Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Projekt Lutnia I z pracowni Dobre Domy - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Projekt Lutnia I z pracowni Dobre Domy Komentarze do Projekt Lutnia I z pracowni Dobre Domy

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1222
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 21 lipiec 2010 - 08:34

Projekt Lutnia I z pracowni Dobre DomyŚciany zewnętrzne warstwowe z bloczków wapienno-piaskowych, posadowione na betonowych fundamentach. Ściany wewnętrzne z bloczków wapienno-piaskowych, na poddaszu ścianki lekkie. Strop gęstożebrowy. Elewacje pokryte tynkiem strukturalnym. Pokrycie dachu - dachówka ceramiczna lub cementowa....
Dołączona grafika

Link do projektu: Projekt Lutnia I z pracowni Dobre Domy
Komentarze do projektu:

#2 Gość_maj storm

• Grupa Guests

Napisano 21 lipiec 2010 - 08:34

witam,mam zamiar wybodować domek wg tego projektu. Mam wielką nadzieję,że znajdą się osoby , które już zrealizowały takie plany i podzielą się doświadczeniami.Z góry wielkie dzieki

#3 Gość_Kasia

• Grupa Guests

Napisano 29 sierpień 2010 - 20:20

Witam, ja już zaczęłam budowę,mój kontakt: kasiakon1@o2.pl

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Projektoskop.pl

Napisali o nas

Buduj dom przez internet
Informacja to siła w branży budowlanej. Każdy człowiek - prędzej czy później - potrzebuje informacji związanych na przykład z zakupem działki budowlanej, budową domu, zakupem mieszkania itd. Dynamika pojawiania się nowych informacji w branży jest ogromna. Dla poszukujących tego typu informacji stworzony został portal www.projektoskop.pl - gromadzący wiedzę z zakresu budownictwa, projektowania domów, architektury oraz wystroju wnętrz.
Kwiaty w mieszkaniu

Kwiaty w mieszkaniu

Nawet pięknie urządzone mieszkanie może wydawać się zimne i puste jeżeli nie ma w nim choćby kilku roślin doniczkowych. Dodanie żywych dekoracji jest jednym z najłatwiejszych sposobów na odmienienie i udekorowania wnętrza mieszkania. Aby nasze rośliny ładnie wyglądały w mieszkaniu i zdrowo rosły, powinniśmy uwzględnić panujące w nim warunki sprzyjające ich hodowli, np. nasłonecznienie. Dzięki słońcu kwiaty w domu wytwarzają z dwutlenku węgla i wody substancje, które są im niezbędne do prawidłowego wzrostu.
Mrówki

Walka z mrówkami

Wszędobylskie mrówki należą do najczęstszych mieszkańców naszych działek i ogrodów. Najczęściej niezauważane, mogą stać się prawdziwym utrapieniem. W Polsce żyje ponad 90 gatunków mrówek. Do najczęstszych należą hurtnica czarna (Lasius niger) i hurtnica żółta (Lasius flavus). Mrówki potrafią założyć swe gniazda w każdym ogrodzie, w balkonowych doniczkach i skrzyniach na parapecie.
Ogród pełen cienia

Cień nie jest wadą

Wymarzony ogród ocieniony koronami starych drzew tak różny jest od skąpanej w słońcu rabaty, bardziej tajemniczy i urokliwy. Czarowne baśnie z czasów dzieciństwa mogą odżyć na nowo, z każdym kolejnym kwiatem i srebrzysto-zielonym liściem, szczególnie w grze światła i cienia.
kuchnia

Kuchnia z duszą w stylu retro

W poszukiwaniu pomysłu na aranżację kuchni, często wracamy wspomnieniami do lat dzieciństwa i babcinych kulinariów. Stary kredens kuchenny i ceramiczne naczynia do przechowywania wypieków oraz przypraw, wprawiają w nostalgiczny nastrój. Niektórzy uważają, że nowoczesnym kuchniom brakuje ducha tradycji.