Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Projekt L-93 (szkieletowa) z pracowni Mój Dom - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Projekt L-93 (szkieletowa) z pracowni Mój Dom Komentarze do Projekt L-93 (szkieletowa) z pracowni Mój Dom

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1224
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 21 październik 2010 - 10:56

Projekt L-93 (szkieletowa) z pracowni Mój DomFundamenty: żelbetowe, wylewane Ściany zewnętrzne: szkieletowe, ocieplone wełną mineralną Strop: belkowy, drewniany, zamknięty Schody: drewniane Pokrycie dachu: blachodachówka Nachylenie dachu: 40° ...
Dołączona grafika

Link do projektu: Projekt L-93 (szkieletowa) z pracowni Mój Dom
Komentarze do projektu:

#2 Gość_Ryszardo

• Grupa Guests

Napisano 21 październik 2010 - 10:56

Żonie się podoba - "przytulny", a ja bym wolał coś mniej tradycyjnego - fajnie było by pogodzić oba zdania...

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
piec

Piece na ekogroszek

Ekogroszek to paliwo stałe, które przez wzgląd na małą zawartość siarki, substancji palnych i wody zostało zakwalifikowane do grupy paliw ekologicznych. Produkcja na bazie wysokokalorycznego węgla kamiennego decyduje o ekonomiczności produktu, porównywalnej do oleju czy gazu.
odśnieżanie

Obowiązek odśnieżania dróg i chodników

Tegoroczna zima nadchodzi z opóźnieniem. Śnieg poruszył w kotlinach górskich i niektórych ośrodkach narciarskich. Właściciele popularnych kurortów zimowych załamują ręce, a drogowcy je zacierają. Aura przypomina bardziej okres późnej jesieni, niż prawdziwą, polską zimę.
Fugowanie

Jak usunąć pleśń na fugach w łazience?

Pleśń lub grzyb na fugach i silikonie w łazience może oznaczać, że w pomieszczeniu panuje zły mikroklimat. Zanim zapadnie decyzja o wymianie fug i silikonu przy wannie, należy sprawdzić i zlikwidować przyczynę takiego stanu rzeczy. W przeciwnym wypadku pleśń i grzyb wrócą na nowych materiałach wykończeniowych w ciągu kilku miesięcy.
dach

Łaty, kontrłaty dachowe

Łaty i kontrłaty to elementy konstrukcyjne dachu spadowego. Łaty to listwy z pełnego drewna o przekroju kwadratowym, min. 32x32 mm. Kontrłaty przybite są prostopadle do łat.
Hiacynty

Wiosna w domu

Po długiej zimie nadeszła długo oczekiwana wiosna. Słoneczna pogoda i ciepła promienie słońca wpływają entuzjastycznie na codzienny nastrój i zachęcają do zmian. Styliści wnętrz i floryści zgodnie proponują improwizację bez granic.