Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: problem z małą łazienką - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

problem z małą łazienką

#1 Gość_ocoolistka

• Grupa Guests

Napisano 14 październik 2010 - 10:44

Czy znacie jakieś strony z projektami, gdzie są różne rozwiązania małej łazienki??mam mały problem ze swoją łazienką, która jest bardzo wąska i długa (mniej więcej 1,30m na 2,80m). Znalazłam na tej stronie
wystrój domów
jedno takie rozwiązanie, te z takimi płytkami w kwiatki różowe, czy macie może jakieś linki do stron z takimi łazienkami?? Bo ja szukam jakichkolwiek inspiracji i znalazłam tylko tyle...

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Tradycyjne domy z bali drewnianych

Drewniane domy szwedzkie

Dom szwedzki stanowi pierwowzór domów szkieletowych. Zaprojektował go architekt Fredrik Blom w latach 20. XIX wieku – prekursor budownictwa prefabrykowanego.
Schody żelbetowe

Zbrojenie schodów żelbetowych

Schody to niezwykle ważny element komunikacyjny w domu piętrowym czy parterowym z poddaszem. Jest to dość kosztowna, wykonywana na długie lata inwestycja, dlatego należy dobrze przemyśleć wybór odpowiednich schodów. Jeśli padnie on na schody żelbetowe, pamiętajmy o dokładnym ich zaprojektowaniu i wykonaniu.
wykładziny

Wykładziny dywanowe

Wykładzina dywanowa to forma ciepłej aranżacji podłóg. Sprawia, że wnętrza są przytulne i miłe. Ponadto chroni przed chłodem i hałasem.

Przeciętna wykładzina dywanowa ma cztery warstwy. Najważniejszymi z nich są: runo, czyli warstwa po której stąpamy i spód...
Przyłącze wodne

Przyłącza - ważny element każdego domu

W sprzyjających warunkach przygotowania do budowy naszego domu trwają minimum 3 miesiące. Oczywiście wraz z pojawieniem się problemów formalnych, czas ten może znacznie się wydłużyć. Duże znaczenie ma pod tym względem lokalizacja działki na której ma stanąć nasz dom, dlatego przed jej zakupem warto zapoznać się z decyzją o warunkach zabudowy.
akcesoria kuchenne

Zimowe aranżacje wnętrz: kuchnia i jadalnia

Zimowa kuchnia polska pachnie tradycyjnie i swojsko. O tej porze roku jemy konkretnie i tłustsze posiłki niż w okresie wiosenno-letnim. W jadłospisie dominują ziemniaczki, mięsa i sałatki warzywne.