Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: problem z małą łazienką - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

problem z małą łazienką

#1 Gość_ocoolistka

• Grupa Guests

Napisano 14 październik 2010 - 10:44

Czy znacie jakieś strony z projektami, gdzie są różne rozwiązania małej łazienki??mam mały problem ze swoją łazienką, która jest bardzo wąska i długa (mniej więcej 1,30m na 2,80m). Znalazłam na tej stronie
wystrój domów
jedno takie rozwiązanie, te z takimi płytkami w kwiatki różowe, czy macie może jakieś linki do stron z takimi łazienkami?? Bo ja szukam jakichkolwiek inspiracji i znalazłam tylko tyle...

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Róże

Róże i ich sadzenie

Róże, jedne z najbardziej znanych krzewów, najlepiej sadzić w porze jesiennej, ponieważ zdążą się ukorzenić jeszcze przed zimą. Ostatecznie można jeszcze wiosną - w marcu lub w kwietniu. Wiosną zaleca się sadzenie jedynie róż piennych. Przez cały rok możemy sadzić róże wyhodowane w pojemnikach.
salon

Salon - wizytówka każdego domu

Salon jest sercem i wizytówką każdego domu. To właśnie w nim najczęściej odpoczywamy, oglądamy telewizję, spędzamy czas z przyjaciółmi i znajomymi. Każdy z nas chciałby, aby nasz pokój dzienny był wygodny, funkcjonalny, a jednocześnie elegancko urządzony.
fototapeta

Fototapety abstrakcja

Słowo abstrakcja, z języka łacińskiego, oznacza oderwanie. Owa forma plastyczna sięga aż do paleolitu. Jej znamiona można znaleźć także na starożytnych amuletach i w malunkach zdobiących prehistoryczne jaskinie.
Pobielony pień drzewa owocowego

Bielenie drzew i krzewów owocowych

Zdarzają się zimy ciepłe, pełne deszczów, pluch i błota, zdarzają się jednak również zimy ostre, powodujące przemarzanie roślin sadowniczych. Zewnętrznymi, łatwo dostrzegalnymi przez nas objawami uszkodzeń mrozowych są przemarznięcia konarów, pionowe pęknięcia pni i rany zgorzelinowe, powstające przede wszystkim po okresowym ociepleniu i rozhartowaniu zewnętrznych tkanek kory i drewna.
Sprzyjające warunki do powstawania takich ran występują najczęściej w styczniu i lutym, gdy w słoneczne dni pnie drzew i grubsze konary silnie nagrzewają się, a nocą podczas gwałtownego spadku temperatury pobudzone do życia tkanki przemarzają.
Powstawaniu uszkodzeń mrozowych na pniach i nasadach konarów drzew owocowych możemy zapobiec, bieląc je.
Owoce irgi

Irga

Irga (Cotoneaster) to niski, pokładający się krzew występujący głównie w Azji. W Polsce, w stanie dzikim występują 3 gatunki. Pod nazwą irga (Cotoneaster) sklasyfikowane są rośliny z rodzaju należącego do bogatej i różnorodnej rodziny różowatych, a liczba gatunków irg jest niezwykle trudna do ustalenia. Rozpiętość w szacunkach wynosi od 50 do 400. Trudności z ustaleniem dokładnej ich liczby spowodowane są wegetatywnym rozmnażaniem i ogromnym wzajemnym podobieństwem.