Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Lustro łazienkowe - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

• (4 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »

Lustro łazienkowe

#1 Gość_Szymon

• Grupa Guests

Napisano 14 lipiec 2010 - 12:16

Zapraszam do odwiedzenia strony www.lazienkowelustra.pl Oferujemy lustra na wymiar z Foto wydrukiem i aplikacją fusingową.

#2 Gość_madzia

• Grupa Guests

Napisano 26 kwiecień 2011 - 14:06

Zachęcam do odwiedzenia http://sklep.emimart.pl/
Dołączona grafika
Mają ogromny wybór luster. POLECAM!!!

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   dawid.r Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 208
  • Rejestracja 22-listopad 10

Napisano 27 kwiecień 2011 - 19:44

ja ostatnio przeglądając aranżacje wnętrz w necie natknąłem sie na fajny pomysł apropos lustra. Mianowicie lustro było wkomponwane w grzejnik. Nie wiem czy to praktyczne ale fajnie wyglądało. No i dość oryginale..

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Roberto Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 146
  • Rejestracja 09-kwiecień 11

Napisano 27 kwiecień 2011 - 21:05

Wyświetl postUżytkownik dawid.r dnia 27 kwiecień 2011 - 19:44 napisał

ja ostatnio przeglądając aranżacje wnętrz w necie natknąłem sie na fajny pomysł apropos lustra. Mianowicie lustro było wkomponwane w grzejnik. Nie wiem czy to praktyczne ale fajnie wyglądało. No i dość oryginale..

ciekawy pomysl, moglbys napisac cos wiecej albo wrzucic jakis link?

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   dawid.r Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 208

Napisano 28 kwiecień 2011 - 22:09

http://www.magicznal...1=3&prez=detail

Nie jest to te same, które widziałem w aranżacji ale ten sam pomysł, a nawet ładniejszy jest ten grzejnik.

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   dawid.r Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 208

Napisano 28 kwiecień 2011 - 22:10

aaa, no i ma jeszcze wieszaki dodatkowo.

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Roberto Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 146

Napisano 28 kwiecień 2011 - 23:58

no rzeczywiscie fajny, moze akurat nie do lazienki ale pomysl sam w sobie ciekawy i praktyczny. Pewnie nawet bym sie nie zorientowal ze to grzejnik gdybym gdzies spotkal cos takiego :P

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   ufoludek Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 5
  • Rejestracja 10-maj 11

Napisano 10 maj 2011 - 11:21

Moim zdaniem najciekawsze są lustra zamontowane na całej szerokości ściany. Dzięki temu, otrzymujemy efekt optycznie powiększonej łazienki.

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   balinska_wnetrza Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 18
  • Rejestracja 13-kwiecień 11
  • MiejscowośćŁódź

Napisano 10 maj 2011 - 16:04

Jest to dość ciekawe lustro, ale może nie być do końca użyteczne kiedy zasłonią je ubrania powieszone na wieszaku.

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   elizabeth Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 7
  • Rejestracja 11-maj 11

Napisano 11 maj 2011 - 08:34

A od kiedy wiesza się ubrania na ścianie z lustrem? Pomysł, co do montażu dużego lustra w łazience jest znakomity.

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   krysiaguzik Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 5
  • Rejestracja 11-maj 11

Napisano 11 maj 2011 - 09:36

Tak wielkiego lustra w łazience bym raczej nie chciała. Idąc jednak w tym kierunku, zdecydowałabym się na średniej wielkości lustro z dodatkowym oświetleniem. Bajka!

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   dawid.r Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 208

Napisano 14 maj 2011 - 15:08

Wyświetl postUżytkownik balinska_wnetrza dnia 10 maj 2011 - 16:04 napisał

Jest to dość ciekawe lustro, ale może nie być do końca użyteczne kiedy zasłonią je ubrania powieszone na wieszaku.

nie wiem czy dokładnie przyjrzeliście się temu grzejnikowi z lustrem, ale wieszaki tam są tak zamontowane, że powieszone ubrania raczej by lustra nie zasłaniały. A tak do przedpokoju wydaję mi się, że pasuje taki grzejnik. Tak się przejrzeć można przed wyjściem z domu. Do łazienki to raczej rzeczywiście nie trafione te lustro.

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   Roberto Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 146

Napisano 14 maj 2011 - 19:31

no te wieszaki to takie typowo do przedpokoju raczej, no ale w zasadzie na reczniki tez moglyby sie okazac calkiem wygodne chyba, przynajmniej szybko by przesychaly

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   Roberto Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 146

Napisano 14 maj 2011 - 19:33

wiadomo ze od suszenia sa "drabinki" no ale taki chyba fajniej wyglada, no i ma to lustro ;d

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 364
  • Rejestracja 08-kwiecień 11

Napisano 17 maj 2011 - 13:41

Wyświetl postUżytkownik Roberto dnia 14 maj 2011 - 19:33 napisał

wiadomo ze od suszenia sa "drabinki" no ale taki chyba fajniej wyglada, no i ma to lustro ;d

mnie sie ten grzejnik bardzo podoba, nie wiedzialam, ze istnieja grzejniki z lustrami;)

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   dawid.r Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 208

Napisano 17 maj 2011 - 19:47

no ja też do niedawana nie wiedziałem:P

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 364

Napisano 18 maj 2011 - 10:11

a jak takie lustro jest przy grzejniku to ono nie zaparowuje? no i czy grzeje tak dobrze, jak wyglada?

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   Roberto Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 146

Napisano 19 maj 2011 - 00:36

grzeje normalnie jak kazdy grzejnik, lustro nie ma tu nic do rzeczy :) ale celne spostrzezenie z tym parowaniem, na pewno nawet jesli zaparuje to przy grzejniku zdecydowanie szybciej odparuje

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 364

Napisano 19 maj 2011 - 09:59

Wyświetl postUżytkownik Roberto dnia 19 maj 2011 - 00:36 napisał

grzeje normalnie jak kazdy grzejnik, lustro nie ma tu nic do rzeczy :) ale celne spostrzezenie z tym parowaniem, na pewno nawet jesli zaparuje to przy grzejniku zdecydowanie szybciej odparuje

no praw fizyki i innych tam nie znam, zeby stwierdzic kiedy cos paruje a kiedy odparowuje, jestem humanistką w tym wypadku....a co do grzejnika, to gdzie moge dostac modele tej termy tech? zeby zobaczyc grzejniki na zywo i podpytac sie w sklepie?

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   Roberto Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 146

Napisano 19 maj 2011 - 23:20

ja znam np taki sklep lg technik przy ul. bartyckiej prostopadlej do czerniakowskiej, ale mysle ze w warszawie jest mnostwo sklepow gdzie znajdziesz grzejniki termy, wystarczy poszukac w googlach albo na ich stronie

• (4 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Parapet wewnętrzny

Parapet jako element dekoracyjny

Parapety okienne wewnętrzne, jak i zewnętrzne, są ważnym elementem wykończenia każdej wnęki okiennej. Pełnią one funkcje zarówno dekoracyjne jak i konstrukcyjne. Odpowiednio dobrane, powinny harmonizować z pozostałymi elementami wystroju naszego domu. Są tak samo ważnym detalem jak kolor elewacji, ścian czy wykończenia tarasu.
Deska badi

Drewno egzotyczne

Podłogi wykonane z drewna egzotycznego szturmem wdarły się na polskie salony. Ta moda na egzotykę nie powinna nikogo dziwić.. Kolory, trwałość, usłojenie i mnogość zastosowań zdominowały krajowe gatunki. Aby jednak taka egzotyczna podłoga służyła nam na lata, musimy się z nią zapoznać.
Lato w naszym ogrodzie

Lato w ogrodzie

Przed nami lato. Dziś, kiedy wokoło przepięknie rozkwitają łąki i ogrody powinniśmy pomyśleć o nadchodzących miesiącach.
Być może lato da nam popalić... nie powinniśmy więc zapomnieć o podlewaniu naszych roślin. Właśnie latem, w pełni okresu wegetacyjnego nasze drzewa, krzewy i inne rośliny będą potrzebować systematycznego podlewania. W okresie suszy najszybciej wysychają gleby lekkie i piaszczyste. Pamiętajmy, więc o częstym nawadnianiu takich gleb.
domy

Ciekawe kształty domów

Domy o nietypowych kształtach powstają na całym świecie. Niejednokrotnie stają się regionalnymi symbolami i atrakcjami turystycznymi. Inwestycja w całokształcie bywa pojmowana jako arcydzieło sztuki architektonicznej - środek przekazu ważnego przesłania...
projekt kuchni

Fototapety do kuchni 2012

Współczesna kuchnia znacznie różni się od kuchni naszych babć. Z domowego laboratorium, zapełnionego mnóstwem sprzętów i akcesoriów, zmieniła wygląd i styl na kształt wnętrza mieszkalnego.