Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Doradca kredytowy na telefon - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Doradca kredytowy na telefon Komentarze do artykułu Doradca kredytowy na telefon

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1224
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 23 wrzesień 2010 - 21:10

Wiele osób przy wyborze kredytu hipotecznego czuje się bezradnych i zupełnie nie wie od czego zacząć.

Dołączona grafika
Link do artykułu: Doradca kredytowy na telefon
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_lila

• Grupa Guests

Napisano 23 wrzesień 2010 - 21:10

ja tam wole kontakt bezposredni z doradca

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   mrtn Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Wyświetl blog
  • Grupa Members
  • Postów 100
  • Rejestracja 20-październik 09

Napisano 23 wrzesień 2010 - 21:56

Wyświetl postUżytkownik lila dnia 23 wrzesień 2010 - 22:10 napisał

ja tam wole kontakt bezposredni z doradca

Ja też.

Szczególnie jak jest płci przeciwnej :)

#4 Gość_Fan

• Grupa Guests

Napisano 24 wrzesień 2010 - 09:27

I tak po kontakcie telefonicznym trzeba się spotkać, żeby dogadać szczegóły.
Ale przynajmniej na dzień dobry doradca zadzwoni, można się o wszystko spytać i nie trzeba zrywać się z roboty.

A to my płacimy doradcy za usługę pośrednictwa, czy bank?

#5 Gość_mol

• Grupa Guests

Napisano 24 wrzesień 2010 - 17:39

ja tam wole popatrzec na papierki czasami. bylem w openie ostatnio zalatwiac hipoteczny inie bulo zle

#6 Gość_grazyna

• Grupa Guests

Napisano 26 wrzesień 2010 - 10:40

my nie placimy, doradca jest darmowy, tez korzystam z open finace i naprwde warto, bo wygoda jest duzo i wiedza co robia

#7 Gość_nałóg

• Grupa Guests

Napisano 27 wrzesień 2010 - 06:51

ja też usług doradcy korzystam i uważam że osobisty kontakt wiele znaczy, mnie przynajmniej uspokaja jak mną się człowiek zajmie

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Winorośl

Ochrona winorośli

Nie zapominajmy o regularnej ochronie chemicznej winorośli przed chorobami grzybowymi. Przeciwko mączniakowi rzekomemu (Plasmopara viticola), dającemu żółte i brązowe plamy na liściach, powinniśmy stosować opryski ochronne, co 2-3 tygodnie lub po dniach deszczowych. Przeciwko mączniakowi prawdziwemu (Uncinula necator), białemu nalotowi na spodzie liści, opryski profilaktyczne po deszczach. Przeciwko szarej pleśni, zasychaniu liści i gron, oprysk powinniśmy wykonywać przed i po kwitnieniu.
Plantacja winorośli

Zakładamy plantację winorośli

Krzewy winorośli rozwijają bardzo rozwinięty system korzeniowy, korzenie potrafią sięgać nawet do 8 metrów w głąb. Podłoże powinno mieć więc dobrą strukturę i być bogate w składniki pokarmowe. Gleba powinna być głęboka, gliniasto-piaszczysta, o większej pojemności wodnej. Podłoże podmokłe, torfowe i ilaste nie nadaje się do uprawy winorośli i na nim nasze krzewy będą rosły źle.
biokominki

Biokominki

Strzelający ogień w kominku, rozchodzące się ciepło i rodzina zebrana wokół. Takie marzenie z dzieciństwa wyniósł prawie każdy z nas. Jeszcze do niedawna spełnienie go, było zarezerwowane tylko dla właścicieli domków jednorodzinnych. Mieszkańcy bloków musieli obejść się smakiem, gdyż metraż i istniejąca instalacja skutecznie uniemożliwiała im posiadanie kominka. Istnieją wprawdzie kominki gazowe czy elektryczne, jednak ich cena i efekt pozostawiały wiele do życzenia. Na szczęście nadeszła era biokominków.
Konwalia majowa

Rok w ogrodzie - maj

Przed nami majowy weekend, a po nim masa pracy. Właśnie teraz, powinniśmy poświęcić naszemu ogrodowi sporo czasu. Wszelkie zaniedbania mogą, bowiem odbić się na urodzie i zdrowiu naszych roślin. Na początku dokładnie przyjrzyjmy się naszemu ogrodowi, naprawdę warto.
Niewielkie kwiaty kaktusa

Sukulenty doniczkowe

Sukulenty doniczkowe to grupa roślin o niezwykłej urodzie, które z byle powodu nam nie zwiędną lub zżółkną. Swoim niezwykłym pokrojem i ciekawym kształtem, z pewnością będą zdobić niejedną mieszkanie. Ciekawią deseniem, formą liści oraz stonowaną barwą. Doskonale będą komponować się w przestronnych domowych wnętrzach, np.: urządzonych w minimalistycznym stylu.