Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Jaką wannę wybrać? - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Jaką wannę wybrać? Komentarze do artykułu Jaką wannę wybrać?

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1224
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 14 wrzesień 2010 - 08:58

Wybór wanny to niezwykle istotny etap projektowania łazienki. Od tego jaką wannę wybierzemy będzie zależał komfort naszej kąpieli.

Dołączona grafika
Link do artykułu: Jaką wannę wybrać?
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_amur

• Grupa Guests

Napisano 14 wrzesień 2010 - 08:58

Zajmuję się montażem i dziwi mnie podejście klientów, którzy chcą posiadać "piękną" chińską wannę koniecznie z systemem hydro. Od ostatniej przykrej sytuacji z klientem, który próbował mnie obarczyć winą za awarię systemu hydromasażu nie podejmuję się już montażu wanien. No ale nie wytłumaczy się ludziom, że hydromasaż polskiego producenta, choćby ScnadiSpa o kilkaset złotych droższy od Chińczyka jest rozwiązaniem o niebo trwalszym.

#3 Gość_wannawwannie

• Grupa Guests

Napisano 15 grudzień 2010 - 14:16

Ja zajmuję się montażem wkładów akrylowych do starych, emaliowanych wanien tzw. "wanna w wannie" i za każdym razem z klientami odbywam dyskusję o cenie naszego wkładu akrylowego porównywanego do nowych wanien akrylowych dostępnych na rynku. Wanna wannie nie równa, a często- choć muszę się zgodzić, że nie zawsze- za jakością idzie cena! Chociaż zajmuję się odnową stalowych bądź żeliwnych wanien to często odbieram telefony o dziurze wybitej kolanem w akrylowej wannie lub pęknięciach, które powstały po upadku perfum itp. Polecam przemyślane zakupy, zwłaszcza jeśli chcemy zabudować wannę!

#4 Gość_Madzia_K

• Grupa Guests

Napisano 05 styczeń 2012 - 12:45

Witam, miałam spory problem z wyborem wanny, ale na początku obejrzałam sobie na ten stronie różne projekty. Wahałam się długo, ale w końcu z pomocą sklepu wybrałam taką: wanna i jestem bardzo zadowolona :)

Pozdrawiam.

#5 Gość_Madzia_K

• Grupa Guests

Napisano 05 styczeń 2012 - 12:51

No tak i zapomniałam dodać, że chodziło mi o stronę: www.megalazienki.pl :)

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Vanessa Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 9
  • Rejestracja 10-styczeń 12

Napisano 10 styczeń 2012 - 13:32

A jakie wanny z hydromasażem polecacie?

#7 Gość_gosc

• Grupa Guests

Napisano 27 marzec 2012 - 22:34

Wyświetl postUżytkownik Vanessa dnia 10 styczeń 2012 - 13:32 napisał

A jakie wanny z hydromasażem polecacie?

Jak dla mnia warto poszperac w sieci, fajny asortyment wanien z hydromasazem i nie tylko ma lazienkaplus.pl, w tej kategorii.

#8 Gość_martyn

• Grupa Guests

Napisano 27 kwiecień 2012 - 15:00

Dla mnie ciekawie wygląda tego typu wanna z hydromasażem.

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
wiata

Jak zbudować wiatę?

Wiata to doskonała alternatywą dla garażu. Dodatkowe atuty to: lekkość konstrukcji, łatwość wykonania i rozbiórki. Wiata może też współdziałać z garażem, jako dodatkowe miejsce postojowe dla gości lub parking dla drugiego samochodu...
Cięcie słabych pędów

Cięcie krzewów zrzucających liście - część III

Istotną czynnością jest cięcie krzewów zrzucających liście, których młode pędy rozkwitają już w pierwszym sezonie.
Mocno przycięte wczesną wiosną pędy wypuszczają silne pędy, zakwitające latem lub na początku jesieni. Pozostawione same sobie bardzo szybko staną się przekleństwem ogrodu, chaszczami pełnymi suchych gałązek, rozkwitającymi coraz to mniejszymi kwiatami.
Do grupy zaliczymy m.in., zrzucające liście odmiany prusznika, hortensję wiechowatą, wiśnię gruczołkowatą, tawułę drobną, tawułę Douglasa oraz tawułę japońską.
Filodendron

Filodendron

Filodendron (Philodendron) należy do rodziny obrazkowatych (Araceae) i jest to jedna z najbardziej znanych roślin doniczkowych. Roślina ta pochodzi z lasów tropikalnych Ameryki Środkowej i Południowej. Filodendrony występują w różnych formach - krzewiastych, pnączy, bezłodygowych i zielnych.
Ogrodowa ścieżka

Ogrodowa ścieżka

Najprostsze, najzwyklejsze ścieżki podnoszą wartość każdego ogrodu. Ułatwiają komunikację bez niszczenia trawy, kwiatów i innych cennych, delikatnych elementów ogrodu.
Charakter ścieżki będzie zależał od elementów ogrodu i zabudowań. Podobnie sprawa ma się z materiałem, jaki wykorzystamy do budowy ścieżki. Cegła, żwir, płyty chodnikowe, kostka lub kamienie.
buda

Projekt budy dla psa

Buda dla psa mieszkającego na terenie posesji powinna zapewniać ochronę przed niekorzystnymi warunkami pogodowymi: opadami, uciążliwym słońcem, wiatrem i mrozem. Firmy zajmujące się produkcją i sprzedażą gotowych bud oferują rozwiązania w przeróżnych stylach, dla ras dużych i małych.