OGRZEWANIE PODŁOGOWE
#23 Gość_Megi
Napisano 02 marzec 2011 - 11:47
Użytkownik dawid.r dnia 28 luty 2011 - 20:35 napisał
ach ten cekol:P cudo normalnie, ale kochani goście dajcie sobie już spokój:P
Drogi Dawidzie.r, dla Ciebie mogę nawet się zarejestrować
Jagodo, pytam na forum, bo widzę , że tu są specjaliści, a odpowiedź dostałam taką, na jaką liczyłam
Pozdrawiam,
Małgosia K. (Megi)
#25 Gość_M-Therm-24V
Napisano 09 marzec 2011 - 11:59
M-Therm Comfort Heating
24 Voltowe ogrzewanie , podłogowe , ścienne lub stropowe dla domów i innych obiektów użyteczności publicznej .
System M-Therm jest 24 Voltowym ogrzewaniem w postaci mat grzewczych na bazie węgla o grubości 0,5 mm. Idealne dla domów ocieplonych, pasywnych i energooszczędnych. Nowe i stare budownictwo. Łatwy montaż oraz idealne ciepło jak również oszczedności do 50% w stosunku do konwencjonalnych elektrycznych systemow grzewczych. Do ogrzania 2 m² przy ogrzewaniu podłogowym lub stropowym potrzebujemy zaledwie 150 Wat. Przykladowo koszty ogrzania budynku ocieplonego o pow. 100 m² to okolo 200 zl. miesiecznie. Zapoznaj się proszę z naszą technologią na stronie internetowej
www.m-therm.com , m-therm@wp.pl
Zapraszamy na 15 Międzynarodowe Targi Szczecińskie „Energia”
Szczecin 18-20.03.2011
24 Voltowe ogrzewanie , podłogowe , ścienne lub stropowe dla domów i innych obiektów użyteczności publicznej .
System M-Therm jest 24 Voltowym ogrzewaniem w postaci mat grzewczych na bazie węgla o grubości 0,5 mm. Idealne dla domów ocieplonych, pasywnych i energooszczędnych. Nowe i stare budownictwo. Łatwy montaż oraz idealne ciepło jak również oszczedności do 50% w stosunku do konwencjonalnych elektrycznych systemow grzewczych. Do ogrzania 2 m² przy ogrzewaniu podłogowym lub stropowym potrzebujemy zaledwie 150 Wat. Przykladowo koszty ogrzania budynku ocieplonego o pow. 100 m² to okolo 200 zl. miesiecznie. Zapoznaj się proszę z naszą technologią na stronie internetowej
www.m-therm.com , m-therm@wp.pl
Zapraszamy na 15 Międzynarodowe Targi Szczecińskie „Energia”
Szczecin 18-20.03.2011

Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź

Logowanie