
Ogród stepowy

Step wokół domu

Czy możliwe jest posiadanie przepięknego ogrodu na piaszczystej działce? Oczywiście! Wybierzmy jednak odpowiednie gatunki, a przed ich posadzeniem starannie przygotujmy glebę. Sucha i piaszczysta zdecydowanie nie będzie najlepszym stanowiskiem dla wymagających roślin, z nich lepiej zrezygnujmy, posadźmy gatunki pochodzące z suchych siedlisk.
SULTAN FLOKENES

Wiem na czym śpię?

Człowiek średnio przesypia 1/3 swojego życia. Dlatego warto zadbać oto by nasze łóżko było wygodne, a co za tym idzie odpowiednio szerokie i wysokie. W ten sposób jesteśmy w stanie zadbać o jakość snu. Im spokojniejszy i głębszy będzie, tym lepiej nie tylko dla naszego organizmu, ale także dla psychiki.
Fototapety   Kawa i przyprawy

Fototapety - Kawa i przyprawy

Kawa jest nam dobrze znana od tysięcy lat. Kojarzy nam się z wyjątkowym aromatem i wspaniałym smakiem. Z tym wyjątkowym napojem związana jest także sztuka dekoracji kawy, zwana „Latte Art”. Polega ona na wykonywaniu dekoracji za pomocą mleka na wierzchniej warstwy espresso.