Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Projekt L-64 (tradycyjna) z pracowni Mój Dom - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Projekt L-64 (tradycyjna) z pracowni Mój Dom Komentarze do Projekt L-64 (tradycyjna) z pracowni Mój Dom

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1224
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 27 październik 2010 - 09:00

Projekt L-64 (tradycyjna) z pracowni Mój DomFundamenty: żelbetowe, wylewane Ściany zewnętrzne: jednowarstwowe Strop: belkowy drewniany Schody: drewniane Pokrycie dachu: dachówka betonowa Nachylenie dachu: 30°...
Dołączona grafika

Link do projektu: Projekt L-64 (tradycyjna) z pracowni Mój Dom
Komentarze do projektu:

#2 Gość_Endru

• Grupa Guests

Napisano 27 październik 2010 - 09:00

Dom parterowy to moje marzenie. Widziałem dużo ładnych realizacji. Ten domek jest bardzo smutny, nie rozumiem dlaczego przestrzenie wewnątrz są tak bardzo pozamykane...

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Kaskada wodna

Wodny ogród

Woda to od wieków ważny element ogrodów. Jest tak samo istotna jak trawnik, żywopłot czy malownicze kobierce z kwiatów. Stanowi cenne źródło życia, a jednocześnie integralny składnik przyrody, który projektanci ogrodów mogą wykorzystać i ukształtować wedle własnej woli...
kuchnia

Zabudowa kuchni

Kuchnia jest sercem każdego domu. Dlatego z taką dbałością ją urządzamy - musi być praktyczna, funkcjonalna, wygodna, ale przede wszystkim dopasowana do naszych potrzeb. W takich wnętrzach nie ma miejsca na niepotrzebne sprzęty. Wszystko jest pochowane i jak najmniej widoczne. Tyczy się to także podstawowych sprzętów kuchennych, tj. piec, zmywarka, lodówka. Dlatego co raz więcej ludzi stawia na kuchnie będące w zabudowie.
salon

Modne kolory ścian 2012

Przemalowanie ścian jest najprostszą i najtańszą zmianą aranżacyjną, jaką można wykonać samodzielnie we wnętrzu. Miłośnicy designu i obowiązujących trendów, śledzą zapowiedzi i przemalowują ściany z nadejściem większych przełomów. Jakie są modne kolory ścian 2012?
Winogrona na tarasie

Winogrona na tarasie

Przepyszne wino własnej roboty na 10 piętrze wysokiego bloku? Czy brak hektarów pod budowę winnicy może stanąć nam na przeszkodzie w posiadaniu smacznych owoców? Z całą pewnością nie! Wystarczą chęci i nasłoneczniony balkon lub taras. Każdy z nas może stać się właścicielem winnicy, nawet małej, jednodoniczkowej.
Logo pracowni Artinex

Pracownia Projektowa ARTINEX

ARTINEX działa od 1990 roku jako samodzielna autorska pracownia projektowa architekta Krzysztofa Wolskiego.