Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Lustro łazienkowe - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

• (4 strony)
  • +
  • « Pierwsza
  • 2
  • 3
  • 4

Lustro łazienkowe

#61 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 364
  • Rejestracja 08-kwiecień 11

Napisano 30 czerwiec 2011 - 13:40

Wyświetl postUżytkownik Hardcorowy+Koksu dnia 17 czerwiec 2011 - 13:18 napisał

takie grzałki przydałyby się dzisiaj, bo u mnie leje;/

no to Koksu, marsz do Termy po grzałkę;)

#62 Gość_marta

• Grupa Guests

Napisano 22 marzec 2012 - 13:44

Mnie zachwyciło to lustro Dołączona grafika

Jest po prostu wspaniałe no i można je wykorzystać przy projektowaniu łazienki w stylu glamour.

#63 Użytkownik nie jest zalogowany   brigida Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 24
  • Rejestracja 10-styczeń 11

Napisano 12 kwiecień 2012 - 14:43

Wyświetl postUżytkownik marta dnia 22 marzec 2012 - 13:44 napisał

Mnie zachwyciło to lustro Dołączona grafika

Jest po prostu wspaniałe no i można je wykorzystać przy projektowaniu łazienki w stylu glamour.

Piękne, chociaż trzeba w wypadku tak wyraźnego akcentu być konsekwentnym. Całość glamour czy raczej akcesoria?

#64 Gość_mandragora

• Grupa Guests

Napisano 27 kwiecień 2012 - 14:24

Ja znalazłam łazienkę, która mnie zachwyciła tu http://www.lazienka....-stylu-glamour/ Lusta, kolory - wszystko piękne... Kiedys sobie taką zafunduję...;)

• (4 strony)
  • +
  • « Pierwsza
  • 2
  • 3
  • 4

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Parapet wewnętrzny

Parapet jako element dekoracyjny

Parapety okienne wewnętrzne, jak i zewnętrzne, są ważnym elementem wykończenia każdej wnęki okiennej. Pełnią one funkcje zarówno dekoracyjne jak i konstrukcyjne. Odpowiednio dobrane, powinny harmonizować z pozostałymi elementami wystroju naszego domu. Są tak samo ważnym detalem jak kolor elewacji, ścian czy wykończenia tarasu.
Deska badi

Drewno egzotyczne

Podłogi wykonane z drewna egzotycznego szturmem wdarły się na polskie salony. Ta moda na egzotykę nie powinna nikogo dziwić.. Kolory, trwałość, usłojenie i mnogość zastosowań zdominowały krajowe gatunki. Aby jednak taka egzotyczna podłoga służyła nam na lata, musimy się z nią zapoznać.
Lato w naszym ogrodzie

Lato w ogrodzie

Przed nami lato. Dziś, kiedy wokoło przepięknie rozkwitają łąki i ogrody powinniśmy pomyśleć o nadchodzących miesiącach.
Być może lato da nam popalić... nie powinniśmy więc zapomnieć o podlewaniu naszych roślin. Właśnie latem, w pełni okresu wegetacyjnego nasze drzewa, krzewy i inne rośliny będą potrzebować systematycznego podlewania. W okresie suszy najszybciej wysychają gleby lekkie i piaszczyste. Pamiętajmy, więc o częstym nawadnianiu takich gleb.
domy

Ciekawe kształty domów

Domy o nietypowych kształtach powstają na całym świecie. Niejednokrotnie stają się regionalnymi symbolami i atrakcjami turystycznymi. Inwestycja w całokształcie bywa pojmowana jako arcydzieło sztuki architektonicznej - środek przekazu ważnego przesłania...
projekt kuchni

Fototapety do kuchni 2012

Współczesna kuchnia znacznie różni się od kuchni naszych babć. Z domowego laboratorium, zapełnionego mnóstwem sprzętów i akcesoriów, zmieniła wygląd i styl na kształt wnętrza mieszkalnego.