Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Plandeki - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Plandeki

#1 Gość_Ja1978

• Grupa Guests

Napisano 01 październik 2010 - 09:55

Proszę o pomoc:)

gdzie mogę znaleźć tanie plandeki okryciowe??
muszą chronić przed wilgocią

z góry dziękuję za podpowiedzi:)

Pozdrawiam

#2 Gość_Ezuebiusz

• Grupa Guests

Napisano 02 październik 2010 - 16:11

Widziałem takie 4x5 m w Praktikerze czy Castoramie - to nie jest folia tylko własnie materiał plandekowy z kółkami do złapania linki itp ...

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   nowy Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 1
  • Rejestracja 04-październik 10

Napisano 04 październik 2010 - 11:34

ja polecam Tobie sprzedaż internetową...
sklep gardenflora.pl, duży wybór wymiarów, na pewno znajdziesz odpowiedni, niskie ceny, siedzisz w domu, zamawiasz, a na drugi dzień jest u Ciebie..:)

Pozdrawiam serdecznie

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   JMD Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 50
  • Rejestracja 02-wrzesień 10

Napisano 22 grudzień 2010 - 09:46

Zgadzam się z powyższa opinią. Myślę ze największy wybór plandek okryciowych będziesz miał w sklepach internetowych. Tam również jest o wiele taniej,wiec nie ma sie nad czym zastanawiac.
www.jmd.com.pl - kołki rozporowe, wkręty.

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
paragraf

Rozdział 15 - Użytkowanie instalacji elektrycznej

Rozdział 15 reguluje zasady prawidłowego funkcjonowania oraz sposób użytkowania i konserwacji instalacji elektrycznej...
strop drewniany

Ocieplenie stropu

Ciepły strop zmniejsza zużycia energii, która jest potrzebna do ogrzania domu. W domu jednorodzinnym najistotniejsze jest ocieplenie stropu podłóg na gruncie lub stropu nad piwnicą i ocieplenie poddasza. Strop pomiędzy parterem a poddaszem użytkowym może pozostać nieocieplony.
paragraf

Rozdział 11 - Użytkowanie wewnętrznych urządzeń do usuwania odpadów i nieczystości stałych

Rozdział 11 reguluje sposób prawidłowego działania, użytkowania i konserwacji wewnętrznych urządzeń do usuwania odpadów i nieczystości stałych...
Schody kręcone

Schodami do góry

Schody stanowią konstrukcję po której możemy przemieszczać się między kondygnacjami. W związku z tym powinny być przede wszystkim bezpieczne, ale również i wygodne. Przy wyborze warto dodatkowo zwrócić uwagę na ich wygląd, ponieważ mogą stanowić element dekoracyjny naszego domu.
długopis

Zgłoszenie robót budowlanych

Rozpoczęcie niektórych robót budowlanych należy zgłosić odpowiedniemu organowi. Dotyczy to w szczególności obiektów i robót budowlanych nie wymagających pozwolenia na budowę. Zgłoszenie należy złożyć w Starostwie, najpóźniej 30 dni przed terminem wyznaczonym na rozpoczęcie prac...