Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Tania kawalerka do wynajęcia - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Tania kawalerka do wynajęcia Komentarze do artykułu Tania kawalerka do wynajęcia

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1224
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 28 wrzesień 2010 - 16:48

W porównaniu do ubiegłego roku zwiększyła się podaż, a ceny ... spadły. „Tania kawalerka do wynajęcia” przestała być mitem...

Dołączona grafika
Link do artykułu: Tania kawalerka do wynajęcia
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_jusper

• Grupa Guests

Napisano 28 wrzesień 2010 - 16:48

ja juz swoje sie na wynajmowalem 7 lat we Wroclawiu.. pomyslec jakie wtedy byly tanie mieszkania, teraz mam juz kredyt i porownujac z wynajmem mojej ostatniej "taniej" kawalerki to korzystniej wypada kredyt, a pokoi mam dwa nie jeden !

#3 Gość_inga

• Grupa Guests

Napisano 28 wrzesień 2010 - 19:39

kazdy by tak chcial tylko nie kazdy ma pieniazki a z kredytami z tego co slysze to coraz gorzej

#4 Gość_zołza

• Grupa Guests

Napisano 29 wrzesień 2010 - 01:06

z kredytami da się przeżyć i nie wychodzi się tak źle tylko wybrać trzeba dobrze, ja sama wybierałam z openem, doradcą w sensie bo uważam że taka decyzja wymaga konsultacji ze sprcem od dziedziny

#5 Gość_Gizmo

• Grupa Guests

Napisano 29 wrzesień 2010 - 19:32

Niestety po rekomendacji nie jest za różowo ale jeszcze da się coś wygrzebać. Nie wolno się tylko poddawać.

#6 Gość_enter

• Grupa Guests

Napisano 30 wrzesień 2010 - 16:44

ta, open cos tam w sumie ma w ofercie, ale jakos strasznie nie jest latwo. nawet im nie idzie przebic glowa muru,ale i tak nieco latwiej maja.

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
długopis

Umowa dzierżawy

Dzierżawa jest typem umowy prawa cywilnego. Podpisując umowę dzierżawy wydzierżawiający zobowiązuje się od oddania dzierżawcy rzeczy (nieruchomości, ruchomości bądź prawa) do użytku, czerpiąc z tego pożytek, przez czas określony, bądź nieokreślony...
logo_bajerdom

Pracownia architektoniczna Bajer Dom

Pracownia architektoniczna Bajer Dom powstała w 1986 roku. Ponad dwadzieścia lat pracy zaowocowało setkami realizacji. Znane „kanadyjczyki” o konstrukcji drewnianej, znajdujące się m.in. na osiedlu „Piaseczno-Julianów” zostały zaprojektowane przez Bajer Dom. Oddano tam 86 domów typowych.
Truskawki

Sterowana uprawa truskawek

Sterowanie produkcją truskawek - co kryje się pod tą z pozoru skomplikowaną nazwą? Przyspieszanie lub opóźnianie zbiorów owoców, którego celem jest uzyskiwanie ich w konkretnym, wybranym przez nas, optymalnym terminie, w czasie, kiedy tradycyjne truskawki jeszcze nie owocują lub też zakończyły już owocowanie. Sterowanie produkcją owoców w taki sposób, byśmy mogli cieszyć się ich smakiem już na początku maja oraz od połowy lipca do pierwszych przymrozków.
Datura

Datura - anielskie trąbki

Przepiękne olbrzymie kwiaty w kształcie trąbek, współgrające z zielenią dużych liści. Datura właśnie teraz wygląda najpiękniej. Trudno opisać jej piękno, bo cóż ciekawego może być w ogromnych kwiatach rozkwitających z pomiędzy liści... a jednak. Daturę trzeba jednak zobaczyć, aby ją pokochać. Zobaczyć ten rozłożysty krzew ozdobiony mnóstwem kwiatów o kilkunastocentymetrowej długości, zobaczyć i pokochać.
paragraf

DZIAŁ IX - Ochrona przed hałasem i drganiami

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA INFRASTRUKTURY
w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie - DZIAŁ IX : Ochrona przed hałasem i drganiami