Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Doradca kredytowy na telefon - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Doradca kredytowy na telefon Komentarze do artykułu Doradca kredytowy na telefon

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1224
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 23 wrzesień 2010 - 21:10

Wiele osób przy wyborze kredytu hipotecznego czuje się bezradnych i zupełnie nie wie od czego zacząć.

Dołączona grafika
Link do artykułu: Doradca kredytowy na telefon
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_lila

• Grupa Guests

Napisano 23 wrzesień 2010 - 21:10

ja tam wole kontakt bezposredni z doradca

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   mrtn Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Wyświetl blog
  • Grupa Members
  • Postów 100
  • Rejestracja 20-październik 09

Napisano 23 wrzesień 2010 - 21:56

Wyświetl postUżytkownik lila dnia 23 wrzesień 2010 - 22:10 napisał

ja tam wole kontakt bezposredni z doradca

Ja też.

Szczególnie jak jest płci przeciwnej :)

#4 Gość_Fan

• Grupa Guests

Napisano 24 wrzesień 2010 - 09:27

I tak po kontakcie telefonicznym trzeba się spotkać, żeby dogadać szczegóły.
Ale przynajmniej na dzień dobry doradca zadzwoni, można się o wszystko spytać i nie trzeba zrywać się z roboty.

A to my płacimy doradcy za usługę pośrednictwa, czy bank?

#5 Gość_mol

• Grupa Guests

Napisano 24 wrzesień 2010 - 17:39

ja tam wole popatrzec na papierki czasami. bylem w openie ostatnio zalatwiac hipoteczny inie bulo zle

#6 Gość_grazyna

• Grupa Guests

Napisano 26 wrzesień 2010 - 10:40

my nie placimy, doradca jest darmowy, tez korzystam z open finace i naprwde warto, bo wygoda jest duzo i wiedza co robia

#7 Gość_nałóg

• Grupa Guests

Napisano 27 wrzesień 2010 - 06:51

ja też usług doradcy korzystam i uważam że osobisty kontakt wiele znaczy, mnie przynajmniej uspokaja jak mną się człowiek zajmie

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Schron w centrum Wrocławia

Schron i jego budowa

Powszechnie zwane bunkrami, jednak ich prawidłowa nazwa to schron. Są to budowle o charakterze obronnym lub ochronnym, o przeznaczeniu wojskowym bądź cywilnym. Ich zadanie to zbiorowa ochrona ludności przed działaniem broni masowego rażenia, broni klasycznej, a także niebezpiecznych środków chemicznych. W przypadkach zagrożenia przechowuje się w nich także ruchome dobra kultury, ważne dokumenty, aparaturę i leki.
Winobluszcz pięcioklapowy

Kolory jesieni

Jesień to szczególna pora roku, kiedy przyroda zachwyca pięknem i różnorodnością kolorów. To pora, która często inspiruje właścicieli ogrodów do tworzenia pięknych, barwnych przestrzeni.
Gdy lato powoli odchodzi w dal, w ogrodach zaczynają królować rośliny o ciepłych odcieniach żółci, pomarańczy, czerwieni, miedzi i brązu. Nadchodzi jesień. Wiele bylin zdobiących nasz ogród późnym latem rozkwita także jesienią. Wiele z nich kwitnie także po pierwszych przymrozkach. Od września kolorystykę ogrodów uzupełniają przebarwiające się jesienne liście bylin, drzew i krzewów. Bogactwo przepięknych roślin jest ogromne.
piorun

Ochrona przeciwprzepięciowa

Rzadko kto spodziewa się, że piorun uderzy właśnie w jego przydomowym ogródku. Jednak, gdy do tego dojdzie prąd przepływający przez budynek osiąga tak wysokie wartości, że może uszkodzić wrażliwy sprzęt elektroniczny, a nawet spowodować pożar. Opłakanym skutkom działania sił natury można jednak zapobiec, instalując ochronę przeciwprzepięciową...
baterie umywalkowe

Umywalki łazienkowe

Łazienka powinna być miejscem, w którym zarówno dbamy o higienę, ale także odpoczywamy i relaksujemy się. Umywalka jest jednym z podstawowych elementów wyposażenia łazienki, dlatego jej odpowiedni wybór ma duży wpływ na komfort przebywania w tym pomieszczeniu.
OKNOPLAST Kraków - klamka z blokadą błędnego położenia

Jakie okucia do okien?

Dobre okna muszą mieć dobre okucia. Od wyboru tego, jak nam się może wydawać mało ważnego szczegółu, zależy nie tylko nasz komfort, ale przede wszystkim bezpieczeństwo. Dlatego wybierając okna, należy oprócz wyglądu i ich zdolności izolacyjnych, akustycznych czy termicznych, zwrócić uwagę na okucia.