Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Bateria ścienna czy stojąca? - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Bateria ścienna czy stojąca? Komentarze do artykułu Bateria ścienna czy stojąca?

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1224
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 01 październik 2010 - 12:03

Wybierając armaturę do kuchni lub łazienki, nie możemy kierować się tylko względami estetycznymi.

Dołączona grafika
Link do artykułu: Bateria ścienna czy stojąca?
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_Estelle

• Grupa Guests

Napisano 01 październik 2010 - 12:03

Ja mam u siebie baterie stojące i zdają egzamin. Teraz miałam remont i rozglądałam się za nową armaturą. Widziałam bardzo duży wybór na opocznoplytki.pl. Dobrych producentów tam mają w sensownych cenach.

#3 Gość_Łukasz

• Grupa Guests

Napisano 13 marzec 2011 - 19:55

Lelum polelum.

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
rzut parteru

Studia na architekturze

Architektura uważana jest za elitarny i bardzo trudny kierunek studiów technicznych. Z roku na rok cieszy się coraz większym powodzeniem. Liczba studentów przyjmowana w drodze rekrutacji jest niewielka. Studenci architektury przygotowują się do pracy odpowiedzialnej i twórczej. Nabywają wiedzę z różnych dziedzin technicznych, humanistycznych przyrodniczych, plastycznych i ekonomicznych...
Pomieszczenie gospodarcze

Pomieszczenie gospodarcze

Pomieszczenie gospodarcze w domu jest miejscem, które w znaczny sposób ułatwia codzienne życie domowe. To swoiste zaplecze domu ułatwi nam przechowywanie rzeczy w przypadku, gdy nie mamy strychu czy piwnicy. Wybierając projekt domu należy zwrócić uwagę na to czy przewidziano miejsce na takie pomieszczenie techniczne, ponieważ to właśnie w nim będą znajdować się mało atrakcyjne, aczkolwiek niezbędne w codziennym życiu przedmioty.
ogród zimowy

Ogrody zimowe

Kiedy dni robią się coraz krótsze, a otoczenie za oknem zamiast kusić nasyconymi barwami straszy gołymi gałęziami warto zastanowić się w jaki sposób możemy zachować choć kawałek lata w te pochmurne dni. Idealnym rozwiązaniem na jesienną szarugę są ogrody zimowe, które cieszą się coraz większą popularnością. Takie szklane ogrody zimowe stwarzają wrażenie bezpośredniego związku z otoczeniem.
Dekoracje jesienne na stół

Jesienne dekoracje domu

Jesień kalendarzowa to pora pełna ognistych barw. Złoto-brązowe liście tworzące piękne dywany w parku, mieniące się w słońcu czerwone, dzikie wino zachęcają do spędzania czasu na świeżym powietrzu. Zmieniające się barwy inspirują oraz zachęcają do wprowadzenia jesiennych zmian w dekoracji domu. Jesień we wnętrzach to ciepłe kolory w odcieniu pomarańczy, czerwieni i brązów oraz miękkie materiały. Takie dekoracje doskonale będą wyglądać w każdym wnętrzu.
Basen przydomowy

Nasz prywatny aquapark

Coraz częściej basen stanowi element naszego domu. Dobrze i estetycznie wykonany umożliwia nam odpoczynek i relaks w ładnym otoczeniu. Równocześnie, może stać się miejscem zabaw i towarzyskich spotkań w letnie, upalne dni.