Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Projekt L-59 (szkieletowa) z pracowni Mój Dom - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Projekt L-59 (szkieletowa) z pracowni Mój Dom Komentarze do Projekt L-59 (szkieletowa) z pracowni Mój Dom

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1224
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 27 październik 2010 - 09:06

Projekt L-59 (szkieletowa) z pracowni Mój DomFundamenty: żelbetowe, wylewane Ściany zewnetrzne: szkieletowe, ocieplone wełną mineralną Strop: drewniany, belkowy, otwarty Schody: drewniane Pokrycie dachu: blachodachówka, nachylenie dachu 40° ...
Dołączona grafika

Link do projektu: Projekt L-59 (szkieletowa) z pracowni Mój Dom
Komentarze do projektu:

#2 Gość_Ada

• Grupa Guests

Napisano 27 październik 2010 - 09:06

"szkieletowa - orientacyjna cena netto stanu developerskiego bez fundamentów lub piwnic - 217 600 PLN" - niewiarygodne!!

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Glorioza

Glorioza

Glorioza to przepiękne pnącze występujące w stanie naturalnym w rejonach międzyzwrotnikowych Afryki i Azji oraz na Madagaskarze. W Polsce najczęściej spotykamy odmianę doskonałą jako kwiat cięty - glorioza Rotschilda.
Glorioza jest rośliną niezwykle wrażliwą i nadaje się wyłącznie do uprawy doniczkowej w zamkniętym pomieszczeniu. Ten egzotyczny kwiat doda uroku każdemu wnętrzu.
cegły

Budowa domu w 2012 roku

Od początku 2011 roku przeciętny koszt budowy domu wzrósł o kilka procent. Producenci materiałów budowlanych przewidują dalszy wzrost. Urosły ceny: produkcji, surowców, robocizny transportu i energii. Koszt budowy domu w 2012 roku będzie jeszcze większy.
Inwestycje budowlane

Inwestycje budowlane

Budownictwo w Polsce ma się dobrze. Tyczy się to prawie wszystkich sektorów. Budownictwo drogowe i mostowe jest napędzane przez zbliżające się wielkimi krokami Euro 2012. Z tego samego powodu we wszystkich większych miastach buduje się hotele, noclegownie czy galerie handlowe. Budownictwo mieszkaniowe, zwłaszcza wielorodzinne od kilku dobrych lat cieszy się zainteresowaniem...
Zbrojenie

Zbrojenie do betonu

Dobrze wykonane zbrojenie betonu jest gwarancją dłuższej żywotności naszej budowli. Ale jak i czym się to robi?

paragraf

Rozdział 16 i 17 - Użytkowanie instalacji piorunochronnej i przepisy końcowe

Rozdział 16 reguluje sposób użytkowania instalacji piorunochronnej. W rozdziale 17, przepis końcowy mówi o terminie wejścia rozporządzenia w życie...