Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Wiertarka kątowa? - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Wiertarka kątowa?

#1 Gość_awrona

• Grupa Guests

Napisano 18 październik 2010 - 09:42

Mam problem z wyborem wiertarki kątowej. Czy możecie polecić mi jakiś model i firmę? Z góry dzięki!

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   JMD Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 50
  • Rejestracja 02-wrzesień 10

Napisano 22 grudzień 2010 - 09:44

Witaj:) Akurat jestem na bieżąco z tematem,wiec myślę że będę mógł Ci pomóc. Wybór odpowiedniej firmy to często kwestia funduszy. Napisz ile możesz przeznaczyc na kupno nowej wkretarki kątowej i na pewno doradzę coś dobrego.
www.jmd.com.pl - kołki rozporowe, wkręty.

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
System orynnowania

Rynny: metalowe, plastikowe, miedziane...

System rynnowy chroni elewację domu przed zalaniem wodą opadową, spływającą z dachu. Poza funkcją użytkową, jest to element wykończenia, który ma znaczący wpływ na estetykę budynku. Dobrze dobrany system rynnowy, powinien więc pełnić funkcję ochronną i estetyczną. Na rynku producentów odwodnień jest olbrzymi wybór rynien, wyprodukowanych z różnych materiałów. Który z nich wybrać?
Borówka amerykańska

Borówka amerykańska - sadzenie, nawożenie, uprawa, zbiory

Borówka amerykańska (Vaccinium corymbosum L.) to pochodzący z Ameryki Północnej krzew, który osiąga nawet do 2 m wysokości i do 2,5 m rozpiętości. Jej czarne, aromatyczne i słodkie owoce, winny być zachętą samą w sobie. Ta owocująca już od drugiego roku roślina daje nawet do 8 kg borówek z krzewu.
dywan

Życie po studencku

Rynek wynajmu mieszkań w centralnych miastach akademickich, opiera się przed wszystkim o zapotrzebowanie generowane przez studentów. Entuzjastów posiadania prywatnego pokoju lub kawalerki jest coraz więcej. Gdzie przysłowiowa studencka bieda? Większość studentów regularnie jada w mieście i obnosi się z nowoczesnym sprzętem. Rosną także wymagania wobec standardu wynajmowanych mieszkań.
program

Programy do projektowania mebli

Programy do kreowania przestrzeni w trzech wymiarach, niegdyś dostępne tylko dla projektantów, dziś są narzędziem powszechnego użytku. O dostępności i uniwersalności decyduje intuicyjny interface, którego nie trzeba się uczyć. Wiele branż korzysta z podobnych aplikacji na swoich stronach internetowych.
drzwi

Drzwi wewnętrzne: rozsuwane, klasyczne, przesuwane, łamane, wahadłowe...

Drzwi wewnętrzne to element nadający charakter wnętrzom. Źle dobrane, względem wymarzonej aranżacji zaburzą zamierzony odbiór i zamienią stylowy wystrój w eklektyczną składankę. Najbardziej efektowne są drzwi drewniane. Producenci prześcigają się w dostępnych na rynku formach, zdobieniach i okuciach.