Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Projekt L-44 (szkieletowa) z pracowni Mój Dom - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Projekt L-44 (szkieletowa) z pracowni Mój Dom Komentarze do Projekt L-44 (szkieletowa) z pracowni Mój Dom

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1224
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 28 październik 2010 - 08:32

Projekt L-44 (szkieletowa) z pracowni Mój DomFundamenty: żelbetowe, wylewane Ściany zewnetrzne: szkieletowe, ocieplane wełną mineralną Strop: belkowy, drewniany, zamknięty Schody: drewniane Pokrycie dachu: gont bitumiczny, nachylenie dachu 40°...
Dołączona grafika

Link do projektu: Projekt L-44 (szkieletowa) z pracowni Mój Dom
Komentarze do projektu:

#2 Gość_

• Grupa Guests

Napisano 28 październik 2010 - 08:32

"orientacyjna cena netto stanu developerskiego bez fundamentów lub piwnic 142 630 PLN" - kusząca cena - szkoda, że działka kosztuje drugie tyle...

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Berberys Thunberga

Berberys Thunberga - płonące odmiany z Japonii

Berberys Thunberga jest pochodzącym z Japonii endemitem. Do uprawy w Europie został wprowadzony w 1860 roku. Dziś w uprawie znajduje się wiele jego odmian różniących się pokrojem i ubarwieniem liści. Berberys Thunberga jest najbardziej atrakcyjny jesienią, gdy przebarwiające się liście „płoną" pomarańczowymi i czerwonymi barwami.
wyszukiwarka graficzna

Układ pomieszczeń w domu

Biura architektoniczne zasypują klientów niezliczonymi koncepcjami budowlanymi. Kluczową rolę przy wyborze projektu odgrywa układ pomieszczeń. To on wpływa na ukształtowanie elewacji i linię zabudowy. Klient nie musi bezwzględnie przystawać na proponowany układ funkcjonalny...
Zabudowany balkon

Zabudowa balkonów

Pytając o zabudowę balkonu spotkamy się zarówno z głosami sprzeciwu, jak i z tymi przychylnymi. Dla jednych to nie potrzebne zabudowywanie naszego blokowego mini ogródka czy tarasu, a dla drugich ochrona przez hałasem i czynnikami atmosferycznymi oraz dodatkowa przestrzeń gospodarcza. Przed podjęciem ostatecznej decyzji, warto poznać zdanie zarówno tych pierwszych jak i drugich i samemu zdecydować co jest dla nas najlepsze.
koparka

Maszyny budowlane - koparki

Koparka jest maszyną wykorzystywaną do wykonywania robót ziemnych. Według podstawowego podziału mogą pracować w cyklu ciągłym bądź przerywanym pomiędzy kolejnymi etapami robót ziemnych. W zależności od naczynia którym pracują mogą przenosić materiały budowlane, ładować urobek na do wywozu na inne pojazdy, spychać, zakopywać bądź wykopywać na określoną głębokość.
program

Programy do projektowania mebli

Programy do kreowania przestrzeni w trzech wymiarach, niegdyś dostępne tylko dla projektantów, dziś są narzędziem powszechnego użytku. O dostępności i uniwersalności decyduje intuicyjny interface, którego nie trzeba się uczyć. Wiele branż korzysta z podobnych aplikacji na swoich stronach internetowych.