Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Tania kawalerka do wynajęcia - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Tania kawalerka do wynajęcia Komentarze do artykułu Tania kawalerka do wynajęcia

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1224
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 28 wrzesień 2010 - 16:48

W porównaniu do ubiegłego roku zwiększyła się podaż, a ceny ... spadły. „Tania kawalerka do wynajęcia” przestała być mitem...

Dołączona grafika
Link do artykułu: Tania kawalerka do wynajęcia
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_jusper

• Grupa Guests

Napisano 28 wrzesień 2010 - 16:48

ja juz swoje sie na wynajmowalem 7 lat we Wroclawiu.. pomyslec jakie wtedy byly tanie mieszkania, teraz mam juz kredyt i porownujac z wynajmem mojej ostatniej "taniej" kawalerki to korzystniej wypada kredyt, a pokoi mam dwa nie jeden !

#3 Gość_inga

• Grupa Guests

Napisano 28 wrzesień 2010 - 19:39

kazdy by tak chcial tylko nie kazdy ma pieniazki a z kredytami z tego co slysze to coraz gorzej

#4 Gość_zołza

• Grupa Guests

Napisano 29 wrzesień 2010 - 01:06

z kredytami da się przeżyć i nie wychodzi się tak źle tylko wybrać trzeba dobrze, ja sama wybierałam z openem, doradcą w sensie bo uważam że taka decyzja wymaga konsultacji ze sprcem od dziedziny

#5 Gość_Gizmo

• Grupa Guests

Napisano 29 wrzesień 2010 - 19:32

Niestety po rekomendacji nie jest za różowo ale jeszcze da się coś wygrzebać. Nie wolno się tylko poddawać.

#6 Gość_enter

• Grupa Guests

Napisano 30 wrzesień 2010 - 16:44

ta, open cos tam w sumie ma w ofercie, ale jakos strasznie nie jest latwo. nawet im nie idzie przebic glowa muru,ale i tak nieco latwiej maja.

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Kominek w ogrodzie

Kominek w ogrodzie

Wiosna zbliża się dużymi krokami. Kiedy dookoła zaczyna się zielenić wszystko sprzyja spędzaniu większej ilości czasu na świeżym powietrzu. Mimo,że nie czas jeszcze na relaks poza domem, warto już teraz zacząć planować gdzie i jak będziemy spędzać letnie popołudnia. Spotkania w gronie znajomych nie obejdą się bez wspólnego biesiadowania, a nic tak od wieków nie zbliża ludzi jak ciepło domowego ogniska. Idealnie do tego celu nadaje się taras wyposażony w przydomowy kominek.
loft

Kupno mieszkania: rynek pierwotny czy wtórny?

Kupno mieszkania to jedna z najważniejszy decyzji w życiu. Średnia zarobków w Polsce w stosunku do ceny metra kwadratowego nieruchomości jest przerażająco niska. Taka sytuacja zmusza wielu nabywców do podjęcia zobowiązania finansowego wobec banku nawet na kilkadziesiąt lat.
Byliny zadarniające

Byliny zadarniające

Przez setki lat byliny występowały bardzo często w roli roślin ozdobnych. Dominowały zarówno na dworach, jak i tuż obok chłopskich chat. Na początku XX wieku ustąpiły miejsca uporządkowanym, niemalże sterylnym ogrodom, trawom, iglakom oraz roślinom jednorocznym. Ostatnie dwie dekady poprzedniego stulecia "przywróciły" jednak światu modę na byliny. Obecnie możemy obserwować prawdziwy "rozkwit" popularności tych roślin.
dom piętrowy

Tania kawalerka do wynajęcia

Tegoroczny sezon studenckiego poszukiwania lokum zbliża się do końca. Miesiąc sierpień wykazał najbardziej intensywny ruch na rynku wynajmu nieruchomości. W porównaniu do ubiegłego roku zwiększyła się podaż, a ceny ... spadły. „Tania kawalerka do wynajęcia” przestała być mitem, nawet w dużych ośrodkach studenckich...
Ochrona drzew przed szkodnikami

Leśni nieproszeni goście

Listopad to idealna pora na uszczelnienie ogrodzenia i zabezpieczenie naszych drzew i krzewów przed leśnymi gośćmi.
Zające i dzikie króliki są bardzo groźnymi szkodnikami w szkółkach, sadach i ogrodach. Najbardziej aktywne są na przełomie listopada i grudnia, a potem znowu pod koniec lutego i na początku marca.