Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Jakie krzesła do jadalni? - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Jakie krzesła do jadalni? Komentarze do artykułu Jakie krzesła do jadalni?

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1224
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 26 październik 2010 - 14:16

Jadalnia, to wyjątkowe miejsce w naszym domu – kusi zapachami i integruje domowników...

Dołączona grafika
Link do artykułu: Jakie krzesła do jadalni?
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_Fafafarafa

• Grupa Guests

Napisano 26 październik 2010 - 14:16

Bardzo fajne krzesła, te plastikowe czerwone pasują mi do mojej jadalni

#3 Gość_Maram

• Grupa Guests

Napisano 27 październik 2010 - 09:50

Ładne te krzesła...tylko zastanawiam się czy wygodnie na nich się siedzi? :)

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   krzesla Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 1
  • Rejestracja 14-marzec 11

Napisano 14 marzec 2011 - 17:46

Mi się wydają jakieś maławe.... ale sam nie wiem

Pozdrawiam

#5 Gość_Markus

• Grupa Guests

Napisano 14 maj 2012 - 13:30

Fajny design i wykonanie wygląda na całkiem solidne

Marcus z Lotnisko Wrocław Parking Lotnisko Wrocław

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Piękny dywan w kwiatowy wzór

Chodniki, maty i dywaniki

Nowoczesne wnętrza charakteryzują się maksymalną prostotą aranżacji. Prosta bryła mebli, najlepiej w jak najmniejszej ilości, minimum kolorów i dodatków. Efekt jest łatwy w odbiorze dla każdego, ale rzadko emanuje domowym ciepłem. Minimum dodatków nie zakłada, że nie ma być ich wcale.
koparka

Roboty ziemne

W świetle prawa roboty ziemne i roboty budowlane należy rozróżnić. Roboty ziemne, szczególnie niwelacja i podnoszenie terenu, nie zawsze mają związek z robotami budowlanymi.
Fototapety   ludzie

Fototapety – Ludzie

Jeśli fascynuje Cię człowiek i uważasz, że jego zdjęcia są najpiękniejszą formą sztuki, to jest coś właśnie dla Ciebie. Fototapety z galerii pixers.pl przedstawiające różnych ludzi, w różnym wieku i w różnych sytuacjach skandynawskiemu wnętrzu dodadzą elegancji, natomiast do rustykalnego salonu wprowadzą odrobinę nowoczesności i przewrotności.
strop drewniany

Ocieplenie stropu

Ciepły strop zmniejsza zużycia energii, która jest potrzebna do ogrzania domu. W domu jednorodzinnym najistotniejsze jest ocieplenie stropu podłóg na gruncie lub stropu nad piwnicą i ocieplenie poddasza. Strop pomiędzy parterem a poddaszem użytkowym może pozostać nieocieplony.
ikebana slider

IKEBANA czyli FLORYSTYKA PO JAPOŃSKU

Kwiaty zarówno cięte jak i doniczkowe od zawsze stanowiły najpiękniejszą dekoracje. Pozostało tak do dziś. Ożywiają i nadają charakter każdemu wnętrzu. Nas Europejczyków otaczają przeważnie kwiaty doniczkowe, jeśli jednak tworzymy wiązanki, to kładziemy nacisk na to, aby bukiety były jak najbardziej okazałe, kolorowe i duże. Zupełnie inaczej przedstawia się to w Azji. Japońscy floryści zrobili z tego sztukę - sztukę hodowli drzewek bonsai i sztukę układania kwiatów.