Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Projekt Zgrabny z przedsionkiem z pracowni MG Projekt - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Projekt Zgrabny z przedsionkiem z pracowni MG Projekt Komentarze do Projekt Zgrabny z przedsionkiem z pracowni MG Projekt

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1224
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 23 wrzesień 2010 - 10:45

Projekt Zgrabny z przedsionkiem z pracowni MG ProjektFundamenty – betonowe wylewane, Ściany - gazobeton 24 cm + styropian 12 cm, Strop – żelbetowy Teriva, Elewacje - tynk cienko powłokowy akrylowy, Pokrycie dachu - dachówka ceramiczna lub blachodachówka...
Dołączona grafika

Link do projektu: Projekt Zgrabny z przedsionkiem z pracowni MG Projekt
Komentarze do projektu:

#2 Gość_Wiolka8528@wp.pl

• Grupa Guests

Napisano 23 wrzesień 2010 - 10:45

Witam ,jesteśmy w trakcie budowy tego domu i w miarę postępów budowy jesteśmy przekonani ,że to dobry wybór.Szukam osób ,które już mają swój "Zgrabny" chciała bym zobaczyć wnętrza domku

#3 Gość_~karolQ

• Grupa Guests

Napisano 27 kwiecień 2012 - 12:52

Wiolka, wnętrza zależą już od konkretnych gustów osób.
Ja budowałem dom projektu "Zgrabny" ale był trochę przerobiony, zwłaszcza pod względem rozmieszczenia pokoi, więc nie wiem czy tez cię to interesuje. Jestem z niego bardzo zadowolony, więc polecam zarówno projekt jak i pracownie MG Projekt
Jak chcesz zasięgnąć fachowej opinii co do projektu to wejśc na forum pracowni MG :)

#4 Gość_Koszyk

• Grupa Guests

Napisano 27 kwiecień 2012 - 13:59

Witam,
mam zamiar budować coprawda inny projekt ( http://www.mgprojekt.com.pl/bajkowy), ale mógłbyś mi Karol przesłac zdjęcia na maila? Ten projekt był u nas na drugim miejscu, ale kto wie, może się zdecydujemy :)
Jak długo zajeła ci budowa projektu Zgrabnego ?

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Drzewo trawiaste

Drzewo trawiaste

Drzewo trawiaste (Xanthorrhoea preissii) to wieczniezielona, wolnorosnąca roślina wysokości do 5m w ojczyźnie, z bardzo wąskimi, trawiastymi liśćmi długości do 1,5m. Kwiaty drobne, białe, zebrane w kwiatostany.
Nasiona przed wysiewem nie wymagają żadnego przygotowania.
dekoracje

Zimowe aranżacje wnętrz: salon

Okres zimowy, pomimo mroźnej pogody i szybko zapadającego zmierzchu, jest bardzo radosną porą roku. Ogród zapada w głęboki sen, natomiast domownicy spędzają wspólnie długie wieczory w domu. Grudzień niezmiennie kojarzy się ze świętami, ponieważ przygotowania do nich trwają tygodniami.
Ściana jak nowa

Ścianki działowe

Właściwy podział przestrzeni mieszkalnej lub pracowniczej niesie za sobą mnóstwo korzyści. Przemyślany układ oraz wielkość pomieszczeń zapewniają lepszą funkcjonalność wnętrz i korzystne kombinacje aranżacyjne.
AutoCAD 2011

AutoCAD 2011

AutoCAD 2011 - nowa wersja oprogramowania Autodesk wspierającego projektowanie komputerowe - dysponuje nowymi narzędziami do modelowania 3D w projektowaniu koncepcyjnym, modelowania powierzchni oraz ustawiania przejrzystości obiektów i warstw. Większość zmian powstała na wniosek milionów użytkowników, dzięki czemu program zwiększa wydajność kreślenia.
Świąteczna choinka

Choinka żywa czy sztuczna?

Święta Bożego Narodzenia to czas odpoczynku, refleksji i rodzinnych spotkań. Nieodzownym elementem tych świątecznych dni jest choinka. Co roku większość z nas zastanawia się nad wyborem, jakie drzewko udekorować w Wigilię, prawdziwe czy może sztuczne?