Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Projekt Salomon z pracowni DOMENA - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Projekt Salomon z pracowni DOMENA Komentarze do Projekt Salomon z pracowni DOMENA

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1224
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 18 październik 2010 - 09:04

Projekt Salomon z pracowni DOMENA...
Dołączona grafika

Link do projektu: Projekt Salomon z pracowni DOMENA
Komentarze do projektu:

#2 Gość_Iza_F

• Grupa Guests

Napisano 18 październik 2010 - 09:04

Kupiłam ten projekcik:). Zauroczył mnie taras z drewnianą pergolą i sypialnia z własną łazienką, do której droga prowadzi przez garderobę - już nie mogę się doczekać budowy w przyszłym roku :)

#3 Gość_Gosia I Przemek

• Grupa Guests

Napisano 16 grudzień 2010 - 12:41

Witamy serdecznie. My bardzo poważnie zastanawiamy sie nad zakupem tego projektu. Jezeli miałaby Pani ochote na wymianę pomysłów na adaptację tego projektu to prosimy o kontakt mejlowy

malgorzatadec.si@gmail.com

Pozdrawiamy Gosia i Przemek

#4 Gość_Jakub

• Grupa Guests

Napisano 31 sierpień 2011 - 10:44

Dzień dobry,

mam uprzejme pytanie w związku z Państwa wpisem na forum dotyczącym projektu domu SALOMON. Od dłuższego czasu przymierzamy się z żoną do zakupu tego projektu i w zasadzie jesteśmy już zdecydowani. Mam tylko kilka wątpliwości konstrukcyjnych dotyczących tego domu. Czy mieliby Państwo ochotę na wymianę spostrzeżeń i pomysłów?

Pozdrawiam serdecznie
Jakub
jackub7@wp.pl

#5 Gość_Łukasz

• Grupa Guests

Napisano 17 wrzesień 2011 - 00:30

Kupiliśmy ten projekt i niedługo ruszamy z budową.

#6 Gość_AT

• Grupa Guests

Napisano 09 październik 2011 - 11:22

Witam serdecznie.
Wreszcie udało mi się znaleźć forum na temat SALOMONA :)))
My też zakupiliśmy ten projekt teraz czekamy na zatwierdzenie w Naszym
wspaniałym i szybkim urzędzie :)))
Z budową ruszamy " chyba " w przyszłym roku.
Jeśli macie jakieś pytania to zapraszam.
Może macie już jakieś zdjęcia z budowy jeśli tak to bardzo bym prosiła
annatyszkiewicz@interia.pl

#7 Gość_AT

• Grupa Guests

Napisano 09 październik 2011 - 11:34

Wyświetl postUżytkownik Iza_F dnia 18 październik 2010 - 09:04 napisał

Kupiłam ten projekcik:). Zauroczył mnie taras z drewnianą pergolą i sypialnia z własną łazienką, do której droga prowadzi przez garderobę - już nie mogę się doczekać budowy w przyszłym roku :)

Witam i gratuluję wyboru.
Ponieważ my również zakupiliśmy ten projekt to mam pytanie.
Czy możesz podzielić się swoim doświadczeniem i zdjęciami z budowy ???
Ten projekt jest dość nowy i bardzo mało osób go buduje.

#8 Gość_Marii

• Grupa Guests

Napisano 10 grudzień 2011 - 22:27

Wyświetl postUżytkownik Łukasz dnia 17 wrzesień 2011 - 00:30 napisał

Kupiliśmy ten projekt i niedługo ruszamy z budową.

Witam!
Czy mógłby Pan zdradzić w jakiej okolicy buduje Pan dom i czy zmieniał Pan coś w planie
Pozdrawiam

#9 Gość_karina

• Grupa Guests

Napisano 27 grudzień 2011 - 21:08

witam

czy ktos z Panstwa buduje juz dom Salomon? jakie sa trudnosci, czy sa jakies prjektowe niedogodnosci? a moze wszystko wydaje si ebyc ok:)? bede wdzieczna za jakakolwiek odpowiedz o zdjeciach ni ewspominajac :) my z mezem ruszamy w marcu.

#10 Gość_karina

• Grupa Guests

Napisano 27 grudzień 2011 - 21:11

ja buduje kolo lodzi, a Pan?

#11 Gość_karina

• Grupa Guests

Napisano 27 grudzień 2011 - 21:12

i co buduje sie Pani?

proszeo odpowiedz na amak21@wp.pl

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Wiciokrzew japoński

Wiciokrzewy

Wiciokrzewy należą do rodzaju Lonicera, czyli suchodrzew. Jest to wieloletnia roślina przynależąca do rodziny przewiertniowatych. Do rodzaju Lonicera należy ok. 180 gatunków podzielonych na dwa podrodzaje: suchodrzew oraz wiciokrzew. Rośliny te dziko występują głównie w Ameryce Północnej oraz południowo-wschodniej Azji.
SILKA-YTONG

Silikaty

Silikat to mieszanka wapna (7%), piasku (90%) i wody (3%). Można go zaliczyć do grupy ekologicznych materiałów budowlanych, ponieważ jest wykonany z produktów wykazujących najmniejszą promieniotwórczość. Zawartość wapna w mieszance zapobiega powstawaniu grzybów, pleśni i rozwoju drobnoustrojów. Dodatkową zaletą jest gęstość materiału, która doskonale pochłania dźwięk.
Tynk natryskowy Cermit MN

Tynki japońskie

Tynki japońskie jeszcze do niedawna były wykorzystywane głównie przez profesjonalistów podczas dekoracji biur, restauracji czy innych budynków użyteczności publicznej. Ze względu na swoją praktyczność oraz łatwość w wykonaniu, coraz częściej tynki japońskie zdobią ściany mieszkań.
Psianka lulo

Psianka lulo

Psianka lulo to roślina często uprawiana w Andach - Indianie nazywają ją małą pomarańczą. Posiada ładne, ciemnozielone ulistnienie, jednak najcenniejsze są pomarańczowe owoce. Osiągają one wielkości dużego pomidora, w Kolumbii i Ekwadorze produkowany jest z nich egzotyczny napój. Jednak sok traci sporo swojego aromatu, dlatego eksportowane są również owoce.
Kwiaty w mieszkaniu

Kwiaty w mieszkaniu

Nawet pięknie urządzone mieszkanie może wydawać się zimne i puste jeżeli nie ma w nim choćby kilku roślin doniczkowych. Dodanie żywych dekoracji jest jednym z najłatwiejszych sposobów na odmienienie i udekorowania wnętrza mieszkania. Aby nasze rośliny ładnie wyglądały w mieszkaniu i zdrowo rosły, powinniśmy uwzględnić panujące w nim warunki sprzyjające ich hodowli, np. nasłonecznienie. Dzięki słońcu kwiaty w domu wytwarzają z dwutlenku węgla i wody substancje, które są im niezbędne do prawidłowego wzrostu.